praline belgiene (paishpe)
Raspunsuri - Pagina 13
ardeiash spune:
ogezlaan: (uuf ce nick ai! ) ... poti sta de vorba la o bere cu sotii nostri... bre... si-asa se cam plictisesc! noi insa.....
fete: io nu mai am voce astazi la cata hai romania! am strigat... parca -nnebunisem! si nu m-am mai simtit asa de bine... haaaat... de cand!!!! cam de cand a plecat soacra-mea de la mine!!! am dansat si m-am dat in spectacol..... de nu ma-ncapeau nici-o paire de chaussures ... toti imi erau mici!
azi ma dreg: pilule pentru gorge! bai fierbinti si reci la picioruse.... creme mentoase... si oftez gandindu-ma la soldurile voastre unduitoare , la jan , swa .... nu i-am vazut niciodata cantand si dansand ca asar' . la fata lui miri cand ii canta tata lumea .. si ma iapoi... la fetele belgienilor de pe la mese.. ce se holbau la noi cum stim sa ne distram.. si si si-atat stiau... si la babele alea care-ncercau sa va tina isonul... urate mai sunt nene.. sterse... boccii, ori sunt grase si penibile de-a dreptul .. ori sunt ca riblesurile pe care orice-ai pune ... n-are importanta! ..
te uiti la ele-ti piere cheful de tat... d-apai sa te mai si insori cu ele!
d-aia alearga les belges.... les pauvres .... dupa romancutze nene...
stiati ca belgia e campioana campioanelor la divorturi!?
no... ma-ntrebam de ce?!
si cant ... si cant... paroles, paroles..... paroles.. paroles... si alte cantici pi cari le-am devorat asar;
ana mama: iar te-am ratat.... nu vrei sa ma cunosti, sau ce?
rorutz: ai absenta nemotivata.
madyuca: abia astept sa te faci si tu mai bine.
ma.. am uitat pe cineva??...
un pup ciocolatesc pentru toate ... deja mi*-e dor sa dansez!
ps: bruno: ai grija sa nu te-mbolnavesti... sanatate!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
miri: sper ca te platesc aia bine..
ca dupa ce-ai plecat a cantat toata suflarea romaneasca si cea inrudita cu ele!!! si ce misto a iesit!
fete: daca o s-alegem alt loc de-ntalnire... mie o sa-mi para rau! tocmai acum cand am devenit celebre!!!
ogezlaan spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
ogezlaan: (uuf ce nick ai! ) ... poti sta de vorba la o bere cu sotii nostri... bre... si-asa se cam plictisesc! noi insa.....
daca sunt si baietii prezenti atunci sigur voi veni vreodata ca din cate se pare va distrati de minune:-)
vroiam sa va intreb daca printre voi exista iubitori de muzica clasica? am o invitatie gratuita de 2 persoane si pentru ca nu o pot onora vreau sa o ofer altcuiva.este vorba de un concert al formatiei Romanian Piano Trio ce va avea loc pe 10 Mai la Bxl.dupa concert se ofera mancare si bautura gratuita din partea Ambasadei Ro in Be.
va pup si sper sa aveti o duminica placuta. salutari baietilor !
ardeiash spune:
valentin: io vreau la concert! am raspuns prea tarziu?
multi ani traiasca,
multi ani traiasca,
la multi ani
cine sa traisca ?
cine sa traisca ?
la multi ani!
miri sa traiascaaaaaa!
mirir sa traiascaaaaaaa!
la muuuuulti ani!!!!!!
sanatate si multe multe bucurii!
sa fii iubita!!!
scumpi spune:
Miri LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa, viata sa-ti ofere multe bucurii si realizari alaturi de cei dragi.
Multi pupici si o zi minunata iti doresc!
Fetele m-am simtit excelent cu voi ca de obicei.
Pup dulce pe toti si va doresc o duminica superba!
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
danyelana spune:
pt Miri si tot ceea ce iti doresti sa se realizeze. Sa te bucuri alaturi de cei doi baieti ai tai si sa fii fericita si iubita mereu, asa cum esti azi.
Pupici.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ogezlaan spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
valentin: io vreau la concert! am raspuns prea tarziu?
nu este tarziu,ai reactionat prima.eu locuiesc la Lier langa Antwerpen deci sunteti oricand bine-veniti sa luati invitatia.
daca locuiti prea departe atunci astept alte propuneri(eventual cu ajutorul postei?) pentru a putea intra in posesia invitatiei.
ror spune:
Miricel fetita, LA MULTI ANI fericiti si plini de realizari.
Mult succes la noul job!!!
Eu am avut o saptamana super incarcata cu dari de situatie la servici care m-au stresat un pic iar seara e mult prea cald la noi in "cutiuta" si nu prea am reusit sa dorm ca lumea. De aceea n-am dat nici un semn. Multumesc Carmen ptr oferta, tu intotdeauna esti o super-draguta si stiu ca pot conta pe tine.
Imi pare rau ca nu le-am vazut pe Morgane si Ardeiash, mai ales ca trecut ceva timp...
Onicel, distractie maxima la Bucuresti, sa ne povestesti impresiile belgienilor cand te intorci.
Bepilina, si tu pleci in concediu?
Ogeslaan, cu o oarecare intarziere,iti urez si eu bine ai venit printre noi. Eu sunt o admiratore de a ta, asa de la distanta. Te admir ptr deschiderea de care dai dovada, ptr implicarea in diferite activitati pe rombel,intelect si bune intentii.
Imi pare rau ca nu pot ajuta familia respectiva, la mine e criza de spatiu, avand doar garsoniera. Cel mai ieftin hotel e in jur de 35-40euro/ noapte de persoana(2stele). Si eu am caut ptr cineva care va sta in Antw doar 2 nopti. Sper sa reactioneze careva si sa ajute familia respectiva.
Soare si multa distractie in weekend-ul asta lung !!!! La mine e cu intrerupri, avand in vedere ca lucrez maine.
Pupici ptr toate motatele,
Ror
ninaM spune:
LA MULTI ANI,MIRI!!!!!
Sa fi sanatoasa si toate visele sa ti se implineasca....fericire si mult noroc alaturi de cei dragi!
Fetele,m-am simtit super cu voi, vineri,ca de obicei si astept cu nerabdare urmatoarea intilneala ca din cite am vazut incepem sa le tragem si cu cintatul...nu numai zbintuiala...imi pregatesc repertoriul pt data viitoare
Tania,multumesc mult ca m-ati dus acasa...ramin datoare cu o bere
Va pup pe toate in parte si va doresc o saptamina insorita!
Numai bine!
anamana123 spune:
neatza, fete!
off, o facuram si pe-asta! am trecut ieri prin niste emotii cu botezul... dar mariuca a fost nemaipomenita, ca intotdeauna! foarte cuminte, a tras o portie de ras dupa ce a iesit din apa ca ei ii place nespus apa, seamana cu ma-sa! toata ziua m-am gandit la miri (eiii, nu chiar toata, cam la fiecare ora)si uite ca atrecut fara sa reusesc un sms!
miri drag, sper sa ma ierti si stiu ca ma intelegi! iti urez acum sa fii mereu fericita si iubita! la multi ani si multi pupilici!
imi pica ochii-n gura acum, asa ca o sa va spun alta data cum fu.
ardeiash, mah, nu cumva erai tu tipa aia de la biserica cu care am schimbat niste priviri? ma uit acum repede la poze sa vad dc te recunosc!
ana, mama Mariucai