praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetele mele cucuiete, buna Ogezlaan
La multi ani inca odata Mikule! Iti urez toata fericirea din lume! Sa fi iubita!

Eu ma duc cu ai mei la tara acum sa sarbatorim 1 Mai muncitoresc asa cum se cuvine
Am uitat sa va spun ca a fost BELEA vineri. Nu se putea sa ma simt mai bine de atata! Ati dansat si ati fost niste frumoase si pline de viata ca de obicei... Sunt mandra cu voi, ma bucur ca va cunosc
Taniuca da-mi si mie te rog numarul ala de telefon.

Va urez o zi frumoasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

quote:
Originally posted by ogezlaan

Ardeiash atunci ramane varianta sa-ti trimit invitatia prin posta sau sa ajung eu la tine daca nu stai prea departe.Sa-mi spui daca mai sunteti la fel de entuziasti sa mergeti la concert pentru ca a mai reactionat cineva.

Multe salutari

saru mana! atunci iti trimit adresa mea pe pm....

s-auzim numai de bine! si

invitatia a fost trimisa astazi cu posta. distractie placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

valentin: raman datoare... multumesc mult...

daca va place vacanta mare: http://www.youtube.com/watch?v=dqcbG6WbAqQ&mode=related&search=

Mergi la inceput

am gasit pana la urma un loc unde sa facem bbq in belgia asta. de 2 ani il caut , nene...
sau sunt io obsedata... 1 mai fara bbq parca nu mi-e la-ndemana,,
sau la mine la mare se face cu spume bbq...

no.. vroiam sa zic : e un loc dragut de dragut ... dar cred ca mai degraba este pentru vremuri mai calduroase... exista acolo un lac ... tobogan pentru apa... o fosta cetatuie si mutla verdeata... doritotii se pot urca pe deluretze... e o atmosfera ca la munte..

sunt vreo 3-4 casute prevazute fiecare cu 5-6 gratare free... au hota si stingator de incendiu hi hi...
no , gasiti toate astea la tournai... acqua tournai ... un loc pe care-l recomand...
ce nu mi-a placut este ca nu prea am avut unde sa-mi intind carpa ... sa stau cu fata la bronzat.. . mie-mi place sa ma bag in iarba verde plina de floricele si sa privesc cerul.. si asta simt mai mult de 1 mai!!
apoi am fost la mare si am facut o baie-n nisip... a batut vantul de numa numa... oriunde puneam mana aveam nisip.. in gura, in urechi... a fost destul de neplacut.. dar frumos///

ce nu-mi place este ca marea nu are acelasi miros ca a noastra.... mai imi stingeam si io dorul....
m-am scaldat cu picioarele-n nisipul cald... si tot cautam sa .... ma simt ca acasa... nu se compara!!! ooofff

ce-or face fetele ? oana? nora? or fii venit din romania?

dar voi cum ati "muncit " ieri?

Mergi la inceput

zodiacul defectelor" a mine nu se potriveste http://www.kudika.ro/articol/special/4122/Zodiacul-defectelor.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare la tot poporul
Miri draguta, desi e cu intarziere vreau si eu sa te felicit cu ocazia zilei de nastere. Iti doresc sa fi sanatoasa, fericita si viata sa-ti ofere tot ceea ce-ti doresti alaturi de cei dragi. LA MULTI ANI !!!.
Ieri seara am ajuns si noi acasa dupa 4 zile de pelegrinari pe motocicleta prin Franta, Germania, Elvetia si Luxemburg. Am avut noroc de timp frumos, am vazut locuri superbe mai ales ca am ales trasee prin munti. Dar am venit cam obosita si acasa cand am coborat de pe motocicleta ne astepta o surpriza adica musafiri mai precis fiul lui Swa care venise cu socrii, cumnati si copii anexati sa faca gratar la noi in curte. In bucatarie era haos, nu mai gaseai nici un tacam sau farfurie curata si prin casa la fel. S-au simtit un pic jenati ca nu ne asteptau dar pana la urma a fost bine ca ne-au servit masa si noua calatorilor infometati. Dar curatenia si ordinea dupa ei cine credeti c-a facut-o? Subsemnata, desigur.
Ana, felicitari pt botezul Mariucai, sa va traiasca sanatoasa, fericita si sa va bucurati de ea.
Acum vreau sa va spun si eu ca vinerea trecuta tare bine m-am simtit. Parca eram bagate in priza. La fiecare melodie saream in sus de parca aveam arcuri pe scaun si sa te pui pe dans. Ce mai atmosfera frate....Si ma bucur c-am si cantat de data asta.
Astept cu nerabdare pozele - dovada destrabalarii noastre
Acu va pup pe toate si va doresc toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la vie en belge

dis de dimineata aud cum canta pasaroii in gradina. nu e a lui ion, e a noastra, un petec de cativa metri dreptunghiulari cu vreo doua tufe, un lacusor de pesti si o umbrela de soare aproximativ nefolositoare. as spune ca e chiar un sunet vesel, care te binedispune. poate si mai mult daca n-ar trebui sa ma trezesc odata cu orataniile, cam pe cand se crapa de ziua si bunul soare casca peste vilvoorde.

ma arunc cu o disperare demna de ana karenina spre automatul de cafea. imi amintesc, o fractiune de secunda mai tarziu ca habar n-am sa-l folosesc, si inghitind cu sughituri dezamagirea, ma asez pe toaleta. sunt inca imbracata. imi trebuie cateva secunde sa realizez ca trebuie sa ridic capacul. si pasaroii canta in gradina care nu e a lui ion.

prin ochiul de plastic din plafonul bucatariei razbate o raza de soare. semn bun. ma zgarie pe urechi un alt tril... de pisica pribeaga... a noastra de fapt, pe care o uitasem in gradina care nu e a lui ion, cu o seara inainte. fara papuci, cu pantalonii aproape in vine ma tarshai spre usa de la terasa. o privesc. e...enervant de alba. pisica, nu usa.

inapoi in baie. dus, la jet automat, sters, la frecus automat. machiaj. cat sa le ia batsul pe unele dintre noile colege care fac din feminitatea lor un defect si care se straduie din greu - poate n-ar fi chiar asa de frustrant sa stiu ca nu se straduie, ci uratenia lor e naturala - sa se mutileze. femeile barbat.

mi-am pus o fusta. rara minune. poate tocmai pentru ca sa continui linia de inciudenii pe care am inceput-o acum doua saptamani la birou. (uite cum au trecut doua saptamani). sunt albastra-aurie-argintie-orange.

in drum, in fata casei, pa steenwegul meu cel flamand, ma invaluie o duhoare de hoit. un soi de val transparent, abia perceptibil. imi imaginez pisica ticaloasa - a doua din dotare - care isi infipsese coltii intr-un copanel de pui la frigare si pe carel-o fi lasat pe undeva sa se umple de muste pentru savoare suplimentara.

autobuzul imi pleaca de sub nas. i-am facut semn cu mana, ca bruno, "pa-pa". astept cuminte un altul. oamenii nu zambesc. pana si copiii sunt lipsiti de orishice expresie. sunt vizi cu fetele ca niste fete de masa, sifonate de un somn adanc si brutal intrerupt.

cobor. o rafala de vant imi ridica poalele in cap. surprinzator, nu ma rusinez. cine a vazut, a vazut, cine a priceput... m-a compatimit.

un negru imi zambeste in tramvai. imi cauta privirea insistent. l-am remarcat. am rasuflat usurata: uite un om care zambeste de dimineata. dintii unui copil de 7 ani sunt mai murdari decat pubela din colt. cum, doamne pazeste, pot unii sa-si neglijeze copiii in halul asta! un tatic incurcat se lupta cu capriciile piciului razvratit. nu vrea nici biscuite, nici sa se asezze, vrea acasa, in pat. sta cu degetul fixat in cercul verde cu luminite rosii din usa tramvaiului.

am ajuns in somptuoasa firma. pe dinafara un fort knox, pe dinauntru... un amestec de stres si je m'en-fichisme halucinant. poarta - sesam nu se deschidea - verde si inalta, inchisa. mi se raspunde batailor insistente. eram prezenta inainte de ora oficiala de inceperea muncii. "vreau sa intruuuuuuuuuuuuuu!" tipam in capul meu abia dezmortit, salivand cu gandul la cafeaua fierbinte, din termosul douwe-egberts, din stanga, de pe etajera, pe care e lipit un post-it cu "fort".

sus, la etaj, unde se intampla reuniunea de "zilieri", aproape pustiu. est-europencele sunt deja acolo. ne busculam spre calculatoare, click-uim, accesam, deletam, masgalim, citim, imprimam, toate cele in folos personal. n-avem sef, deci pe post de soareci, dansam lambada pe taste de internet.

si va scriu. e atat de frumos afara! la vie e belle, en belge!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri, foarte frumos scris.
Sa ne mai scri ca-mi place!
Se pare ca muza iti da iar tarcoale...
Voi praline belgiene pe unde va preumblati de nu mai dati nici un semn de viata?
Fetele care au facut poze vineri la karaoke, le vedem si noi?
Va pup si va doresc ce-mi doresc si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bepii, le pun diseara. Parol.
Miri, cum poti scrie tu asa de suav si de inspirant?! Asta-i talent nu gluma. De cand te-am citit imi place pana si la servici.

Pupici la toate pralinele,

Mergi la inceput

bepii: shi io ma-ntreb mereu ce se-ntampla cu fetile-astea de nu scriu... ca deja am devenit obositoare.... da nici ele nu se laaaasaaaaa!!.... punem pariu ca ne citesc, totusi???

miri: de cum vine primavara.. iar iti da muza tarcoale... io ma rog sa plece sheful tau ca sa ne mai scrii si noua.... caci ma faci sa ma gandesc si io la lucrurile frumoase ce se-nvart in jurul meu!!!
apropos! ti s-a vandut cartea? sau a ramas in coada de peste ???

si iar ma-ntreb ; ce-or face oana si nora? nici-o veste?
de fapt sutn destul de multe fete pe care le-as intreba: ce faceti praline? cum e primavara la voi in curte?

Mergi la inceput