Aradence minunate! (67)
Raspunsuri - Pagina 4
monica70 spune:
Carmen nu am confundat-o ... stiam ca Ovi are fetita si o cheama Melania .Unde am scris de baietel??? Am capiat eu?
FLAVIA eu am facut tratment pentru endometrioza ,dar la sot a fost hiba mare,ca avea spermograma varza,ar fi mers numai cu inseminare sau FIV.Noroc cu tinctura de branca ursului,ca dupa 3 luni de tratament era ca nou (de la 1,2 ml / ml la 56 mil/ml ) Asa am ramas gravida natural
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
flavia ramona spune:
Am terminat si eu treaba, merg sa fac un dus si apoi ma bag in pat.
Diana, buna Branca asta, noroc pe noi ca exista .
Carmen, ce s-a schimbat Mel de cand nu am mai vazut-o .... A crescut bine de tot.
monica70 spune:
Acum m-am prins ,cand am scris ca "m-am prins ca Melania e fetitza" ma refeream la nume,initial am crezut ca Melania te cheama pe tine!
Seamana pe Ovi
P.S. Pe mine ma cheama MONI!
Diana e fetitza
Noapte buna si de la mine,sper sa mai apuc macar zilele astea sa bag nasul p-aci!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Melania 14 spune:
Flavia a crescut bine de tot , nu?
Moni ziceai ceva de "acum am vazut ca Melania e fetita".In sfarsit, stiam si eu de tine din povestile cu branca ursului.Tocmai iau si eu , ca sa-mi mai dizolve nodulii de la san si sa pregatim locusorul pt bb2.
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
flavia ramona spune:
Carmen, cred ca ne uitam la poze diferite ca nu stiu unde vezi tu o . Acuma serios, chiar ca a crescut si nu ma refer la kg.
Melania 14 spune:
quote:
Originally posted by monica70
P.S. Pe mine ma cheama MONI!
Diana e fetitza
noapte buna si din partea noastra.Predam stafeta bufnitelor ?
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
monica70 spune:
Carmen Unde o vezi tu ??? Mi se pare ok si e o scumpa!
A mea are doar 8,5 kg ,dar nu ma mai stresez,seamana pe mine si gata
Ce fain ca vreti bebe doi ,bafta!!!
Si eu as vrea,mai ramane sa-mi conving husbandu' ,care dupa un an si ... de stat acasa cu ea, e zombie si stie ca tot asta l-ar astepta Zice ca e mai rea ca un baiat. Nu e rea,numai ca nu sta o clipa locului,e capoasa,plange la comanda ,se da cu fundul de pamant etc.daca nu-i faci pe plac Probabil cunoasteti stilul
Mai ,cu voi ma prinde ora doua p-aci
alinamoro spune:
No, asa ceva...cat ati putut scrie...
Nici nu mai stiu ce-am citit.
Eu azi am umblat toata ziua prin oras, vreo 2 ore jumate am lasat pruncii cu Calin si mai spre seara am mers toti la Selgros.
Acum fac bagajele ca maine dimineata plecam, de fapt nu chiar dimineata, dupa ce ne trezim.
M-am distrat bine la celalalt subiect.
Carmen, mi de pare mie sau Mel s-a ingrasat putin? Ii sta bine cu bretonel.
Moni, daca ai aparut tu fetele au chef de vorba, asa ca vino mai des.
Cristina, AICI sunt pozele care le-am pus ieri.
No, nu mai stiu ce ati scris, daca imi amintesc revin...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
flavia ramona spune:
Alinush, tocmai ma gandeam la tine ca pe unde umblii la ora ta favorita.
Sarbatori fericite sa aveti Alina.
Na eu plec la somnic.
alinamoro spune:
Flavia, multumesc, va doresc si eu Sarbatori fericite.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2