Aspirante optimiste > 20 ani ( 83 )
Raspunsuri - Pagina 5
iulia25 spune:
de la utrogestan ti se opreste sangerarea.
eu,anul trecut in februarie am avut o sangerare(hemoragie)puternica si mi-a facut dr un utrogestan fiola si mi s-a oprit in cateva ore.nu de tot.cateva picaturi tot mai erau,ca la tine.
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
iulia25 spune:
dar tu in ce fel te-ai 'simtit'gravi?ce simtome aveai,ai?
vine bebe?
Alexa.1983 spune:
Acum nici nu pot sa-mi dau seama daca a fost ciclu de o zi sau ce s-a intamplat...AM O IDEE....iau o pauza o sapt....sa vedem ce o fi....ca nu mai stiu alta varianta....Pai simptome: eram balonata (si crede-ma ca eram plata pe burtica inainte cu 1 sapt), aveam temp 37....ardeam,picam de somn la munca,pe strada, oriunde,sensibilitate la sani desi nu era perioada de ciclu,greata(nu voma),dureri de cap,de burta si spate(usoare dar deranjante)...teste cu 2 liniute (una mai vaga cei drept)... nu mai stiu...Cam atat...
Ali_bia spune:
Buna fetelor!!!
Am intrat si la voi sa va urez un PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI MULTA SANATATE SI SA VA DEA DD CEEA CE VA DORITI CEL MAI MULT
Alina 7+
iulia25 spune:
vad ca vorbesti la trecut.asta era inainte de ciclu sau mai simti si acum la fel?din toate starile pe care mi le-ai zis,acum ce mai simti?
vine bebe?
Alexa.1983 spune:
Cam la fel exceptand durerea de spate....Dar brusc...nu pot sa vad mancare....si am un gust dubios in gura....Dar nu stiu ce efecte au pastilutzele astea...Ieri inainte de ele eram cam la fel.....doar ca eram si rupta de oboseala..cred ca au potentat starea...Dar sanii inafara ca au crescut nu ma dor de nici un fel...doar ard...si asta e dubios...ca inainte de ciclu explodau de nici sutien pe mine nu suportam...
iulia25 spune:
ALEXA,sunt sigura ca la tine in burtica e un bebe si sangerarea asta a ta a fost(este)ceva ciudat.ai grija de tine,stai in patut,odihneste-te cat mai mult,ia utrogestan in continuare si fugi repede dupa Paste la doctor.
ei,na,ca m-am vazut dand si sfaturi medicale.
eu itio doresc numai bine si cand vin miercuri la serv sa vad ca totul e in regula si nu mai e nici un fel de problema.
PASTE FERICIT TUTUROR,MULTA SANATATE SI IUBIRE SI SPERANTA!!!!!
AVETI GRIJA DE VOI SI DE FAMILIA VOASTRA SI SA DEA DUMNEZEU SA SE MAREASCA(FAMILIA)CAT MAI CURAND!!!!!!!!!!
eu acum plec(in sfarsit)acasa.
vine bebe?
ancadragoman spune:
SARBATORI FERICITE !!!!!!!!!!PTR.TOATE FETELE CARE IMI SUNT FFFFFFFF DRAGI.
anca 9+
vine bebe....
poze
underqueen spune:
Sarbatori cu bucurie va urez tuturor! lumina in case si sanatate! si bebei multi si frumosi!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/C8fHp3.png