Aspirante optimiste > 20 ani ( 83 )
Raspunsuri - Pagina 2
iulia25 spune:
iubitelor,da'voi chiar sunteti ocupate....
fac ce fac si iar vin cu cate o problema la voi si va cer parerea,sfatul!
eu cica azi ar trebui sa fiu Z2.problema e ca nu mai sunt.adica,ieri mi-a venit cm-ul,am avut doar niste "mici"sangerari(la inceput rosu,dar fff putin,iar apoi roziu si mai spre sf maroniu),asta noapte 3-4 picaturi si gata.azi nimic.avand in vedere ca mi-a venit de ieri dimineata ar fi trebuit acum sa fie in toata splendoarea lui,nu???????
si inca ceva,care zic eu ca e important(dar nu am mai patit pana acum):ieri mi-a curs un lichid transparent,ca apa,si desi aveam OB m-am udat la propriu si pe blugi(ca si cum m-as fi patat.am schimbat vreo 3 OB-ri si prin toate 3 a trecut "apa"aia.
va rog din suflet sa ma ajutati cu o parere,sfat,ceva,poate ati mai patit si voi.eu stiu ca aveti treaba multa,dar poate putin timp aveti si pt mine.
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
underqueen spune:
eu fac sarmale...abia astept sa le si mananc...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/C8fHp3.png
bb_yasmi spune:
SARBATORI FERICTE!!!
Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Fecioara Maria sa va aduca copilasul mult dorit!
Va pup pe toate aspirantele mele dragi!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9 +
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
iulia25 spune:
ma fetelor,ce ocupate sunteti......
cred ca eu sunt singura care mai bantuie pe forum.....
vine bebe?
Alexa.1983 spune:
Buna fetelor....Azi sunt tot cu sangerari ...nu am nici cea mai mica durere...nimic nici de spate,nici de burta...nimic....Ma simt doar rupta de oboseala (de dinainte sa iau Utrogestanul) ...Dupa el am fost tranchilizata rau de tot....Am facut alt test cu alta marca...a aparut si a doua liniuta pal...la fel ca si zilele trecute...Dar nu am nici 3 sapt de la conceptie oricum...Utrogestanul nu influenteaza cum testele???? Va pupic
Alexa.1983 spune:
PS: Temperatura de dimineata era 37,3......Mai este normala dupa ce-ti vin rushii ???
iulia25 spune:
ALEXA,iubita,nu ma prea pricep eu la TB,dar din cate am citit eu pe aici,cand vin rushii scade sub 37.la tine-37.3.nu esti prea fierbinte()ca sa-ti mai vina si rushii?
eu tocmai citean pe google despre 'ciclu peste sarcina'.oare n-o fi si la tine?am vazut ca multe fete au avut niste sangerari in primele 3 luni asemanatoare cu cm.si totusi erau gravidutze.
dulci.
sper ca nu te-am naucit mai rau.
vine bebe?
Laura Ioana spune:
Alexa temperatura ta este normala pt sarcina. In timpul ciclului si eu stiu, de la fete, ca scade clar sub 37! Si nu, utrogestanul nu influenteaza testele de sarcina. Cate saptamani ai de la ultima menstruatie (prima zi a ultimei menstruatii)? Utrogestanul te cam nauceste de cap. AI citit prospectul? Sa nu depasesti dozele recomandate acolo. Eu in timpul sarcinii luam 2 seara, dar eu nu sangeram. Cred ca tu tre' sa iei de 3 ori pe zi, cate 2 bucati.
Poze Laura
Alexa.1983 spune:
stiu iubitele....si eu am stat si am citit despre asta pana a inceput sa se dea monitorul la mine sa ma muste La mine e ciudat ca mi-a venit FIX in ziua 28 (ca niciodata vreodata)...fara nici cea mai mica durere (ma repet...dubios)....Temp este 37,3....Sunt fff obosita ....dar in rest...Macar m-am linistit ca nu este extrauterina...ca cica trebuia sa ma tevalesc pe jos de rau....Tu ce ai mai gasit pe subiectul asta? Dupa ce am luat Utrogestanul zici ca sunt abia scriu,jur..Ultimul ciclu a fost pe 9 Martie...fix 28 de zile...
Laura Ioana spune:
Iulia nu am mai auzit niciodata de asa scurgere! Chiar nu-mi pot imagina ce poate fi! Asa de multa incat iti umple 3 OB-uri si trece si pe langa Io zic sa mergi neaparat la un doctor! Nasol ca e Pastele si tre' sa mai astepti cateva zile, dar dupa ce trece mergi la dr.
Alexa sa stii ca nu e neaparat sa te doara ceva la extrauterina. Eu am avut si nu am stiut pana am fost la controlul care trebuia sa-mi confirme sarcina. Aveam un test de sarcina pozitiv si nici nu ma gandeam ca poate fi ceva rau, nu aveam scurgeri, nimic. Si erau 5-6 sapt de la ultima menstruatie. M-a internat de urgenta si abia in spital am inceput sa pierd sange, dar nici atunci nu m-a durut nimic. Doamne ajuta sa nu fie vorba de asa ceva in cazul tau Poate ai ciclu peste sarcina. E normal sa nu se vada nimic la eco, sarcina e prea mica. La 40 (cam 6 saptamani) de zile de la UM se poate vedea embrionul, dar mai devreme se poate vedea sacul embrionar (pe la 5 sapt).
Poze Laura