Dr. Tutunaru (19)
Raspunsuri - Pagina 7
nadiutapm spune:
salutare,
am citit decat 2 pagini si daca nu-mi dati si mie pm o sa mor de curiozitate , noi am fost in vizita la dom dr pe 13aprilie cu bebita cu toate ca era programarea la 12.10 era o aglomeratie insa fetele au fost dragute si ne-au lasat sa intram repede,
multumim inca o data celor prezente atunci
ne-a zis ca ne vedem la bb2 sau daca vreau sterilet, in rest Lidiuta creste bine un singur lucru ma intristeaza ca in urma unei eco de sold are o usoara displazie de sold drept si vineri trebuie sa mergem la ortoped la Budimex.
va pup si ma duc sa recuperez
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
nadiutapm spune:
madau, ma inscriu si eu la megaintalneala, dar sper sa fie pe undeva pe aproape de Ior- Titan -Dristor, asa ma pot deplasa cu tancul meu de carucior si nu exagerez are 20kg si nu-l pot urca nici intr-o masina.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
madau spune:
elenuca bine ai venit in , sper sa ti se implineasca cat mai curand visul . La ce ora ai fost azi la doc, poate ne-am vazut pe acolo? Analiza aia smechera e "proteina C reactiva" si nu e chiar asa noua, se face de vreo 3-4 ani..dar destul de rar, probabil din cauza aia pare noua
Nadiuta asa ma gandeam si eu sa facem intalneala undeva la IOR, sunt multe fete care stau prn zona si ar putea ajunge zic eu..e undeva la mijloc ptr toate.
Uite fac o mini listutza, apoi hotaram si data si ora, ok?
INTALNIRE TUTUNARESE
1. MADAU
2. CRISTINAMH
3. ANDROIX?
4. NADIUTAPM
In mod sigur vine si MONIQUE NEW cu piticutza ca stau aproape..vb eu cu ea cand o mai vad prin parc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
elenuca spune:
Multumesc frumos pentru urari Madau...
nu-s ce are site-ul ca nu reusesc sa trimit, da eroare.. e a patra oara cand scriu mesajul. Dar nu-i nimic, perseverez, desi incep sa ma doara degetelele .De data asta il salvez, m-am invatat minte !
Ieri am ajuns la dl dr fix la 12 si am plecat pe la 13- destul de repede...erai pe acolo?
Ce mai stii de analiza aia smechera pe baza de reactivi ?
O zi minunata!
dianad spune:
Ileana Marius, ma bucur ca ai ales sa nasti in Romania si ca l-ai ales pe T, doctorul ca care am nascut si noi, cele de pe acest subiect. La mine a fost cezariana, anul trecut pe 12 aprilie. S-a intamplat dupa ora 21 si a fost cu anestezie totala- oricum eram o fricoasa si nu mi-ar fi placut sa aud zgomote de foarfeci ca la o nestezie locala. Nemancata si nebauta e cam pregatirea pentru totala.Bani sigur nu lui T, cel putin pe mine m-a refuzat. Apoi la anestezist cam 150RON, la neonatolog 50RON, asistente cel mult 10RON-pret maxim la cea de la reanimare, in rest merge cu 5 RON, la spalari 3-5RON. Teoretic intre orele 15-17 sunt vizite si tot teoretic vizitatorii stau 10 minute. La mine in salon celelalte 3 mamici aveau vizitatori care stateau cel putin o ora. La un moment dat in salon erau , fara exagerare, 7 adulti si un copil de gradinita in vizita la celelalte mamici care-si tineau si bebeii acolo. Am fost nevoita sa-mi tin copilul la neonato, sa ma "odihnesc" cu tot circul asta in salon. Si, culmea ironiei, cand a venit si la mine cineva, a trebuit sa merg la lifturi - se facuse ordine in spital- , desi eram cu cezariana si abia ma miscam. Deci cu vizitatorii, s-ar putea sa-i poti tine cat doresti , mai ales daca vin de acasa echipati cu halat alb si cipicei de unica folosinta.Pe bebe ti-l aduc sau nu. Eu am nascut seara si pana la ora 14 nu mi-l adusese nimeni, asa ca taras-taras m-am dus eu dupa el. Daca as fi fost o vedeta, sigur mi l-ar fi adus in primele 2 ore ca sa se laude Vladareanu la televizor ca mama si copilul au inceput deja lungul drum al alaptarii. Sfatul meu: cum iti revii din anestezie, foloseste butonul rosu din salon pana ti se aduce bebele, nu te lasa in voia lor ca o sa-l vezi dupa 24 de ore.Pentru tine: vata multa, fasa de tifon lata ca sa o pui peste vata, o forfecuta cu care sa tai fasa asta, crema pentru sani ca o sa doara in primele zile , pompa de san, camasi de noapte, desi pentru primele zile merg cele de spital. pentru bebe pampersi, servetele, bepanthene, eventual pudra cu baneocin. Hainute doar daca vrei sa-l schimbi, caz in care ar fi bine sa ai manusi sau forfecuta, altfel bebe s-ar putea zgaraia pe fata- eu de asta l-am facut inapoi sarma, desi aveam la mine hainute.De schimbat, cat sta la neonato; il schimba asistentele de acolo. Cand il iei in camera il schimbi tu. Daca nu te descurci, poti oricand chema ajutor de la neonato.Dupa ceza te tin in spital 2 zile pline, in a treia de obicei de fac externarile.Cum a fost nasterea aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=72713&whichpage=10DianaD & Alexandru
dianad spune:
Madau, eu stau in Crangasi si cam greu sa ajung la intalnire cata vreme ori trebuie sa iau carutul ori sa-mi car odrasla in brate. La vara, dupa ce scap si de examenul de titularizare, am sa vin si eu. Cum mai e cu zvonurile acelea, ca sora-mea, 12+ e deja pe jar.DianaD & Alexandru
carstea spune:
Madau si eu am fost ieri (pe 25) la d-nul tutunaru cred ca in acelasi interval orar.Am ajuns la 2 si am plecat in jur de 4 si...Aglomaratie mare !dar nu e asa deranjant(pt sot mai mult ca trebuia sa ajunga iar la servici)mai afli si tu una alta.Cum erai imbracata?in alb?
ti-am dat si eu zilele trecute un PM dar cred ca nu l-ai vazut.Poate reusesti sa-mi raspunzi
Tu ai nascut normal ?
mersi mult
ileana_marius spune:
madau, dianad, anasia multumesc mult pentru raspunsuri. Eu nu am fost decat de 2 ori la cabinet la dansul si vroiam sa am o idee despre cum e la spital. Restul vom vedea maine. Multumesc.
Ileana 38+
my baby
madau spune:
Carstea eu eram in alb da, si eram cu vara-mea tot in alb si ea, cu mentiunea ca io eram aia neburtoasa. Tu unde ai stat?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2