Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Hristos a inviat!
Va sarut pe toate: mamici, bebei si care mai sunteti burtici (inca nu am avut timp sa citesc din urma, dar promit sa recuperez)!
Astazi dupa amiaza am ajuns acasa. Chiar daca sunt obosita si ma dor toate cele, sunt fericita! O fericire pe care cele mai multe dintre voi o cunoasteti deja! Am un bebe sanatos, cuminte si frumos!
Sper ca maine sa fiu in stare sa va povestesc... nu a fost usor... dar acum toate sunt uitate!

Va sarut din nou cu mult drag si sa stiti ca mi-ati lipsit mult!!!!!!!!!!

Raluca mamica si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii /articole/Pediatrie/Colicile_500.htm
uite ce-am gasit.De ce toata lumea zice ca, colicile sunt durerile de burtica, ca nu mai inteleg nimic.
Azi Lucas a avut o repriza de plans, dar din cauza mea.Stiti ce-am observat, cind suntem amandoi linistiti si papa in liniste, cind sunt si eu atenta la el si nu ma gandesc la ale mele, bea bine si linistit, isi face ragaitul, nu se screme sa faca caca si adoarme. Ei azi, a trebuit sa mergem la cantarit si a trebuit sa-l grabesc un pic cu masa.Apoi acolo l-am dezbracat, l-am imbracat, l-am tot stresat, a vomat, a inceput sa planga , cind am ajuns acasa a inceput sa manance si sa planga.abia l-am linistit cu masaj pe burtica si cu incalzit pe burta mea. cu constipatia am si eu probleme si vad ca si el face mai rara caca acum, da' tot moale il face.
Azi avem o luna, ne-am cantarit si avem 5020gr. A pus pe el 1440gr.In seara asta vrem sa-l si masuram. Sa vedem reusim?
E foarte buna cartea aia "Mama si copilul", au dreptate in tot ce spun, cel putin pana acum asa a fost .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Rebiana si multumesc mult pt. raspuns.
La prima nastere n-am patit asta... s-a vindecat repede si fara probleme.
Acum n-am avut nici o problema, pana acum... la 5 sapt. de la nastere a inceput sa se umfle si sa iasa puroi si firicelele...
O sa incerc si cu rivanol... sper sa iasa pana merg la consultatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna,eu sunt o mamica de mai-iunie.Astept si eu cu nerabdare sa apara minunea in viata mea!
Vroiam sa va cer si eu un sfat, ce pompita pt. nas sa-i cumpar micutei mele, ca nu ma pricep, sunt atatea firme...Va multumesc, pupici!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

nici nu mi-am dat seama ca n-am scris azi... am avut o zi plina... am mai facut o tona de analize, sa fie pregatite pentru nastere... Maine mai am controlul oftalmologic, sa vedem la ce concluzie ajungem dupa el.

Am vazut ca o mamica e tare grabita cu mutarea la bondarei... hei, aveti si voi rabdare dupa cele cateva intarziate care mai suntem Ca parca e mai mare presiunea pe noi cand va citim pe toate cu bebeii in brate...

Va las, ma pun la ... Cred ca de maine imi schimb semnatura in AMR, ca e mai aproape de realitate

Diana 38+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna seara burticute, mamici si bebici,

arissa multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca de inregistrat se inregistreaza bebe in orasul in care nasti si tot de acolo iti da negatia pe care o aduci in orasul de domiciliu pentru a primi indemnizatia. Am inteles bine??
O sa am la mine toate actele de care mi-ai spus, mai putin livret de familie (acum 14 ani cand ne-am casatorit noi nu se facea asa ceva).

Referitor la sucul de portocale, am o cunostinta care i-a dat bebelusului la 3 luni si i s-a stricat f. tare la stomacel, a ajuns chiar in spital cu el ca tot avea diaree si-i era teama sa nu se deshidrateze. Medicul i-a spus ca ar fi trebuit mai intai sa-l obisnuiasca cu suc de morcovi, apoi mar si mai tarziu portocala.

paxela ce printesica dulce ai!!! Sa-ti traiasca si sa fie fericita. De fapt toti bebeii nostri sunt unul mai frumos decat celalalt.

karla32 bine ai venit acasa. Sa-ti traiasca bebe Luca sis a fiti sanatosi si fericiti

diana_jors ce analize-ti mai faci acum??? Mie dr. nu mi-a zis sa mai fac ceva??? Sper sa fie OK. Dar maine mergem si noi la control si vedem ce ne mai spune. Oare o sa ma interneze?!?!?! Sau mai rezistam inca o saptamana?? Acum ceva vreme (o luna, doua) eram convinsa ca o sa nasc f. repede dupa ce intru in 9 luni si uite ca pe 14 implinim 39 de saptamani si inca nu dam semne ca am vrea afara. Daca nu m-ar apasa atat de tare pe col chiar nu as putea sa ma plang de nimic. Dar asa, mi-e f. greu sa mai merg. Am fost ieri prin oras cu sotul si nu am fost in stare sa merg prea mult.

Sa aveti o noapte linistita
si majorete pentru fetele care urmneaza

Crina 38+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Da crina, asa este.

As repeta intrebarea, ce scutece recomandati in afara de Pampers? Am inteles ca si Huggies flexible ar fi bunisoare, ce stiti?

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Am uitat sa intreb proaspetele mamici, voi v-ati facut clisma inainte de a pleca la spital sau ati luat vre-un laxativ? Eu am cumparat 2 pliculete de forlax, am citit tot pe aici ca ar fi bun. Dar nu stiu daca sa le folosesc sau nu. De fapt cred ca unul e suficient, am cumparat5 2 ....

Crina 38+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Fetelor va deranjez cu o intrebarePrietenei mele i-a intarziat ciclu , a facut un test si i-a iesit si o a doua liniuta cam greu vizibila.Ar vrea sa faca testul de sange pentru determinarea hcg-ului.Imi spuneti ,va rog, trebuie facut dimineata pe nemancate sau n-are importanta?De facut programare banuiesc ca e nevoie.
Multumesc!Va sarut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitari Phili, si celor mai proaspete mamici!!!
sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi si harnici la mancat si fara colici si .... tot ce va mai doriti voi ptr ei

Mai intru si io sa dau buna ziua...am pierdut sirul, nu apuc sa mai raspund mereu....

Noi suntem bine sanatosi, mancam, ne plimbam, dormim, mai stam si cu ochii pe pereti mai si urlam, dar asta e...Probleme majore nu avem. Asteptam cu nerabdare sa facem o luna ca io sunt inca obsedata de greutate....tot aud pe la voi ca au luat un kg sau peste kg bebeii vostri si ma "sperii". Sigur noi o sa fim din cei codasi, dar si daca suntem pe aproape nu ne suparam.

Vad ca voi va luptati cu de toate, colici, constipatii...noi nu avem inca de astea, poate ne ajuta DD si ne ocoleste. Dau Bonisan preventiv, si am inceput sa ii dau si ceai instant ptr colici, atunci cand pare ca ar manca ceva si nu e chiar timpul de masa.

Incerc sa tin pasul cu voi...ma mobilizez....

Lilky parerea mea proprie si personala este ca sunt o tampenie pompele de nasuc...daca gasesti una buna sa imi zici si mie

Crina_mio, io nu am facut nimic in scop laxativ acasa....am avut parte de clisma la spital....stiam deja ca nu scap si nu m-am mai chinuit cu nimic acasa

Karla, bine ai revenit, intai sa te pui pe picioare si apoi ne povestesti cum e sa nasti de Paste

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput