Mamici de martie - aprilie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
cria_bv spune:
Fetelor sa va dau si eu raportul, am fost la control azi bebe are aproximativ 3750 grame, colul e tare si nedilatat in schimb am contractii, dureri de spate si burta si daca mai continua trebe sa ma prezint la maternitate. Deocamdata stau linistita in pat ca nu vreau sa nasc inca desi nu cred ca depinde de mine.Nu stiu cum o sa nasc eu imi doresc natural dar daca bebe e asa mare s-ar putea sa ajung la cezariana.
Cum spune si Diana nu va grabiti mamicilor sa va mutati la bondarei asteptati sa nastem si noi astea de pe urma.
Cria
37+ cu
Vlad
diana_jors spune:
Crina: chestii de genul timpi de sangerare si altii, coagulare, hemograma si alte chestii care se fac de obicei inainte de operatii... eu inca nu stiu cum o sa nasc, probabil ca o sa aflu pe loc cand ma interneaza...
Si DA, m-am saturat de cate analize am facut, dar mai bine sa fie decat sa trebuiasca si sa lipseasca...
am facut cam cate un set complet la 2 luni, plus suplimente in caz de probleme (infectie urinara de care am reusit sa scap cu greu; anemie pentru care de o saptamana am terminat cutia de tardyferon...)
Diana
38+ cu
Mihai-Alexandru
AMR 11 zile
gabdyd spune:
Cria si eu am aceleasi simptome. In ultimele zile am avut contractii serioase seara si dureri de credeam ca gata asta e. Iar azi cat pe ce sa nu ma mai pot da jos din masina. Am stat vreo 5-10 minute sa imi revin si mi-am bagat in sticla de apa plata un magneziu ca parca paralizasem. Aveam contractii non stop. Mi-e si frica sa mai ies din casa, sa nu mi se rupa apa prin stiu eu ce magazin din cauza contractiilor, si sa am fac de rusine.
Mie mi-a spus dr. sa ma duc luni sa ma internez. Parca vad ca o sa si nasc tot atunci daca nu maine, ca pleaca sotul de acasa si n-a fost nici la prima nastere in zona, norocosul
. Maine merg si la ecograf si o sa iti spun cat e bblina mea ca tot asa mare trebuie sa fie. Mi-e frica de cezariana, nu vreau sa ajung la cutit 
ca tot am nascut o data normal, ar fi si pacat sa nu reusesc acum.
fetelor, fasa aia de la botez se foloseste la infasat copilul dupa, adica la legat fedeles in scutece cum se facea pe vremuri. Eu am folosit-o ca draga mea nu putea sa doarma daca nu era putin imobilizata. Dar am legat-o mai larg, de frica sa n-o sufoc. Chiar am si infasat-o pana i-a trecut piodermita, pentru ca scutecele erau mult mai usor de sterilizat si de spalat decat costumasele.
Lilky pompita de nasuc trebuie sa iei de aceea cu varf de silicon, ca e mult mai buna si nici nu il raneste pe bb la nasuc. Dar nu trebuie folosita excesiv, ci numai cand e cazul si cu mare grija.
Mii de scuze, nu mai stiu cine intreba de urocultura. Sfatul meu e sa o repeti. Poate fi foarte usor o greseala. Eu intotdeauna ma spal, fara sa ma sterg, inainte de a lua mostra de urina ca sa nu iasa microbi aiurea la analize. Despre colesterol nu stiu ce sa spun. Poate e asa ridicat doar din cauza sarcinii si dupa o luna doua o sa scada.
Alte scutece eu am folosit de la Huggies de acelea gen chilotel, dar mai tarziu nu in primele luni. Dar cel mai bine a reactionat tot la Pampers. Bine ca s-a vb de diferenta dintre cele new born si cele de 3-6 kg. Cred ca am sa ii iau direct nr. 2 ca sigur va avea peste trei kg si nu vreau s-o deranjeze nimic la poponeata.
Diana
37+, mami de Julie
14.11.2003
gabdyd spune:
NU stiu ce sa raspund la intrebarea cu testul de sarcina. MIe la sarcina trecuta mi-au iesit doua negative si abia al treilea pozitiv.
Si alta data, la o alarma falsa erau tot asa o liniuta vlara si una mai stearsa. Mai stai doua-trei zile si repeta-l sau incearca alta marca.
Diana
37+, mami de Julie
14.11.2003
ioanaradu spune:
arissa eu folosesc happy de la bella si sunt multumita. am avut primele 10 zile New born, 2-5kg, acum am 3-6kg si urmeaza sa trecem la urmatorul numar. inca nu are matei 6 kg, are 4,780 kg, dar mai am cam 1 pachet de pampersi 3-6 kg, care momentan sunt ... cam fixi.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
primele poze cu bebe matei poze noi cu matei la baita
RaisaFudulu spune:

Haide Cria , Diana (Gabdyd) ! 

Fetelor stati linistite ca nu ne mutam la scutece pana nu naste ultima graviduta
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri , o sa incerc sa nu ma stresez ca are mese cand mananca super bine la san , si mese cand ii dau completare dar tot de la san, si daca nu s-ar satura cred ca ar urla de foame..asa ca nu o sa-i bag momentan completare cu lapte praf
Va pup ca m,a duc la sterilizat pompa si bib
Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA
Rebiana27 spune:
Eliana ma laudam ieri sus si tare ca se retrage galmitza. Ei bine, se retragea pentru ca aseara am vazut ca s-a umflat din nou si pare ca ar mai fi ceva inauntru. Dau in continuare cu Rivanol si astept sa iasa ce-o mai fi pe acolo ca daca nu cine stie ce ma paste pe la dr.
Si eu vreau pompita de nas pt ca Luca are mucisori multi. Sau e mai buna "batista sugarului"? Azi-noapte abia mai respira pe nasuc si se mai chinuia si din cauza coicilor.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
madybulancea spune:
Buna fetele.....noi ne simtim bine,am calcat hainutele pt bb si acum o asteptam...aseara am facut o plimbare ceva mai lunga dar vad k nu s-a intamplat nimik...maine mergem dim la maternitate,sa vedem cum e colul,pt k doc e de garda...am niste emotii!!!dragul meu sot zice ca nu o sa nasc maine,k fetitza lui mai sta in burtik la mami muuulttt....cateodata as vrea sa nasc maine,dar cateodata park nu...park as mai sta asa chiar dak imi este f greu...cam atat pe ziua de azi!!!
CRIA SI GABDYD se pare k o sa mi-o luati inainte....hai sa punem niste majorete pt voi...

Mady
36+.....maine facem 37
diana_jors spune:
Mesaj de la roxygeo:
Sunt la spital...se pare ca azi vine bebe!
Curaj Roxy!

Diana
38+ cu
Mihai-Alexandru
AMR 10 zile
diana69 spune:
Buna ziua.
As vrea si eu sa va spun ca am nascut pe 27 martie o fetita de 3.600 la maternitatea Cuza Voda din Iasi cu d-na prof.Lupascu Ivona.
Totul a fost OK, chiar foarte bine.
Va rog sa ma treceti si pe mine cu fetita.