praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

si eu tin pumnii pt miri!
fetelor, am salvat pozele la tania! cred ca aveti toate linkul! problema e ca le-am pus langa niste filmulete, n-am facut alb separat din greaseala.
cine se incumeta sa le aranjeze frumos intr-un album? io nu mai am timp acum.
va pup

ana, mama Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

sunt batuta-n cap! acum am vazut ca pozele sunt neintoarse!
cineva sa faca bineeeee!!!!!!!!a, margane, parac tu ziceai ca n-ai adresa mea?
trimit un pm

ana, mama Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dragi cucuiete, groaznica munca:)))
dezorganizare in toata regula, munca de chinez constipat. asta ar fi negativul. nimic de-a face cu ce scria in anunt.
pozitivul: oameni noi, mutre noi, experiente noi. invat o treaba pe computer. nu stii daca te tin sau daca te zboara. ideea e ca treaba dureaza trei saptamani si p-orma scap de picatura chinezeasca.

imaginea care a ramas dupa prima zi: doamne, da gramada mai sunt belgienii astia... am sa ma fac formator sa dau cursuri de organizare de reuniuni unora:)

pusici ca v-ati gandit la mine:d mi-e foaaaaaaaaaaameeeeeeeeee!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Am vazut pozele, sunteti una si una. Numai zambet si voie buna.
Miri, succes maine si toata luna !!! Nu incerca sa schimbi belgianul, ca nu e nici o sansa. Relativeaza, dat is de boodschap.
Ce se aude cu karaoke, mah? Ca pana la mine nu a ajuns.
Care vine, ia? Ridicati mana!
Pupici,

Mergi la inceput

Fete, pot aduce la karaoke si doi baieti romani, veniti la perfectionare in firma noastra? (din Arad, 35 ani si respectiv 27 ani).
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

morgane; is insurati baietii?

oana: cum iti mai e? ti-ai mai revenit? a propos de liniute: ati fost la medic? poate e chiar o treaba simpla... si n-are de ce sa va fie frica!

miri: mai da-ne si noua detalii... io par exemple mi-s tare curioasa! .. prost obicei!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna seara fete,
Miri, daca e doar pt 3 saptamani eu zic sa iei partea buna a lucrurilor si cum zicea si Morgane, n-are sens sa incerci sa-i schimbi ca n-ai nici o sansa. Am intalnit si eu exepmlare de-astea si am renuntat sa incerc a le schimba. Multa bafta pe mai departe. Si eu as vrea detalii of course dar asta o putem discuta pe mess.
Morgane, eu subscriu la karaoke desi intre timp m-a anuntat dragul de sot ca are quiz. Dar de venit as veni singura numai daca isi face Carmen mila si ma pescuieste de-acasa. Tot ea saraca....
Iar dupa miezul noptii dupa ce se termina quiz-ul o sa vina si Swa.
Si poti sa-i aduci si pe baietii aia ca tot nu prea aveam noi parteneri de dans daca nu-s prea rusinosi.
Ana, mersi pt poze. Sunt f frumoase. Esti o draguta. Cred ca ti-a luat ceva timp sa le descarci. Ma intreb cand am avut noi timp sa facem atatea poze? Sper sa aiba cineva dintre noi timp sa intoarca pozele ca eu in ultimele 2 zile am tot gradinarit dar tare mandra sunt de ce-a iesit.
Deci fetele, ziceti odata care veniti la karaoke si nu ma faceti sa pun iar mana pe telefon ca va dau voua nota de plata.
Pupici la toata suflarea si noapte buna.

Mergi la inceput

ca tot veni vorba de educatie.... copii.. grija si....
http://www.youtube.com/watch?v=7MMWq10CttI ah.. barbatii astia!

Mergi la inceput

Despe, da, unul dintre ei ...
Da' nu va asteptati la cine-stie-ce.
Ii anunt azi.
Pupici,

Mergi la inceput

ciocolatele... am aflat de un karaoke dragut.. ce ziceti , schimbam locul? am sa incerc sa ma duc astazi sau maine sa vad cum este.... dar totusi vad ca-i liniste pe-aici.. nimeni n-a zis da.. sau doar bepii si morgane?! nu mai stiu exact...

morgane: ma gandeam sa facem pe petitoarele...

Mergi la inceput