praline belgiene (paishpe)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Bepii spune:
Fetele,
Deci e bine sa stabilim:
Locatia: aceeasi
Ora: 21
Carmita, daca sunteti la mine la ora 20.30 cred ca putem ajunge la timp mai ales ca Miri nu poate sta prea mult si as vrea sa ne bucuram de prezenta ei cat de mult se poate.
Ror, ce faci, nu zici nimic?
Si celelalte motate care nu zic nimic; ce-aveti suratelor de nu scrieti? Ori da ori ba, sa stie tot poporu'
Hai ca ma duc la culcare ca ma avut o zi istovitoare.
Va pup!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oanademunck spune:
Fete plec, ne auzim peste o saptamana!
'Dicstrati-va'bine la karoke, beti una si pentru mine:)
MIKULE, 'La Multi aniiii!!!!'pentru poimaine, scriu acum ca nu stiu daca mai am timp sa intru:)Da sms tot iti trimit!
Pupicei la toata gasca!
zmuahhhh
![](images/user_man.png)
ogezlaan spune:
Salut fetelor,sper sa va simtiti bine la urmatoarea intalnire.
Parintii unui copil din Romania cauta cazare la/langa Antwerpen incepand din 15 Mai.Copilul are 6 luni si va suferi la o clinica din Antwerpen o operatie la ochi care ar putea sa-i redea vederea.Cazarea nu trebuie sa fie neaparat gratuita dar ieftina este de asteptat.
Daca cineva dintre dumneavoastra ar putea ajuta cu informatii ar fi super.
Sa aveti un weekend placut.
valentin@rombel.com
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/morgane/morgane.jpg)
morgane spune:
Oanatje, drum bun !!!
O sa te pomenim diseara si o sa bem una pt tine.
Fete, ok, la 21.00 trecute fix.
Pupici,
ardeiash spune:
ogezlaan: multumim de urare
oana: drum bun si sa te-ntorci cu bateriile incarcate !
deci nu ni se mai alatura nimeni? ramanem doar 6 ?
s-auzim numai de bine! si
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/morgane/morgane.jpg)
morgane spune:
Multumim de urari, Ogezlaan. Poate data viitoare vii si tu.
Fete, eu ajung mai tarziu de 21.00 trecute fix, ca Jan n-a aterizat inca acasa. E prins in trafic, undeva pe langa A-pen. Cred ca vom ajunge intre 21.30 si 22.00.
Pupici,
![](images/user_man.png)
ogezlaan spune:
quote:
Originally posted by morgane
Multumim de urari, Ogezlaan. Poate data viitoare vii si tu.
Merci de invitatie,chiar mi-ar face placere sa va cunosc vreodata,insa din cate vad eu pe aici sunteti numai fete asa incat mai bine stau deoparte deocamdata ca sa nu va stric cheful.
miri_mik spune:
ogezlaane, rar ne strica noua cheful cineva. adica greu greu de tot. asa ca, daca iti vine pofta vreodata sa ne intalnesti trebuie sa te incarci tu cu rabdari. vorbim toate deodata, ne intelegem perfect fara sa ne pricepem si pe unde trecem lasam victime:))
eu sunt prima victima dupa reuniunea de aseara. am ajuns la servici la 10. si io care ziceam ca la 8 juma semnez condica. din parti. si ceasul desteptator, marca bruno, a uitat sa dea desteptarea la 7 cum era fixat de cateva luni. asa ca acu, cu ochii cat bursucul, am terminat totusi traducerea de la turci. cica ma apuc de suedeza, parca, alta distractie:)) pe urma, cand se trezesc baiestii vin sa ma pescuiasca si sa mergem in oras. imi trebuie o curea, o fustita sau doua, si papuci cum are scumpi:)
am fost asa de rupta aseara ca nici la poze nu am apucat sa ma uit. da o sa incerc azi. partea nasoala e ca nu stiu cand ajung acasa. si madi mi-a promis ciorbita de burta azi. o sun si nu dau de eaaaaaaaaa!
ana, sa aveti parte de un botez frumos! n-am uitat de tine, si tare as vrea sa fac cumva sa ajunga cadoutul la pitica ta. acu, pe caldura asta s-ar potrivi de minune. stii ce? il trimit prin posta. si p-orma tu ii faci poza cand il primeste. dar lasa-mi adresa ta pe un offline.
acu va pup, in reuniune generala. mi-am scrantit degetele scriind repede repede repede ca sa nu ma prinda ca-s in afara programului:d si promit sa scriu mai mult de acasa:)
aaaa
bepiiiiiii, drum bun, vacanta incitanta si sa ne revedem intregi:)
oare ce-o face brunotje al meu? azi dimineata avea inca febra si tusea c aun magarus... cred ca e rosu in gat:(
pusi pusi
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png