Aradence minunate! (67)
Raspunsuri - Pagina 6
flavia ramona spune:
Lory, Ada nu a facut absolut nici o referire la tine. Vorbea doar de faptul ca nu stie sa deschida capitol nou, nu stiu pe unde printre randuri ai inutit tu ca ar fi ceva vorba despre tine.
Clau, interesant blondul tau . Mai da ce maini dibace, faine ouale.
Anca waw, atat a dormit?????? Si eu vreauuuu.
Diana, eu am facut curatenie pe parcurs, mai mult inainte de Florii. Eu aspir de vre 3-4 ori pe saptamana de obicei. Lunea trecuta am spalat perdelele si geamurile (in afara de balcoane ca nu ma chinui cu alea), am spalat baile, am facut curatenie in dulapuri, etc., asa ca azi doar mai aspir o tura, sterg pe jos si praful, iar dupa ce termin cu treaba in bucatarie sterg mobila si gresia si gata.
Pentru ca imediat ma apuc de trebaluit si pana mai tarziu nu cred ca mai intru vreau sa va doresc la toate:
Sarbatori pline de lumina in suflet alaturi de cei dragi.
Fericit!
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Noi
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
monica70 spune:
Buna dimineazta si mersi de primire!
CLAUDELU am vazut poza si mi se pare ca te prinde fain nuantza aia!
Eu nu m-am vopsit niciodata,doar cu sampon din ala colorant m-am facut de doua ori acasa, roscata (peste negru dar a prins). Aveam parul castaniu inchis,acum dupa nastere e mai spre negru Si cateva fire albe zac pe-acolo ,da' cine mai are timp sa le mai bage in seama ?
Cat despre numarul de mesaje ... no coment ... nu se pot sterge?
DIANA si mie imi place tare mult numele Timea,doar ca voiam ceva romanesc si sa nu mai avem in familie (am puhoi de verisori,nepoti etc.) de aia i-am pus Diana.
Bine ca mai sunt si altii silueti, ca Diana mea la mamici de ian feb 2006 e tot la coada la capitolul kg. Ba ,stai ca mint,mai sunt vreo 2-3 fetitze siluete.Ma consolez ca macar e printre primele la vorbit,mers si alte opere Si ai vostri sunt asa piper? Ca asta nu sta o clipa locului : de la 3 luni dadea non stop din maini si picioare in carucior,de la 5 luni se tara pe jos,de la 7 luni umbla in patru labe si de la 11 luni umbla singura.Acum e la capitolul catzarat Pe caruciorul de papusi,pe noptiera,pe coltzar si apoi sus pe birou
Iar m-am intins
Va las,ca azi am de manevrat prin bucatarie Noroc ca grosul l-a facut mami,la curatenie la fel ,mami si sotul,ca daca eu sunt la servici ... macar atat
Inca odata PASTE FERICIT la toata lumea,poate mai vin azi si bag nasul macar la poze,daca apuc.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
niko_26 spune:
Ce de ati mai scris!!!
Am avut musafiri ieri si n-am apucat sas intru!
Clau am nascut normal, dar daca alerg sau sar coarda , ma dor sanii ca-s destul de mari si de grei. Daca vreau sa nu ajunga pana la genunchi la batranete trebuie sa ma multumesc momentan cu sporturi mai " cuminti" precum gimnastica!
Acum ma duc inapoi la citit.
Incepe sa fie din ce in ce3 mai amuzant
niko_26 spune:
Faine poze. Am reusit sa ma uit la ale Monicai si la ale lui Mel.Doar ca uitandu-ma la ale lui Mel mi s-a facut foame. Ma duc sa mananc.
Somleac spune:
Wow Clau ce mortale sunt ouale> Cum le-ai facut pe alea iepuras? Eu nu sunt asa talenatata la desen
No fi blond , iti sta super.
Matia a fost ieri tot mai rau, a facut si febra mare pana la urma, asa ca a trebuit sa-i dau antibiotic. Acum e mai bine. Se vede ca a primit ajutoare in lupta cu boala.
Eu sunt trezita de la 5 , imediat sunt gata cu mancarile si ne apucam de oua.
Va doresc sarbatori fericite. Sa pasteti numai bucurii impreuna cu familiile voastre.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
niko_26 spune:
Maria R fu ok, da nu-i gata ca ca nu plecara! Sunt la Ungaria cu Cipri!
SI mie imi place "blondul" Clauditzei!
llory spune:
Imi cer scuze, , probabil ca deja am dat in paranoia, scuzati=ma va rog.
IMI CER IERTARE, iarta-ma te rog Ada., imi pare sincer rau, am inteles gresit. Va las ca am atita treaba....., spor la lucru fetelor.
niko_26 spune:
Paste Fericit alaturi de cei dragi va dorim si noi
Nico de Maia, si Cipri!
Sanatate la bebeii bolnaviori!
ancapolgar spune:
Fetele,anunt important: Cumpar talent culinar! Are cineva de vanzare?[help]
Anca , mami de Alex
Poze