Aspirante optimiste > 20 ani ( 83 )
Raspunsuri - Pagina 3
iulia25 spune:
ALEXA,tu ai facut testele cu prima urina,nu?
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
teomaria spune:
Alexa, eu as zice sa faci un test de sange ,apoi sa-l repeti dupa 48 de ore (la o maternitate s-ar putea sa gasesti pe cineva).Testul de sange e singurul care ar putea sa elucideze misterul tau in momentul acesta; la eco vaginal nu se vede nimic...eu zic ca-i cu ochisori.Tin pumnii sa fie bine
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Alexa.1983 spune:
Da....ca altfel nici nu as fi apucat sa le fac.....merg la baie la cel mult 1 ora...si mi-e o setica de nu mai pot...deci da...cu prima dimineata....
teomaria spune:
Alexa, ciclul tau e normal sau diferit de celelalte luni??
vine barza?
poze familia mea
Laura Ioana spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Alexa sa stii ca nu e neaparat sa te doara ceva la extrauterina. Eu am avut si nu am stiut pana am fost la controlul care trebuia sa-mi confirme sarcina. Aveam un test de sarcina pozitiv si nici nu ma gandeam ca poate fi ceva rau, nu aveam scurgeri, nimic. Si erau 5-6 sapt de la ultima menstruatie. M-a internat de urgenta si abia in spital am inceput sa pierd sange, dar nici atunci nu m-a durut nimic. Doamne ajuta sa nu fie vorba de asa ceva in cazul tau Poate ai ciclu peste sarcina. E normal sa nu se vada nimic la eco, sarcina e prea mica. La 40 (cam 6 saptamani) de zile de la UM se poate vedea embrionul, dar mai devreme se poate vedea sacul embrionar (pe la 5 sapt).
Poze Laura
Poze Laura
iulia25 spune:
LAURA,sunt asa de .eu acum trebuie sa iau si zanocin in primele 3 zile de cm.am luat ieri si azi dimineata.macar daca imi dadea prin cap sa fac un test de dimineta cu primul pipi(ca acum nu mai iese nik)ca ma gandesc si la o eventuala sarcina(simtome nam,dar...poti sa stii),dar parca nu as intrerupe iar trat.
ufffffffffffffffffffffff,nici nu stiu ce sa fac.maine cu siguranta incerc un test daca mai continua treaba asa(si daca nu).
.....nu stiu daca ai inteles vreo ceva.....
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
teomaria spune:
Iulia, imi pare rau de z1 poate totusi e ceva si la tine in burtica.Ia-ti maine dimineata TB , ar putea sa-ti dea un indiciu sau strica un test
vine barza?
poze familia mea
Alexa.1983 spune:
...hmmmmmm.....ai avut intepaturi ceva pe partea trompei cu problema....Si ai inceput sa sangerezi fix in ziua in care trebuia sa se instaleze ciclul??? ....Nu stiu ce sa zic...pare mai inchis decat de obicei.....Singura schimbare majora este lipsa oricarui simptom menstrual si lipsa durerilor.... sunt confuza...Teo iubita...parerea mea este ca ar trebui sa eviti sa-ti mai bagi OB.....pune-ti absorbant si lasa sa se curete ce ai acolo...si poti vizualiza ce se intampla...Fa-ti un test maine de dimineata si ia-ti temperatura.....Sanii cum sunt? Te simti rau?
Laura Ioana spune:
Alexa, pe mine ma intrebi de sangerat?
Iulia pentru ce iei zanocin? Sa faci dimineata un test, dar sa-ti iei acu testul ca maine nu mai e deschis nicaieri!
Poze Laura
Alexa.1983 spune:
Da Laura..pe tine te intrebam...ca tocmai citeam ca la ciclu peste sarcina iti vine fix cand il astepti...acum...iti dai seama...sunt zapacita de atat informatie...mai am un pic si ma caut si de fibrom...bine ca am fost la eco si nu am asa ceva...CA....nu ma mai mir de nimic...