Aspirante optimiste > 20 ani ( 83 )
Raspunsuri - Pagina 4
teomaria spune:
Alexa, nu eu imi pun OB, ci Iulia.Mie nu mi-a venit inca...si sper nici sa nu vina
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Laura Ioana spune:
Iubita, cand am avut sarcina extrauterina nu am sangerat decat dupa ce m-a internat. Aveam cam 6 saptamani de la ultima menstruatie. Nu m-a durut nimic, nimic! M-a operat, mi-a scos trompa si gata Poate daca mai stateam pe acasa si faceam efort sau ceva, ma apucau si durerile! Sper din inima sa fii bine si sa ai o sarcina sanatoasa!
Va pup fetelor ca fug la mama sa facem drobul! E o traditie sa merg sa "fac" drobul la ea, ca io de fapt mai mult stau in povesti cu surorile mele si mama le cam face (noi taiem, portionam...facem si noi ceva).
Vorbim mai tarziu, daca mai sunteti!
Daca nu mai sunteti, va urez SARBATORI FERICITE SI PLINE DE LINISTE! SA VA IMPLINEASCA DOMNUL DORINTA VOASTRA CEA MARE, DE A FI MAME! MERITATI!
Poze Laura
iulia25 spune:
LAURA,am fost la dr acum 2 luni si mi-a dat sa iau zanocin pt o eventuala infectie(?stiu eu?).i-am zis ca de vreun an tot incercam la bebe si nimic pana acum.tre sa iau in prina luna primele 5 zile de cm si apoi inca 2 luni numai primele 3 zile de cm.eu sunt acum la a 2-a luna.
daca stiam eu ca nici azi nu-si da drumul cm-ul nici azi nu-mi mai puneam ob,faceam de dimineata si un test.....dar am crezut ca a 'avut el o criza'ieri si-si va reveni.
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
iulia25 spune:
TEO,adica maine ai putea incerca un test,nu?!
MULT NOROC!!!!SA DEA DD SA VEZI DUBLU!!!CE SURPRIZA FRUMOASA AR FI CHIAR IN ZIUA DE PASTE!!!!!CE IEPURE GENEROS!!!!
LAURICI,nu cred ca ne mai 'vedem'azi.[b]PASTE FERICIT!!![/b]
MULTA SANATATE SI BEBE CAT MAI CURAND!!!!
O PRIMAVARA FRUMOASA IN CONTINUARE!!!
vine bebe?
iulia25 spune:
ati fugi toate?
eu mi-am schimbat tikerul,ca m-am decis sa iau totul asa cu e.adica acum sunt z2.ar trebui totusi sa fie si alte semne daca e bebe.eu aveam sanii f grei si cam durerosi,dar de ieri nu mai au revenit la normal.nu stiu exact daca e bine ce fac,dar daca ma mai gandesc mult la asta o iau spre padurice.Dumnezeu e mare si las totul in voia Lui.
nu stiu exact daca voi lua test,inca nu m-am decis.
....nu stiu cat ma va tine pe mine decizia asta....
vine bebe?
Alexa.1983 spune:
Nu am fugit fetitza...eu sunt aici...Imi iau patilutzele si stau calma la TV.....NU stiu ce-o fi....dar macar fac tot ce se poate,nuuu??? Cum te simti? Ti-a venit ciclul cu dureri? Sau doar scurgerea aceea?
iulia25 spune:
ALEXA,colega mea de serv are 2 copii si la amandoua sarcinile a avut ciclu peste pana prin luna 3-4,nu mai stiu exact.parca si la a 3-a sarcina(a pierdut-o la 4 luni),nu mai stiu sigur.
..mi-am amintit acum de ea
vine bebe?
iulia25 spune:
m-a durut putin burta cand mi-a venit,dar am luat un flamexin(tot la sfatul dr)si mi-a trecut.
vine bebe?
Alexa.1983 spune:
AI idee daca utrogestanul opreste sangerarea??? Ca vad ca fata de ieri...mai am doar cateva picaturi azi....Hmmmmm....Mai bine renunt la idee...ca asa ma termin nervos....Zici ca asa au patit si colegele tale nu? La mine beleaua este ca m-am simtit gravida...de aia am inceput sa ma monitorizez asa de la inceput...ca daca nu ma simteam asa...habar nu aveam,cred...