M.Marinescu si Ion I. Tiriac

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by dearChris

quote:
Originally posted by Criss75
care in opinia mea este cel mai frumos si mai sexy barbat roman.

- - - - - - -
vau dagoste

Chiar daca te prapadesti de ras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

quote:
Originally posted by Criss75

Maria Marinescu este o creatoare de moda, a fost destul de mult timp iubita fotbalistului Cristi Chivu. Mie mi se pare destul de stearsa, dar e parerea mea.
Este fiica actritei Ioana Pavelescu si a doctorului Marinescu.
Oricum nu mi se pare ca s-ar potrivi foarte bine cu Ion Ion Tiriac, care in opinia mea este cel mai frumos si mai sexy barbat roman.

care doctor Marinescu ?

cel de la Giulesti?
ca de el se aude in ziare ca se ocupat de infertilitate.
Ioana Pavelescu a fost casatorita cu doctorul Marinescu si au divortat?

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Nu are nici o legatura cu Dr. Marinescu de le Giulesti. Este doar o coincidenta de nume! Marinescu-tatal natural este fost sau actual chirurg la Floreasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Maria Marinescu? Aud mereu numele asta si nu-mi spune nimic, daca o si vad.. mai putin imi spune. Nu mi se pare ca ar iesi in evidenta cu ceva, nici macar frumoasa nu e.
Iar Tiriac junior, e tipic un copil de bani gata, care a avut tot timpul tot ce i-a trecut prin cap si cand nu a avut ce sa-si mai doreasca a cautat senzatii noi.
Si cel mai rau si urat mi se pare ca au facut-o chiar in vinerea mare, adica atunci cand Isus murea pe cruce ei in loc sa sufere si sa incerce sa fie demni de sacrificiul Lui...
In rest, putin imi pasa, sa le fie de bine!

Marinescu, cel de la Giulesti, din cate stiu eu e insurat cu Dana Dogaru. El e cel care a facut-o mama pe baba aia de 67 de ani.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by RaluD

O fi el sexy la un nivel subliminal pe care eu nu-l percep, dar accept ca poate exista. Dar e cam prostanac. Dupa ce te-ai saturat de nu prea ai ce discuta cu el. Sau l-o fi tampit iarba/cocaina/ce mai ia el pe acolo.
Iar Maria Marinescu... stie cineva cu adevarat ceva despre ea? Eu habar n-am ce-i umbla prin cap. Poate chiar se potrivesc, daca s-au combinat.

N-am pus in discutie calitatile lui intelectuale, pentru ca nu-mi permit sa fac pe cineva prostanac din moment ce nu-l cunosc. Dar poate tu il cunosti daca stii ca "nu prea ai ce discuta cu el".
M-am referit strict la calitatile fizice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

quote:
Originally posted by dana d

Maria Marinescu? Aud mereu numele asta si nu-mi spune nimic, daca o si vad.. mai putin imi spune. Nu mi se pare ca ar iesi in evidenta cu ceva, nici macar frumoasa nu e.
Iar Tiriac junior, e tipic un copil de bani gata, care a avut tot timpul tot ce i-a trecut prin cap si cand nu a avut ce sa-si mai doreasca a cautat senzatii noi.
Si cel mai rau si urat mi se pare ca au facut-o chiar in vinerea mare, adica atunci cand Isus murea pe cruce ei in loc sa sufere si sa incerce sa fie demni de sacrificiul Lui...
In rest, putin imi pasa, sa le fie de bine!

Marinescu, cel de la Giulesti, din cate stiu eu e insurat cu Dana Dogaru. El e cel care a facut-o mama pe baba aia de 67 de ani.

Fetele mele

Off-topic : Nu cred ca profesorul Bogdan Marinescu e casatorit cu Dana Dogaru.Din cate am vazut eu pe la tv, sotia lui este medic endocrinolog, nu actrita.

On topic: la prima vedere, pare o realizare grozava sa reusesti sa devii sotia lui Ion Ion . Poate d-aia s-a grabit asa Maria, s-a gandit ca indiferent de data aleasa si de faptul ca se cunosc prea putin, da bine la CV sa te fi chemat Tiriac.
Observati din exprimare cata incredere am in acest mariaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Se pare ca nici ea nu e "coate goale", dar nu e la nivelul lui Tiriac.S-a nascut in America...A mai fost cu Tudor Vasile, Cristi Chivu.Oare de ce s-a despartit de Chivu, mai ales ca ii acesta daduse inelul de logodna si parea totul roz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna,

Intr-adevar Maria MArinescu nu are nici o legatura cu binecunoscutul prof. B. MARINESCU. Sotia sa se numeste Ileana MArinescu si este medic endocrinolog.

Ce legaturi mai fac unii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Adica se cunosc de 3 saptamani si deja au pus-o de nunta????
La "Unul sau doi mergem mai departe" e un subiect despre cat de repede ar trebui sa ajungem in pat (nu ca sa dormim ci ca sa facem sex).
Pai ia uite!!! Vazut, placut, luat. Suntem in secolul vitezei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

Se pare ca nici ea nu e "coate goale", dar nu e la nivelul lui Tiriac.S-a nascut in America...A mai fost cu Tudor Vasile, Cristi Chivu.Oare de ce s-a despartit de Chivu, mai ales ca ii acesta daduse inelul de logodna si parea totul roz?

Nu mai stiu unde am citit ca Maria a ramas gravida si nu a vrut copilul,a facut avort,acu nu stiu cit este de adevarat

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput