M.Marinescu si Ion I. Tiriac
Raspunsuri - Pagina 6
anky spune:
Nu are chef tipul sa stea la vila si basta, defapt e problema lui unde locuieste.
Daca ta-su e doldora de bani nu inseamna ca si fiul tre sa fie la fel.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Gabrielama spune:
Off topic - referitor la discutia despre case/apartamente in Bucuresti.
Un apartament nou in zona Floreasca/Sos. Herastrau, 110 mp utili, costa cam 550.000 Euro. O casa noua, cu o suprafata utila de doua ori mai mare + curte, in zona de nord a Bucurestiului, costa 250.000 Euro.
Cred ca alegerea dintre un apartament si o casa depinde foarte mult de ce varsta ai si ce preocupari.
BTW, Ion Ion are un mare viloi (sau poate mai multe...) in buricul targului.
Le-a placut lor sa stea la apartament...
Nu ca mi-ar placea de ei; vorbeam si eu de piata imobiliara....
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
lulu_boches spune:
De la casatoria celor doi,ati ajuns la concluzia ca "amaritii" stau la bloc.
Bucuria vine din lucruri marunte...
khristin spune:
quote:
Originally posted by AlinaCanquote:
Originally posted by khristin
Eu n-am inteles de ce trebuia sa stea omu' musai la casa, ca sa fie cool . Iar daca vorbim de New York, mi-as lua si eu apartament in Manhattan, cine a fost acolo intelege de ce, dar pana ce oi strange alea 4-5 milioane de bucsi imi pun ochelari de soare tridimensionali
Cristina
noi si poze mai noi
E cam greu de inteles lucrurile evidente? Sa-ti hexplik atunci: pt ca o casa este mai scumpa decat un apartament de bloc, pt ca presupune ca ai privacy, ai terenul tau pe pamant si nu stai peste altul si pe cap iti sta altul, intelegi acum mai bine?
Si de cand se compara Bucuresti/ cartier Floreasca cu NY/cartier Manhattan ? Si am mai subliniat mai sus ca la miliardele lui Tiriac senior avea de unde mult mai mult, dar probabil ca si-a pus lacate pe comoara si ii da fiului numai bani de buzunar. Oricum are familie mare(inca 2 juniori in Germa) asa ca e de inteles. :)
Alina, nu cred ca sintem eu sau tu in masura sa decidem unde trebuie sa locuiasca cei doi tineri, doar daca nu vrem sa intindem barfa de doi lei . Nu ajuta nimanui daca vii cu exemple elocvente din Canada si mai ales din Forest Hill, ca esti intr-adevar off-topic, comparatia e total neadecvata. Fa-mi o favoare mare si nu te obosi sa-mi explici lucruri evidente , eu creca au facut-o intentionat sa-ti faca tie in ciuda . In rest, ti-as mai spune ca it's their privacy, not yours Noroc cu diversitatea asta, altfel ce boring ar fi fara mituri din astea pe-aici
noi si poze mai noi
simsimona spune:
Tot timpul cand aud vreo stire despre Maria Marinescu, este numita "frumoasa". Voua vi se pare frumoasa?? Mie mi se pare ca are o figura comuna si tot timpul afiseaza un aer de ingamfare.
Oana spune:
Nu mi se pare o frumusete nu are nimic deosebit, este chiar comuna, maica-sa la varsta ei arata de 50 de ori mai bestial decat fiica-sa....
kover spune:
un pic de circoteala:Desi s-a grabit sa se insoare cu Maria Marinescu, Ion Ion Tiriac nu-si neglijeaza fostele concubine. La mai putin de o saptamina de la cununia civila, juniorul s-a intilnit la ceas de seara cu Andreia de la Trident, fosta sa logodnicaRevista Star i-a surprins pe cei doi in jurul orelor 21 intr-un local din zona Drumul Taberei. Ca sa nu trezeasca banuieli, cei doi au fost asistati la cina nu de doamna Tiriac, ci de tridenta Roxana. La plecare insa, fetele au fost nevoite sa iasa pe usa din dos, mai precis pe la bucatarie. O alta isprava a are legatura cu iepurasul Playboy, Gina Pistol. Cu trei saptamini inainte de cununie, Tiriac Jr si-a facut de cap cu Gina tocmai la Sibiu. Probabil ca si-a luat la revedere de la burlacie printr-un dezmat in discoteca alaturi de blonda. Cei doi s-au limitat in local doar la miscari lascive si saruturi. Ne intrebam ce parere are proaspata doamna Tiriac despre apucaturile sotului. Oare se va molipsi si ea si va da curs unor iesiri in oras de acest gen?junioruluiSursa: 7 plus, 19 Aprilie 2007 Autor: Andreea Romaniuc