M.Marinescu si Ion I. Tiriac

M.Marinescu si Ion I. Tiriac | Autor: lulu_boches

Link direct la acest mesaj

Maria Marinescu(fosta iubita a lui C.Chivu), si-a indeplinit visul: a devenit doamna Tiriac.Mama ei actrita Ioana Pavelescu, a aflat ca cei doi se vor casatorii, de la Tv.Sa fie oare Maria, insarcinata sau a vrut Ion Ion sa ii demonstreze tatalui ca sa insoara? Nasi au fost Amalia si Ilie Nastase.Ce frumos, te casatoresti in Vinerea mare.Nu mai puteau astepta?

Liana&Luana(17.09.02)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns renah spune:

quote:
Initial creeata de lulu_boches

Maria Marinescu(fosta iubita a lui C.Chivu), si-a indeplinit visul: a devenit doamna Tiriac.Mama ei actrita Ioana Pavelescu, a aflat ca cei doi se vor casatorii, de la Tv.Sa fie oare Maria, insarcinata sau a vrut Ion Ion sa ii demonstreze tatalui ca sa insoara? Nasi au fost Amalia si Ilie Nastase.Ce frumos, te casatoresti in Vinerea mare.Nu mai puteau astepta?

Liana&Luana(17.09.02)

Ban la ban si paduche la paduche trage .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

cum sa fie insarcinata ? cand zice ca nu se cunosc de trei saptamani , ar fii o evolutie super rapida
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&newsletter=1&sid=176511
http://www.ziarulcn.com/article/maria-si-ion-sau-luat-cu-acte-47689.html
asa de grabita a fost fata sa se marite ca nu a avut timp nici de coafor , aceeasi freza de doi bani ce sa faci poate nu avut fata bani

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ah ,si eu asa nu o suport pe tanti asta..mi se pare taaaare antipatica, increzuta si "zburatoare".
Dar lui Tiriac junior nu-i place nici una din fetele care s-au perindat prin viata fiului sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mie mi s-a parut o decizie destul de pripita...dar,poate intr-adevar asta au simtit si asta au facut(nu putem cunoaste motivele fiecaruia in parte).
Acum ca sa fiu un pic rea,daca nu ar fi el fiul cui este,oare ea s-ar mai fi grabit atita??!!!
Oricum,le doresc sa fie fericiti impreuna ,sa se bucure de ce au,"si casa de piatra"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Si cu ce ma incalzeste pe mine ca s-au casatorit astia doi? Sunt amandoi niste "spoilt brats" cum se zice la americani adica niste copii rasfatati, de bani gata, ei personal nu s-au facut remarcati prin nimic decat prin banii parintilor. Maria cica e creatoare de moda...hai sa fim seriosi, iar despre el... chiar ca n-am auzit sa se ocupe de ceva... in afara de a cheltui banii lui taticu'... Of. of. Iar tipa a fost cu destui inaintea lui Tiriac jr... parca i-a luat la rand. Imi pare rau ca e fiica Ioanei Pavelescu o actrita care la vremea ei mi-a placut mult, pacat ca nu si-a educat fiica mai bine...adica din moment ce a aflat de la tv vestea aceasta e clar ca ele doua nu sunt prea apropiate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

trebuie sa spun ca eu nu stiu cine este tipa

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Black_Forest

trebuie sa spun ca eu nu stiu cine este tipa

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Maria Marinescu este o creatoare de moda, a fost destul de mult timp iubita fotbalistului Cristi Chivu. Mie mi se pare destul de stearsa, dar e parerea mea.
Este fiica actritei Ioana Pavelescu si a doctorului Marinescu.
Oricum nu mi se pare ca s-ar potrivi foarte bine cu Ion Ion Tiriac, care in opinia mea este cel mai frumos si mai sexy barbat roman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

acum aflu ca e fiica actritei Ioana Pavelescu!ce imi placea de ea! despre ei nu am ce sa scriu.ca amindoi imi sint indiferenti.Casa de piatra,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

quote:
Originally posted by Criss75
care in opinia mea este cel mai frumos si mai sexy barbat roman.

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

O fi el sexy la un nivel subliminal pe care eu nu-l percep, dar accept ca poate exista. Dar e cam prostanac. Dupa ce te-ai saturat de nu prea ai ce discuta cu el. Sau l-o fi tampit iarba/cocaina/ce mai ia el pe acolo.
Iar Maria Marinescu... stie cineva cu adevarat ceva despre ea? Eu habar n-am ce-i umbla prin cap. Poate chiar se potrivesc, daca s-au combinat.

Mergi la inceput