De 3x… mamica
Raspunsuri - Pagina 2
mira_m spune:
Felicitari, sa cresteti mari!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Rebiana27 spune:
Eliana am citit povestea gemenilor tai frumosi si pe link-ul de la mamici de martie-aprilie si aici si cred ca o voi mai citi de cateva ori! Sa-ti spun ca esti o mamica curajoasa nu mai are rost pentru ca stii insa probabil nu stii cata tarie ne dadeai si ne dai in continuare noua, colegelor-mamici, sa trecem peste unele greutati ale sarcinii si, de ce nu, peste greutatile primelor zile acasa. Pentru faptul ca ai dat nastere unor copii frumosi, pentru ca nu te-ai temut de sarcina gemelara care ti-a creat ceva probleme, pentru ca te descurci in orice situatie (chiar si cu tati plecat zi-lumina la serviciu) cu trei copii, esti de admirat. Ma rog la Dumnezeu sa am puterea ta. MULTA SANATATE TIE SI COPIILOR TAI!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
elyanne spune:
Va multumesc mult de tot pentru urari si gandurile bune... pentru incurajari si cuvintele frumoase.
Si eu va doresc sa aveti o viata minunata alaturi de familiile voastre... multa sanatate, putere si rabdare sa va cresteti puiutii.
ainia spune:
Pupici! Pupici! Pupici! Sa fiti sanatosi cu totii si copiii sa va aduca numai bucurii!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
LiliaToma spune:
Felicitari si multa putere si rabdare in continuare. Aveti o familia superba!
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
gio spune:
Eliana, felicitari pt puiuti!!! M-a emotionat f tare povestea ta, asteptam sa o citesc de ceva timp, mai ales ca ratasem anuntul nasterii la mamici aspirante.
Va pupam
Roxie spune:
Felicitari! Extraordinar sa nasti gemeni pe cale naturala, esti curajoasa! In ziua cand l-am nascut eu pe Mihnea la Giulesti, inaintea mea nascuse o mamica doi gemeni natural, si vreau sa spun ca am admirat-o sincer.
Inca odata felicitari si sa-ti traiasca Mihai Andrei si Elena.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)
cria_bv spune:
Eliana chiar de trei ori femeie, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate greutatile vietii si sa te bucuri de familia ta.
Cria38+ cu Vlad
anangel_lexi spune:
Elyanne, wow ce frumoss!!! Eu am fost mereu convinsa ca voi avea o fetita si apoi doi baieti gemeni, asa ca tine. Fetia o am deja.
Sa va traiasca baieteii si fetita, sa aiba parte numai de lucruri bune iar voua multa sanatate sa puteti avea grija de ei!
de Maria Cornelia (20.09.2006)