praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ogeazlaan: abia acum am vazut ca stam in orase diferite... nu prea sti cum o s-ajung.... ca barbarte-miu pleaca-n romania.... iar io nu stiu sa conduc decat bicicleta... uuufff

ana: n-am stiut ca ai avut botezul ieri eu am fost la biserica ieri .. dar nu la st catherine..... am fost la sf nicolae... chiar eram incantata ca se va boteza un copil .... am vazut multa lume gatita ieri..
ce amuzant.. ce-nseamana ca am facut schimb de priviri? tu erai tipa ce stateai pe scaun cu un bb in carucior si io i-am zis lui fiu-meu sa se uite la bb ca asa a fost DE mic si el? sau am incurcat caerucioarele?

ca daca-i asa..... chiar ma bufneste rasul....

in orishice caz:

multa sanatate micutei! sa-i dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe aceasta lume!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

hahahahahaaa!
da, ardeiash, io eram aia! nah, ca ne cunoscuram intr-un fel!

ana, mama Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, hop si eu sa-ti urez tot ce-i mai bun in lume, in toate limbile pe care le corectezi, sa fii fericita si iubita de cei doi baieti ai tai si sa ne vedem des si mult.

A fost nemaipomenit la intalneala, toata lumea s-a simtit excelent, s-a si glasuit (avem si dovezi, pe care le vom descrca iar in contul Taniei) ...
Ma bucur ca va cunosc !!!

Ana si Despe, pai din toata lumea prezenta, voi va trageaati ocheade? Ce telepatie!

Pupici,

Mergi la inceput

ana:
sau ..
mai sa fie! n-as fi crezut! mai ales ca stateai cam trista ... si cand l-am invitat pe baietelul meu sa se uite la fetita ta .... mi s-a parut ca nu prea-ti convenea! d-aia nici n-am insistat! si eu tot il lamuream sa mearga sa fie miruit si el nu vroia.... ca vroia in camera de joaca.... si tot asa.... dar imi pare tare rau ca daca stiam ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

aveam emotii mari, nu eram trista; si nici ca nu-mi convenea dar cred ca am io o privire mai tampa cand ma preocupa ceva!
am incercat sa te gasesc dupa cateva minute dar deja nu mai erai!
fug ca urla de foame maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

Ardeiash atunci ramane varianta sa-ti trimit invitatia prin posta sau sa ajung eu la tine daca nu stai prea departe.Sa-mi spui daca mai sunteti la fel de entuziasti sa mergeti la concert pentru ca a mai reactionat cineva.

Multe salutari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

muuuuuuuuuuuuuuah! la fete cucuiete:)
pupa-v-ar mama!
multumesc din sufleta ca v-ati gandit la mine!
in special madi si george si cirba lor de burta care am devorat-o fara sa clipesc , fara sa respir, numa balacind papile gustative in zeama aia smantanoasa! muuuuuuuuuuuuuuah!
pupici pupici!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ogezlaan

Ardeiash atunci ramane varianta sa-ti trimit invitatia prin posta sau sa ajung eu la tine daca nu stai prea departe.Sa-mi spui daca mai sunteti la fel de entuziasti sa mergeti la concert pentru ca a mai reactionat cineva.

Multe salutari

www.rombel.com

saru mana! atunci iti trimit adresa mea pe pm....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamana123

aveam emotii mari, nu eram trista; si nici ca nu-mi convenea dar cred ca am io o privire mai tampa cand ma preocupa ceva!
am incercat sa te gasesc dupa cateva minute dar deja nu mai erai!
fug ca urla de foame maria!

ma... nici-o clipa nu m-am gandit ca poti fii tu! imi pare asa de rau! cum de n-am stiut de botezul vostru! ca imediat faceam legatura!!!

acum rad intr-una! ce chestie.. ce mica e lumea-mi zic mereu! nici nu cred c-am stat de vorba cu nimeni la biserica : numa cu tine....

erai intr-adevar " dusa".... m-am gandit ca nu te-am ami vazut pe-acolo niciodata... cam stiu bbicii care vin acolo.. si pe tine n u te vazusem...

un intai mai muncitoresc s-aveti!!!
io plec la bbq.... tineti-mi pumnii sa nu ploua si sa fie gratuit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

Spre rusinea mea abia acum am vazut ca avem o sarbatorita printre noi.La Multi Ani Miri !

Ardeiash ti-am raspuns la mesaj.

Salutari tuturor.

Mergi la inceput