praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

foarte interesanta propunerea.... ! mai este doar una zi.... si nimeni n-a zis nik!

ok.. deci se amana!

edit: deci mai am doar ziua de maine sa ma duc sa vaz cum este.. si e destul de incarcata.... habar n-am daca pot ajunge.. insa incerc
e la atomium... mai precis in bru park. a fost cineva acolo? a auzit cineva de karaokele asta?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Despe, de ce sa se amane?
Eu simt ca vin mai multe fete decat au anuntat, dar nu au intrat pe net.
Anunta-ne ce stii de noul loc, dar asta inainte de vineri, ca sa nu ne impartim in doua tabere fara sa stim unii de altii.
Hai, nu pune botic!
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nu se amana nik;
subscriem, pentru fix doua ore, ca daca e iar la dreaq in praznic, nu ma indur sa plec doo ore da sa fiu plecata 4 ca-l las pe bursuc singur acasa in pat:)

ziua 2 la munca: mai bine. habar n-am care e ritmul lor, sau ce bnaibii asteapta, dar ca sa va dati seama ce grozava sunt... verific o traducere tehnica in maghiara! daca nu e culmea culmilor... atunci nus tiu ce e:)))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

feed back? !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele,
Sa stiti ca Antwerpen-ul vine pt ca vor trece ma ia de acasa.
Nu stiu ce au fetele astea de nu dau nici un semn de viata, probabil ca le-a furat peisajul si vremea superba.
Si am o nedumerire: de ce sa cautam cu disperare un karaoke cand de fapt nimeni nu vrea sa cante? Si mai suntem si obligate sa ascultam miorlaiturile si mugetele unora care se cred artisti. Daca stau bine si ma gandesc in ultimele intalniri n-a vrut nimeni din grupul nostru sa cante. Nu-i mai bine o cafenea unde se si danseaza? Daca nu exista, atunci eu zic ca si de data asta sa mergem in acelasi loc iar pt data viitoare vom avea mai mult timp sa cautam si sa testam alt loc.
Iar pt intalnirea de vineri propun ora 21 FIX !!!
Daca aveti alte sugestii va rog sa va grabiti ca a inceput numaratoarea inversa. Abia astept sa va vad.
Pana atunci va pup pe amandoi obrajii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ai dreptate, Bepii, dar acum e timpul scurt si propun sa mergem in acelasi loc. Pana data viitoare putem gasi alta locatie.
Miri, fa-i praf e mesajul si nu te mai lasa sa pleci. Pai, Brussel e la dreaq de tine? Atunci eu ce sa zic!?
Abia astept sa va vad.
Pupici,

Mergi la inceput

bepiii: ok
nu cautam cu disperare un karaoke.. insa m-am gandit ca e mai frumos daca si cantam nu doar dansam... karaokele asta de la atomium mi-a fost recomandat...ca fiind bun ... acum na... gusturile sunt diferite ... dar eu sper sa am timp maine , caci azi n-am avut, sa merg totusi inainte sa-l vaz,,,
vorba ta... altul in timp util....

va dau de veste... dar hai sa facem o strigare:
cine vine maine la zbantzuiala?

bepii
carmen
ror
morgane
scumpi
miri...

s-a mai anuntat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

astept locatia definitva si ora:)
lucrez si sambata, suplimentare:)
azi am verificat traducer ein slovena, nah, ca s avedeti profesionalism:)))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

miri: tu esti cu-o limba / zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetelor, eu cu Daniela subscriem pentru intalnirea de maine, insa de Robertina nu stiu nimic. Astept un telefon de la ea sa imi spuna daca vrea sa vina ori ba. Taniuca nu iti face probleme, desigur ca venim sa te luam ca doar tu esti sufletul petrecerii
Da`nu stiu daca vom putea ajunge la 21 FIX pentru ca eu tre sa o iau intai pe Daniela din drum si dupa aia o taiem spre voi. By the way va rog eu mult daca puteti aseza-ti-va la masa aia care imi place mie, langa DJ
Lucica ma noi nu avem nimic impotriva, sa vina baietii sa se distreze.
Mikule felicitari pentru noul loc de munca. Sper sa iti aduca o satisfactie in plus.

Abia astept sa va vad dragelor
Noapte buna, somn usor, vise placute, puricii sa va sarute

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput