De 3x… mamica
Raspunsuri - Pagina 3
elyanne spune:
Multumesc mult de tot, inca odata
Ce sa zic... mie nu mi se apre atat de deosebit ca am nascut natural Ne e cu mult diferit de nasterea unui singur bb... Au iesit atat de repede, unul dupa celalalt... La o nastere, partea mai grea e travaliul... asa ca de asta avem parte si la nastere unica si gemeara
mihuta spune:
Felicitari !
Eu sunt o viitoare mamica cu doar 10 saptamani de sarcina dar imi mai bag nasul prin subiectele fericitelor mamici pentru ...inspiratie !!!
9s
amyana spune:
Foarte draguta poveste...Si eu imi doream gemeni (toata viatza am zis ca o sa am gemeni) dar cum nu aveam in familie m-am "linistit". Avem un bondocel de un an si mai vrem sa-i facem un fratior sau o surioare sau ...gemeni
mami &Andrei
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
elyanne spune:
quote:Nici noi n-avem gemeni in familie... asa ca totul e posibil
Originally posted by amyana
Foarte draguta poveste...Si eu imi doream gemeni (toata viatza am zis ca o sa am gemeni) dar cum nu aveam in familie m-am "linistit". Avem un bondocel de un an si mai vrem sa-i facem un fratior sau o surioare sau ...gemeni
mami &Andrei
Al meu sot si-a dorit gemeni de cand eram prima data gravida... si pana la urma i-a iesit
herra spune:
felicitari si din partea noastra! si toata admiratia mea!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Luna75 spune:
foarte frumos si emotionat!
Multa sanatate la frumoasa ta familie iar tie multa putere pentru ai ingriji
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ellen spune:
Foarte frumos. Sa va traiasca bb-ii si Elena si sa va bucurati de ei. Sa fie toti sanatosi, voiosi, voinici.
elyanne spune:
inca odata, multumim mult pt. mesajele voastre!!!
Ellen ai aparut? Ca n-am mai vazut de muuult sa fi scris pe forum... poze mai noi, ceva???
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by elyannequote:Nici noi n-avem gemeni in familie... asa ca totul e posibil
Originally posted by amyana
mami &Andrei
Al meu sot si-a dorit gemeni de cand eram prima data gravida... si pana la urma i-a iesitEliana cu www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004), Mihai si Andrei (3 martie 2007)
felicitari pt asa copii minunati!!!si mie la prima ecografie mi s-a spus ca am gemeni...si finn si eu la randul meu geamana...nu m-am mirat..am fost atat de fericita!!!insa la urmatoarea eco mi s-a spus ca a gresit, era un chist ce a vazut a fiin bebe 2..tare dezamagita am fost...insa mi-a trecut, caci am o minunatie de copil ce=-mi aduce zambetul pe buze in fiecare zi...nu pot decat sa-mi imaginez ce simti tu u asa copii reusiti!felicitari!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!