Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Sa va traiasca, felicitari! Ai vazut karla ca totul a fost bine?

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Paste fericit tuturor!

Si bine v-am regasit! Mult mai multe mamici decit acu 2 luni. Felicitari celor care deja au puiutii in brate si mult succes celor care mai au de asteptat un pic.

Am intrat sa va anunt si nasterea Carlei Maria, fetita Katinkai. S-a nascut pe 6 aprilie, nastere naturala, 2.380 kg. Desi e cam micuta, e bine zgimboaica, si mamica de asemeni.

Monica, mama pinguinilor Andrei si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Ce multi copilasi s-au nascut zilele acestea, de sarbatori.

Magda, Stefanyia, Anca, Bianca, Claudia, Karla sa va bucurati de copilasii vostri si ei de voi. Refacere usoara si bebeusi sanatosi.

Magdalena eu eram curioasa cine a fost doctorita care te-a lasat balta. anestezistul care nu a fost in stare sa iti faca o epidurala si medicul de garda care s-a comportat OK cu tine. Si eu o sa nasc la Elias, prin cezarianasi, si sper ca fetirta mea sa stea linistita inca doua saptamani ca sa nu am surprize de gen doctor care nu vine la naster, anestezist incapabil etc.

Eu am o retentie destul de mare de apa si edeme la maini si picioare. Am luat un Furosemid dar nu m-a ajutat mare lucru. Sper sa nu se complice.

Pupici

Valentina 35+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Val, nu exagera cu furosemidul! Mananca pe cat poti fara sare, nu fa mult efort si odihneste-te. Mai poti incerca ceai de la Fares pentru eliminarea apei, este unul special pentru gravide.

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dylan spune:

Hristos a Inviat! Sanatate si bucurii tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!
Val, bea cat mai multa apa plata si stai cu picioarele mai sus decat fundul. Nu este bine sa iei nimic pentru eliminarea lichidului. Nici macar ceai.
Eu am avut aceeasi problema la prima sarcina si cand am inceput sa beau foarte multa apa s-a remediat situatia. Acum sunt la a 2-a sarcina, 37 saptamani si mi se umfla picioarele foarte putin, doar daca exagerez cu treburile casnice si uit sa beau. Beau cca 4 l de lichid pe zi.
Mult noroc si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Fetelor cred ca mi-a cazut si mie dopul !!!

Dureri inca nu am , asteptam sa vedem ce se mai intampla !

Pupici, Magda ... pana maine ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Multumesc la toate pentru urari!

Felicitari pentru Karla,Claudi- sa va traiasca bebeii si sa aiba o viata cat mai lunga si frumoasa!

Ieri a fost prima noapte in care am dormit vreo 3 ore in total si ma simt fresh iar,ca de miercuri nu dormisem decat o ora,dar hormonii m-au tinut treaza.Ma uit la bebe si sunt fericita,e un sentiment ce te incearca doar dupa ce minunea apare(pt viitoarele mamici,o sa simtiti asta)Cand citeam povestile fetelor nu puteam sa inteleg totul dar acum e diferit.Nici nu-mi vine sa cred ca sunt mamica.
O sa atasez ceva poze cand am timp mai mult!

Multa bafta la viitoarele mamici si nastere usoara

Stefania mamica de Carl

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna seara fetelor

Stiu ca nu am mai scris de mult timp...dar am avut zile de cosmar la spital si ne-a revenit mai greu

Felicitari noilor mamici si bine ati venit pe lume bebeilor... pentru gravidutele de aprilie si mult curaj

M-am intalnit cu Ela personal cand mi-am scos firele dar nu am aavut timp sa vorbim prea mult ca o astepta doctorul...am fost in aceea si perioada in spital si nu ne*am intalnit...cand o sa am timp o sa povestesc si nasterea acum nu...conditiile din spital au fost dezasttruaser....nu am citit nimic o sa listez si o sa citersc totul

Am si eu o nelamurire...bebe al meu mananca la san cateodata o jumatate de ora si completare bibe cu lapte muls 30-40..si doarme aproape trei ore...si o trezzesc eu sa-i dau sa manance ca dupa ea nu ar mai manca...sta cate o ora cu ochii in tava,,,nu plange ....nu stiu daac e bine ca la o sapt sa manance la 4 ore.....are mese cand refuza sanul si trebuie sa ma mulg dar nu prea stiu cat sa+9i dau...poate ma ajutati

Ah...muultumeasc la toate fetele pt incurajarii...Karra mersi de telefon

Va pup si aveti grija de voi

Diana 37+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Diana problema ca "oare maninca suficient?" am avut-o si noi. Ce ne-a explicat neonatoloaga: bebe trebuie sa pape 100-120ml lapte per kg corp in 24 de ore. Exemplu: daca bebe are 3,5 kg, atunci trebuie sa pape 350-420ml lapte in 24 de ore. Deci 7 mese a cite 50ml fiecare sint ok. Si nu-i bai daca maninca la 4 ore. Daca maninca mai rar de 6 ore poti intreba un medic daca e ok.

Monica, mama pinguinilor Andrei si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Katink! Toate cele bune si muuult noroc in viata va doresc pt. bebelina Carla!
Monica multumim pentru veste... si poate ne scrie si mamica... atunci cand poate.

Tzuna petrecere frumoasa maine. Cred ca o sa aveti o zi superba

magdutah

RaisaFudulu eu cred ca pitica mananca f. bine, daca dupa ce papa la san, mai mananca si 30-40 ml. Si e normal sa doarma atat, daca mananca bine. Mie pediatrul mi-a spus sa nu trezesc copilu' ... sa-i dau sa manance cand urla... Nu mi se pare prea mult 4 ore de somn... Parerea mea... las-o sa doarma, ca urla ea cand ii e foame.
Acu', la doi... uneori nu se trezesc amandoi odata si il trezesc si pe al doilea... ca altfel n-as mai avea cand sa dorm.

Azi m-am apucat sa scriu si povestea baietilor... cap-coada... nu doar nasterea... Pentru cine vrea si are rabdare, timp sa citeasca: De 3x… mamica

Mergi la inceput