M.Marinescu si Ion I. Tiriac
Raspunsuri - Pagina 5
michelle7 spune:
ce conteaza .... ca new york nu-i nimic....
cred ca ajuns si eu candva spre vara .... poate nu ma mai intorc la ploile de aici...
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Cam ce dovada vrei? Cum as putea sa iti satisfac curiozitatea? Eu iti spun sigur ca aici locuiesc cei pe care i-am enumerat(pe nanny a lui Tommy Hilfiger o cumosc), pe Ivana Trump o vezi mereu pe la partyuri (nu io dar ziarele)...Harrison Ford locuieste cu Calista si este vazut mai mereu si el in magazine sau restaurante. Robert DeNiro este arhicunoscut in NYC...lui ii datoram Tribeca Film Festival, un proiect care a revitalizat industria filmului in NYC...Sarah Jessica Parker locuieste la 10 minute de serviciul meu, de cite ori ies la lunch vad paparazzi grupati la ea in fata blocului....
Anamaria
Dovada in lumea asta virtuala in care comunicam ar fi niste linkuri spre locuri unde se pomeneste despre starul X locuind in apartm. Y din NY.
Apoi sa nu uitam ca averea lui Tiriac Senior este de 1.1 bilion $ as of 2007 ( http://en.wikipedia.org/wiki/Ion_%C5%A2iriac) iar vedetele mai sus pomenite cred ca au buzunarele "putin" mai goale decat ale lui.
In plus in afara de NY n-am auzit alt oras american in care bogatii sa stea la bloc, dar stim cu totii ca NY este o megametropola americana si probabil si cel mai crowded city.
anky spune:
quote:
Originally posted by blackpanterroquote:
Originally posted by AlinaCanquote:
Originally posted by anky
Si care e problema,poate nu ii place la vila sau are un apartament spatios.Daca cineva e bogat nu inseamna ca tre sa stea neaparat in vila.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Nu stiu unde e cum spui tu, eu dupa cate vad/aud, rich people si vip-urile stau la case si inca nu orice fel de case ci din cele care le ofera f mult privacy. Asa e p-aci de partea astalalta a "Baltii".
Nu e neaparat asa, foarte multe vedete americane au apartamente, mai ales in New York - Penthouse-uri.Sunt foarte spatioase in jurul a 200m patrati deci sunt mai mari decat multe case.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Exact asta vroiam sa spun si eu,nu mi-ar strica nici mie unul in Manhattan in jur la vreo 2, 3,4 sau 5 milioane de dolari ca mai ieftine nu am vazut...
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
ocebine spune:
quote:
Originally posted by AlinaCan
Dovada in lumea asta virtuala in care comunicam ar fi niste linkuri spre locuri unde se pomeneste despre starul X locuind in apartm. Y din NY.
Apoi sa nu uitam ca averea lui Tiriac Senior este de 1.1 bilion $ as of 2007 ( http://en.wikipedia.org/wiki/Ion_%C5%A2iriac) iar vedetele mai sus pomenite cred ca au buzunarele "putin" mai goale decat ale lui.
In plus in afara de NY n-am auzit alt oras american in care bogatii sa stea la bloc, dar stim cu totii ca NY este o megametropola americana si probabil si cel mai crowded city.
Iaca nu-i musai sa ma crezi...nu-mi cad galoanele.
Anamaria
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
khristin spune:
quote:
Originally posted by AlinaCanquote:
Originally posted by blackpanterroquote:
Originally posted by AlinaCan
Nu stiu unde e cum spui tu, eu dupa cate vad/aud, rich people si vip-urile stau la case si inca nu orice fel de case ci din cele care le ofera f mult privacy. Asa e p-aci de partea astalalta a "Baltii".
Nu e neaparat asa, foarte multe vedete americane au apartamente, mai ales in New York - Penthouse-uri.Sunt foarte spatioase in jurul a 200m patrati deci sunt mai mari decat multe case.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Daca sunt chiar asa de multe poate imi dai si mie niste exemple please,eu nu cunosc.Tot ce aud sunt vile de X mil.$ cu Y bedrooms si Z suprafata inconjuratoare, cu gate-uri de fier, etc.
Penthouse-urile din NY de care spui de obicei le iau oamenii de afaceri ca sa aiba unde trage imediat dupa ce termina jobul seara si sunt obositi sa mai mearga pana la casa luxoase situata intr-un suburb al NY, sau altii le iau ca sa-si petreaca 1-2 weeks pe an acolo, nu sa traiasca zi de zi.
In plus, nu am zis ca nu o fi frumos si spatios, dar totusi cand vorbim de fiul celebrului si f bogatului magnat I Tiriac, si spunem ca locuieste la etj. 2 al blocului din Floreasca... parca nu suna grozav de banos. :) E doar parerea mea.
Eu n-am inteles de ce trebuia sa stea omu' musai la casa, ca sa fie cool . Iar daca vorbim de New York, mi-as lua si eu apartament in Manhattan, cine a fost acolo intelege de ce, dar pana ce oi strange alea 4-5 milioane de bucsi imi pun ochelari de soare tridimensionali
Cristina
noi si poze mai noi
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by khristin
Eu n-am inteles de ce trebuia sa stea omu' musai la casa, ca sa fie cool . Iar daca vorbim de New York, mi-as lua si eu apartament in Manhattan, cine a fost acolo intelege de ce, dar pana ce oi strange alea 4-5 milioane de bucsi imi pun ochelari de soare tridimensionali
Cristina
noi si poze mai noi
E cam greu de inteles lucrurile evidente? Sa-ti hexplik atunci: pt ca o casa este mai scumpa decat un apartament de bloc, pt ca presupune ca ai privacy, ai terenul tau pe pamant si nu stai peste altul si pe cap iti sta altul, intelegi acum mai bine?
Si de cand se compara Bucuresti/ cartier Floreasca cu NY/cartier Manhattan ? Si am mai subliniat mai sus ca la miliardele lui Tiriac senior avea de unde mult mai mult, dar probabil ca si-a pus lacate pe comoara si ii da fiului numai bani de buzunar. Oricum are familie mare(inca 2 juniori in Germa) asa ca e de inteles. :)
dearChris spune:
sunt de acord cu AlinaCan
bogatii tra sa stea la vila!
eu nu stiu di ce or sta Tiriac jr cu Marineasca in apartament
dar
cunosc unii care au bani kakalau, conduc o gramada de firme si o gramada de masini. si locuiesc intr-un amarat de apartament de bloc si au o usa la apartament care le sta gata sa pice
singura explicatie pe care am gasit-o ii ca respectivii nu vor sa atraga hotii
- - - - - - -
vau dagoste
ForemanElf spune:
Alina, mie nu mi se pare ca statul la bloc = saracie, rusine, dezonoare etc. Iti dai seama, cred, ca blocul in care sta Tiriac in Floreasca nu e nicidecum tot aia cu blocul in care ai stat tu in Romania sau in care am stat eu. Ti-e clar, cred, ca lui Tiriac jr nu-i face nimeni pipi in lift, nu vin baietii de la gunoi cu 'anu-nou', nu-i suna copiii la usa si nici nu vine administratorul sa-l intrebe de repartitoare.
Da, probabil ca i-o fi stabilit taica-su' alocatie lui Ion Ion. Dar chiar si asa, sint convinsa ca si-ar fi permis sa locuiasca intr-o casa, daca ar fi vrut. In general, lumea isi cumpara casa - adica se retrage spre periferii - mai mult pentru copii. Aer mai curat, mai putine masini, mai multa verdeata (teoretic) etc. Dar cum Tiriac Jr n-a ajuns inca la capitolul asta, nu vad de ce n-ar sta in oras.
In afara de asta, am citit nu stiu unde ca si Cristi Chivu are un apartament in Dorobanti, in care il vizita tot Maria Marinescu.
off-topic: Alina, daca stai in Toronto sau in GTA, atunci stii cu siguranta ca o casa in Richmond Hill, de exemplu, e intre 290 - 350.000. Aici vorbesc de case intre 1800 si 2200 sqft, nu de castele. Pe cind un condo de 2 dormitoare sare lejer de banii astia in Toronto, intr-o zona cit de cit ok. La fel de bine stii, probabil, ca exista apartamente la Lakeshore de care nu te apropii fara un milion-jumate.
Am o prietena buna care e agent imobiliar, asa ca sint la curent cu preturile, asta in caz ca ma intrebi de unde stiu
Laura
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by ForemanElf
Alina, mie nu mi se pare ca statul la bloc = saracie, rusine, dezonoare etc. Iti dai seama, cred, ca blocul in care sta Tiriac in Floreasca nu e nicidecum tot aia cu blocul in care ai stat tu in Romania sau in care am stat eu. Ti-e clar, cred, ca lui Tiriac jr nu-i face nimeni pipi in lift, nu vin baietii de la gunoi cu 'anu-nou', nu-i suna copiii la usa si nici nu vine administratorul sa-l intrebe de repartitoare.
Da, probabil ca i-o fi stabilit taica-su' alocatie lui Ion Ion. Dar chiar si asa, sint convinsa ca si-ar fi permis sa locuiasca intr-o casa, daca ar fi vrut. In general, lumea isi cumpara casa - adica se retrage spre periferii - mai mult pentru copii. Aer mai curat, mai putine masini, mai multa verdeata (teoretic) etc. Dar cum Tiriac Jr n-a ajuns inca la capitolul asta, nu vad de ce n-ar sta in oras.
In afara de asta, am citit nu stiu unde ca si Cristi Chivu are un apartament in Dorobanti, in care il vizita tot Maria Marinescu.
off-topic: Alina, daca stai in Toronto sau in GTA, atunci stii cu siguranta ca o casa in Richmond Hill, de exemplu, e intre 290 - 350.000. Aici vorbesc de case intre 1800 si 2200 sqft, nu de castele. Pe cind un condo de 2 dormitoare sare lejer de banii astia in Toronto, intr-o zona cit de cit ok. La fel de bine stii, probabil, ca exista apartamente la Lakeshore de care nu te apropii fara un milion-jumate.
Am o prietena buna care e agent imobiliar, asa ca sint la curent cu preturile, asta in caz ca ma intrebi de unde stiu
Laura
"We don't see things as they are. We see them as we are."
Anaïs Nin (1903-1979)
Laura, nu am afirmat ca statul la bloc = saracie, rusine, etc, am afirmat ca daca I.I.T. ar fi kiar asa doldora de bani precum s-a vehiculat peste tot (si cum ca de aceea l-ar fi si luat Maria) nu ar sta la bloc, la etj 2. Apoi, daca vrea sa stea in oras = buricul targului, sunt sigura ca in Cartier Floreasca mai exista case mari, frumoase luxoase, dar care probabil costa de cateva ori mai mult decat apartm. la bloc. Deci n-ar trebui sa stea in afara Bucurestiului intr-o casa, unless he doesn't have enough money!
La fel cum si in Toronto exista de exp cartier de case Forest Hill sau Pond Street/Bayview area unde pretul unei case e cam de cel putin 4-5 ori mai mare decat cel mai cel apartm la lac.
Off-topic- Nu stiu care case in Richmond Hill costa intre 290-350000$, poate doar cele bune de daramat si facut altele. Eu stiu de pe site-ul mls.ca, zona N03, ca o casa mai de doamne ajuta sare de la 450K in sus.
www.mls.ca/PropertyDetails.aspx?vd=&SearchURL=%3fMode%3d0%26Page%3d1%26vs%3d1%26rlt%3d%26cp%3d%26pt%3d1%26mp%3d0-350000-0%26mrt%3d-1-0-0%26Beds%3d0-0%26Baths%3d0-0%26f%3d%26ft%3dall%26o%3dA%26of%3d1%26ps%3d10%26ptgid%3d1%26aid%3d3479%26MapURL%3d%253fAreaID%253d3476&Mode=0&PropertyID=5592736" target="_blank">http://www.mls.ca/PropertyDetails.aspx?vd=&SearchURL=%3fMode%3d0%26Page%3d1%26vs%3d1%26rlt%3d%26cp%3d%26pt%3d1%26mp%3d0-350000-0%26mrt%3d-1-0-0%26Beds%3d0-0%26Baths%3d0-0%26f%3d%26ft%3dall%26o%3dA%26of%3d1%26ps%3d10%26ptgid%3d1%26aid%3d3479%26MapURL%3d%253fAreaID%253d3476&Mode=0&PropertyID=5592736
XIO spune:
Clar mai bine e sa stai la casa decat la bloc , nu stiu de ce se mai discuta pe tema asta
Fetelor , unde stati in Toronto , ca ai mei stau langa Don Mills.