Mamici de martie - aprilie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
cria_bv spune:
Nu ne-ai plictisit deloc Mihaelaa, cel putin nu pe mine. Frumoasa povestea ta si pe mine ma ajuta sa citesc astfel de povesti.
Eu mi-am pus niste poze cu burta sa nu radeti de mine.
Cria
37+ cu
Vlad
karla32 spune:
Hristos a inviat! Liniste, fericire si tot ce e mai bun si frumos pe lume va doressc in aceasta Zi Sfanta!
Am bagajul facut si sunt pregatita sa plec la spital. Cu genunchii e mai greu...parca sunt de carpa! Da-mi zic si eu:''curaj gaina ca te tai!" Hmmmmm! Chiar asa prostanaca si slaba de inger sunt!??? Se pare ca da!
Oare in jurul pranzului voi fi gata!???
Va sarut, Paste fericit si...ne auzim curand!

Raluca inca
cu bb Luca
madybulancea spune:
HRISTOS A INVIAT! VA DORESC TUTUROR UN PASTE FERICIT<MULTA LINISTE IN SUFLET SI MULTA<MULTA SANATATE!!!
Aseara bebelina mea se impingea tare in col de am crezut k o s-o scap...am luat gynipral si nimic...intr-un final se linisteste,adormim putin si apoi plecam la biserik sa luam lumina...cand ne intoarcem nici vorba sa mai adormim...aveam asa niste cotractii nedureroase cam din 5 in 5 min si apoi s-au rarit si cam pe la 3 jum am adormit si eu...am avut inima cat un purice si acum mai am niste intepaturi in col....offf...tare mi-e frik si azi o sa stau mai mult prin vizite...
Fetele stiu k sunteti ocupate dar cand puteti raspundeti-mi si mie, CUM ARATA DOPUL????k eu aseara am gasit o chestie alba groasa si asa gelatinoasa...
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!
Va pup!
Mady
36
martutza spune:
HRISTOS A INVIAT!
UN PASTE FERICIT SI PLIN DE BUCURII.
LUMINA INVIERII SA VA CALAUZEASCA PASII.
MARTA SI BEBE VICTOR MIHAI 3 SAPT SI 6 ZILE
Selene spune:
HRISTOS A INVIAT!Sarbatori fericite si tot ce va doriti! 
Karra, Marta, va multumesc pentru raspunsuri. Karra, la mine nu e prea mult lapte, ca nu are gura plina; si cand ma mulg dupa ce suge ea mai iese foarte putin lapte, cateva picaturi, deci probabil nu se satura.
Marta, am incercat cu glicerina si suge mult mai bine! Nu mai face chiar asa de urat, sta mai mult la san desi nu ii ajunge doar sanul si mai mananca si Humana.
FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICI - STEFANYA, BIANCAM, CLAUDI@!
KARLA, ITI TINEM PUMNII!! 

de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Poze
paxela spune:
karla
curaj si nastere usoara
mady poate fi si bucatica de dop, de obicei are firicele de sange dar nu obilgatoriu, stai mai cumintica sa mai stea bebita
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
kisstherain999 spune:
ADEVARAT A INVIAT!!!!
Mady poti pierde dopul si cu doua saptamani inainte de a naste. Poate asta e si cazul tau si BB mai sta un pic.
kiss 
39+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
tzuna spune:
HRISTOS A INVIAT!
Felicitari noilor mamici! Am citit povestile voastre.... Nu-i usor sa nasti dar merita. sa aveti toate bebei sanatosi si curaj celor ce nu au nascut inca. Va fi bine pentru toate.
Noi suntem bine. Am terminat tratamentul la ochi (cel d ela spital ca acasa mai continuam) si e mult mai bine. Acum trebuie sa caut un guler special pentru gat (daca stiti vreo firma care importa/face la comanda asa ceva...).
Ieri am facut curat si am pregatit hainute etc pentru botez. Azi vin socrii si maine dimineata nasii. Botezul e la ora 13 la o bisericuta din Pajura. Speram sa avem vreme frumoasa si bebelina sa fie cumintica.
In rest se poarta la fel. Iar mananca f prost. Am incercat sa-i dau iar cu biberonul in speranta ca va manca mai bine dar nu a fost asa. Deci continuam cu sanul. Ieri a mancat din 1/2 in 1/2 de ora aproape toata ziua. Face la fel cum mai scriau si alte mamici. Vrea sa pape, ia sanul sau biberonul trage de doua ori si se enerveaza sau o deranjeaza ceva si incepe sa tipe. o linistesc in brate, plimbata prin casa... si apoi incerc iar. Uneori reusesc uneori nu. Azi noapte a mancat mai bine. A dormit in pat cu mine ca eram franta si nu eram in stare sa o mai duc in patut si sa o alint pana o ia somnul. Am ajuns sa o lasam sa planga si cate 5 minute. O pun in patut si o las acolo. Mi se rupe inima dar ce sa fac? Oricum nu tace nici in brate asa ca o las acolo daca plange aparent fara motiv. Adica incep: a mancat? o pun la san, dc nu vrea verific pampersul, hainutele etc. Si daca nu se strange ca ar durea-o nici burta o las sa planga. Si de multe ori se vede ca e rasfat sau ca plange asa degeaba ca plange putin apoi tace, mai tipa o data, iar tace, mai plange 2 minute... Daca insa se inroseste rau la fata si plange continuu o iau din patut. Oricum ideea e ca pana nu termina ea de plans cat si-a propus nu se linisteste nici in brate. Sper sa nu procedez gresit dar nu mai stiu cum sa abordez problema. Nu am mai vazut copil care sa planga atat de mult. Si e asa frumoasa... Azi dimineata la 7 eram moarta de somn si ea s-a trezit bine dispusa. Se uita la mine si zambea.... E asa incantata cand o dezbrac....
Va pup. Tb sa plec.
elyanne spune:
Mesaj la capitolul anterior:
quote:
Originally posted by karla32
Sunt sotul (fericit) al Karlei32.
Va anunt ca a nascut azi la ora 11 un baiat de 3.30 si 51 cm prin cezariana. Sunt foarte bine amandoi, el e la masa, iar ea doarme fericita.
Va dorim la toate aceleasi sentimente...
Felicitari Karla
... sa fiti sanatosi. BB sa fie norocos si sa aiba parte de o viata minunata!
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)