praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Da, Carmita, noi venim la restaurant.
Hai sa alegem s o data, de ex. vineri 8 iunie, ca sa isi treaca toata lumea in agenda. Ce ziceti?
Ogezlaan, multumim pt urarile de ziua mamei.
Noi am fost de ex. in N Moldovei si ne-am cazat la o familie de tarani, chiar vis-a-vis de manastirea Humor (fam. Buburuzan). Ne-au intrebat, am avut icredere in ei si am intrat. Nea Vasile i-a luat fetei sticla de fanta din māna si a zis: "asta nu-i buna, vino sa-ti dau apa reshe de izvor!" De atunci Jan povesteste ca de vacanta visurilor lui.
Vreau sa zic, ca nu se face prea mare reclama agroturismului, dar ca la fata locului gasesti oameni cinstiti care sa te primeasca īn sānul familiei. Depinde si unde vrei sa mergi.
Ror, ma bucur ca esti bine si ca esti optimista. Si eu iti tin pumnii.
Oana, daca Cosmina e singura in cusca, cum s-a petrecut evenimentul? ca e o mare enigma pt mine.
Hai, ca astept reactii pt restaurantul romānesc (Mara) din Ath !!!
Pana acum au raspuns: Bepii, Carmita ... si cam atāt.
Eu sunt invitate si pe 25 mai; o sa va spun cum a fost.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

"Casa Gianina" arata destul de tentant iar comentariile sunt foarte pozitive,insa din pacate este la o distanta destul de apreciabila de Bucuresti.

Merci oricum pentru efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by ogezlaan

"Casa Gianina" arata destul de tentant iar comentariile sunt foarte pozitive,insa din pacate este la o distanta destul de apreciabila de Bucuresti.

Merci oricum pentru efort.

www.rombel.com

pai .. n-ai precizat unde vrei sa mergi ... ... uite aici un site interesant: http://agroturism.com/

pe softpedia.com ai intrat? acolo gasesti foarte multe impresii de vacanta... utile tote

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Luci si eu am subscris cu tot cu Bubulina la intalnirea de la restaurant.
Oana intrebare: hainutele trebuie sa fie marimi micute? Ca ma gandeam sa-mi fac ordine in dulap si poate strang cateva pe care nu le mai port. Aaa si am si cateva jucarioare si animale de plus. Da-mi de stire cum facem sa ti le dau.

Acum fug la nani, va pupic, somn usor

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Pupici pt toata cutia!
Am avut iar o zi de cacao, duoamne abia astept sa inceapa vacantza, si pana incepe tre sa lucrez ca un boerenpaard;)nu stiu ce sisi-sistem de socoteala folosesc astia dar azi am aflat ca ies 91 de ore in minus(nu-s daca va puteti imagina ce inseamna 91 de ore aici de recuperat pana la vacantza...)faza e ca nu pricep cum de ies orele astea pt ca nu am fost bolnava nici o ora si am venit mereu aici la auschwitz de cate ori a tebuit sa vin...ma rog
Mi-am luat beletu pt iulie (plec pe 2 pt trei saptamani)si initial am vrut sa ma lipesc iar de tarom insa pretul pt aceeasi perioada era la tarom cu 200 euro mai scump decat la blueair (220 la astia si 412 la tarom)asa ca pisoi, tot avion e , tot sus zboara si cu putin noroc tot in Bucuresti aterizeaza
Revenind la probleme belgiene, ca sa lamuresc oamenii derutati, cosmin e ala vechiu si cosmina e iubita-sa cumparata dupa o luna de cautari la un milioan de magazine. E, gagica e gravida rau, azi a stat al meu toata ziua acasa(bine, era oricum ziua lui libera) in caz de bevalling, ca ne-am ingrozit dupa ce am citit pe net despre ce complicatii pot aparea la nastereSi in timp ce el statea acasa si pazea 'copilul' eu primeam mesaje de la el, mesaje de genul, felicitari s-a nascut si puiul al 17-lea e cretz cu ochii albastrii ca-mi sarea inima-n gat si nu mai puteam intervenii in bataile care s-au tinut lantz pe aici azi
Ca dau din una in alta am frate unu in grup terorist iraqian cu acte in regula nu altceva, se ia de toti, se bate cu toti, se bate singur cand nu il bat altii, vorbeste elevat pt un pustan de 13 ani il auzi cu replici de genul 'ma cuprinde o stare de depresie', ''imaginea mea de sine e negativa'si alte din astea. Probabil ca va voi mai povesti de el ca e de povestit
Citeam ceva de 'Mara' eu am fost in Ath in urma cu un an jumatate maxim doi, era total gol eu si piet cu doi mici si trei sarmale, restaurantul in sine e frumos amenajat, patronii sunt super de viatza dupa aceea chiar am primit cateva mesaje de la ei de cate ori organizau ceva. Tin minte (sper sa nu se supere)ca sarmalele erau ffffffff grase si micii erau facuti in tigaie cu ulei (eu eram pe vremea aia de ceva vreme in Belgia nu mai fusesem acasa de nu stiu cand, era in perioada Craciunului si aveam chef da sarma care insa mi-a picat total contra )Da na, te duci acolo nu doar pt mancare ci si pt atmosfera (tin minte ca pe fundal era stefan hrusca, in jur se vorbea romaneste, zalllllig!)
Va las acum mi s-a facut somn si sunt inca la munca....pana maine dimineatza:)
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

fete dragi, hainutzele nu imi trebuiec maine,noi acum abia lucram la proiect cu intentia de a ne duce in ro la anul cu ajutoarele respective pt ca vrem sa facem mai multe si sa strangem mai multe, de aceea ideea era nu aruncati cand vreti sa aruncati ceva, puneti-le intr-un saculet si mi le dati cand ne vedem pe parcursul timpului.
Scumpi, copii din ciresarii 2 sunt intre 6 ani si 18.
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: deci nu l-ai aruncat pe cosminica! aha! acum ai 2 : cosmin si cosmina.. am inteles eu bine? deci n-ai mers cu cosmin la petit ! aha. amu am inteles!
no... are pui sau nu?! ca am niste emotii pentru voi.. de numa numa!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Pralinute, si eu as subscrie pt 8 iunie dar nu sunt asa de sigura pt ca pe 7 e ziua lui Swa care a primit cadou de la un prieten un bilet la Roland Garros, deci o sa plece cu o gasca de 4 barbati cu motocicletele pana acolo iar seara presupun ca va veni f tarziu si obosit. A doua zi vineri la Ath iar sambata mare party cu familia. E putin prea mult dar sper sa reusim sa facem fata.
Mah da' ce-ati mai scris in ultimele zile!!! Asa sa va vad ca in ultima vreme ati cam tras chiulul.
Ce ziceti ne vedem saptamana viitoare in Brussel? V-am mai intrebat odata si n-ati spus nimic. Stiati ca de joia asta iar e sarbatoare nationala in Belgia? Si iar 4 zile libere. Noi voiam iar sa plecam intr-o mini-vacanta da' si-a adus Swa aminte ca are un quiz f important la Antwerpen si nu poate lipsi, asa ca stam acasa sau ne invartim prin zona. Nu uitati ca duminica se voteaza. Eu ca un bun cetatean ce sunt o sa merg sa votez la Antwerpen ca-i mai la indemana.
Va pup si va doresc o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Scumpi mic, scuze de gresala. Am citit dar am uitat.
Bepii, nu e nimic, schimbam data, ca mai sunt si alte zile, dar as vrea tot intr-o vineri.
Oana, acum sunt lamurita, ca nu itelegeam cum ce si cum. Sunteti deja bunici?
Pupici la toata cutia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

scurt si la obect:

1. daca t eintereseaza familie de tarani la vatra dornei, trimite-mi un mesaj privat, pls.

2. inca nu m-amlamurit daca a nascut au ba cosminica! haine sunt la mine in cava. sortez si pun de-o parte intr-o zi.

3. ath, subscriem daca stim sigur dinainte ziua si daca nu coincide cu operatia lui maman.

4. bine ca mai dati pe aci si scrieti ca io iar am intrat in priza flamanda si am reusit sa calc o suedeza pe bataturi, care acu ma uraste d emoarte ca n-are loc d emine sa vorbeasca:))

5. madi, si madi de la scoala, secretara asteapta un bebe, o fetita pe nume keisha... ghici, in septembrie:)

6. scumpi... ror... carmencita, salutam nordul flamand:d

7. tania: e grav la astia cu imbracamintea de gala. si eu o musc constant.

8. anushca noastra cum mai sta cu depresia?

9. nina?

10. nora?

11. zmuuuuuuuuuuuuuuuuah! si tineti-mi pumnii, va explic io dupa de ce:)

Mergi la inceput