Aradence minunate! (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Monica bine ai revenit! Vad ca esti tare volubila, haioasa si plina de viata asa ca esti bine venita. Acum ca m-am dat pe langa tine cu zaharelul mai scrii pe aici, nu? Nu te necaji de Diana (tiza mea, ce-mi place!) ca e slabuta, copii mei sunt exact la fel. Vladut avea 8,4 la 1 an iar Timeea are 7.6 la 10 luni jumate.

Carmen, am vazut bretonelul si mancacioasa de nor-mea dar buba? Are nasul rosu parca i-o dat Ovi iara vin, aia ii buba?

Flavia, tin pumnii sa gasesti cumparator la carut.

Ataaaaaata ati putut scrie... Aaasa ceeeva... M-ati intimidat ca eu nu stiu ce mai vreau sa scriu...
Probabil si ora si smotrul de azi... Vorba lui Carmen voi nu mai faceti curatenie?

Va las pana nu pic cu nasul pe taste. Pupici!

PS mergeti la Inviere?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, nu stiu daca mai am timp sa intru maine...va doresc tuturor un Paste Fericit alaturi de cei dragi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Copyright Miha Ia uitati ce fac DOUA maini dibace.
Si ia uitati ce blond mi-am tras io azi Mi-am luat vopsea L'Oreal - blond aluna si am iesit aproape bruneta

Moni, bine ai revenit! Mama da tu chiar ai spor la scris Io ma tot gandeam la mine ca am cam multe mesaje, dar tu cred ca bati toate recordurile
Io umblu la NewLook, e cma scump da-mi place. Numai acum m-am prostit de m-am vopsit singura si uite ce blond superb mi-am tras

Diana, io am facut curatenie saptamana trecuta cand am fost in contzed, acum doar sa mai dea Clau cu aspiratorul si io sa sterg prafu, in rest aproape nimic. Mancare nu prea fac ca duminica mergem la mami la masa iar luni la socrela. Trai pe vatrai

Ioiiiii tu Carmen da nu te mai chinui sa dai lectii de romana ca tot dejaba

Gabi si io am fost la Bila pe la 3.30-4.00. Am avut impresia ca-s prinsa intr-un labirint Jumate de ora am stat dupa cos, am gasit cos, m-am dus pana la masina omului. Pana sa intru in Bila m-au mai intrebat vreo 5 pers daca e gol Iar la rand am stat putin ca s-au fraierit niste babe si am reusit sa intru la o alta casierie

Alina, PASTE FERICIT si voua

Miha, mii de multumiri ca ne-ai zis de vopsele Ce m-am distrat azi n-ai idee

Flavia, bafta la vanzarea caruciorului Bogdi cum mai e??

Ada, ai ajuns???

Cristina, cum mai e Alexandra??

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Pe ProTV e "Patimile lui Isus"! Ma duc ca imediat se termina si iar pierd finalu
Noapte buna!

PS: Diana, io ma duc la Inviere, la bisericuta asta de pe mal. Doar eu cu o prietena, Clau ramane cu Raul!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Na, nu bufniteaza nimeni cu mine?

Gabi, si eu merg tot la Mistic, la Cristina, si sunt tare multumita. Care e coafeza ta?
Carmen, cand te mai plimbi pe mal si vrei companie, venim si noi cu mare placere. Iti trimit nr. meu pe PM???
Clau, unde pe mal e bisericuta aia?
Diana, iti aduc eu aminte cu Pilates pe urmatoarea intalnire, ca-i musai sa ma apuc...am o burta de toata frumusetea, mai e si dungata ca m-a tigrat Mara in ultima luna de sarcina
Llory, iti sugerez pt a evita alte conflicte pe forum, ca, dupa ce scrii mesajul, sa il mai citesti cel putin o data pt a-ti corecta greselile de ortografie. Au dreptate fetele, sunt deranjante iar mesajele tale sunt greu de citit si urmarit. Scrie incet si cu rabdare, corecteaza-te, ca nu e nici o graba....noi nu plecam nicaieri, te asteptam si iti raspundem.

In alta ordine de idei (cam putine avusei pe seara asta dar deh...se mai intampla), Mara da din picioare noaptea pana se dezveleste apoi o apuca plansul ca ii e frig, iar in sac nu-i place...ce e de facut? De cateva nopti tot pe la 2 se trezeste, papa si apoi o umfla rasul pana pe la 3 dimineata ...e tare soada, cum sta ea in patut si se hlizeste.

Va doresc tuturor un Paste fericit alaturi de cei dragi! Aveti grija cat papati ca sa ne revedem la acelasi gabarit pe cat posibil

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Clau, numai blond nu-i ala, dar iti sade bine!
Niko, gata cu brasovenii? Cum fu? Adi: "Ce sod a fost s-o vad pe Mara la Niko in brate !"

Ieri ne-au vizitat Niko si Flavia. Niko e de-a casei deja, Flavia sper sa vina cat de des, iar invitatia e deschisa tuturor mamicilor forumiste Nu organizez inca o intalnire la noi ca nu stiu deocamdata cum sa pregatesc casa pt piticii mai mari , dar cand aveti drum in centru, pe mal, haideti pe la mine! Trimit nr. de tel. pe PM la amatoare

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza! fetelor va doresc PASTE FERICIT alaturi de cei dragi,sa papati bine,sa va simtiti bine si .
clau la cine mergi la new look?eu merg la diana.am vazut noua culoare e defapt un saten.eu am vrut sa -mi faca culoarea un castaniu roscat si am iesit bruneta.diana a inebunit cand a vazut ce culoare am in cap.poate de la sarcina....
ar fi super sa ne intalnim data viitoare in parc.acum e asa frumos afara.....

alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Apropo de coafura eu merg la Super Lady, pe Alecsandri.

Clau, faina munca voastra! Si culoarea nu-i ce ai intentionat dar te prinde bine. Ne vedem atunci diseara la bisericuta ca tot acolo mergem si noi daca nu intervine nimic. Noi venim cu pruncii amandoi.

Fetelor va urez un Paste fericit, linistit, plin de bucurii!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llory spune:

Buna dimineata. In legatura cu mesaji meu, eu am scris pe pagina 21,nu stiu de?
Si am crezut ca mie imi suna mesaju lui Adablackat.
Paste fericit va doresc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hai,mai Llory,tu chiar te ofensezi din orice?Vezi ca dai in paranoia.Las-o si tu mai moale si totul va fi bine,ca nu are nimeni nimic special cu tine,fetele sunt chiar e treaba,dar mai lasa si tu de la tine si poate peste catva timp va rade toata lumea de fazele astea si gata.
Noi am batut recordul la somnic in noaptea asta,a dormit Alex pana la 8,40.
Ada,wellcome back!

Anca , mami de Alex
Poze

Mergi la inceput