Dr. Tutunaru (19)
Raspunsuri - Pagina 6
mihailescu teodora spune:
Latrishia,echo morfofetala la 14 sapt=150RON
si la 20 sapt=250 RON!
Teodora 14 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
madau spune:
Teo ce-mi place numele baietelului tau, il alesesem si noi in cazul in care era baiat...dar na ca a iesit donsoara Miruna care face cat 10 baieti
Fug la nani, pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mihailescu teodora spune:
Madau,sa fie sanatoasa!Nu vreau sa te flatez,dar Miruna vroiam si eu daca era fata!Iosup mi-e martor,ca l-am distrat cu numele!Le aveam ,,pe teava''!
Teodora 14 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
madau spune:
Vad ca nu a raspuns nimeni la subiectul intalneala..o mai facem sau nu???????????????????
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cristinamh spune:
mada, io ma inscriu la intalneala, da' numa' sa fie in we... ca altfel n-am cum .
si astept si eu lamuriri.. ce e cu suspansul asta?! circula zvonuri si nu ajung la toate urechile?!
aaaaaaa, si un pt piticul razvanel!! ca tare imi place numele!
acum , mi-am zis ca gata cu gluma, trb sa mai ajung si eu pe la cabinet. so, ca sa nu ma duc cu mana goala, facui niscai analize la ids, imi ies (sper) saptamana viitoare. cam cand sa sun pt programare la cabinet? si care e programul.. sper sa nu fie nevoie sa-mi iau concediu ca sa pot ajunge! ceva sfaturi...? gen.. suna luni si te programezi vineri la prima ora, astepti max juma de ora..? sau visez frumos?
gata, ma duc la nani. ca nici nu vreau sa ma gandesc ce zi nebuna o sa am maine la serv
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
madau spune:
Iaca acum am aterizat si eu de la cabinetul lui Mr.T, omor ca de obicei acolo, gravidoase, tatici, pitici...o placere.
Cristina suna din timp ca azi veneau tipe care-si facusera programare acum 3 sapt
Vad ca ptr INTALNEALA nu se inscrie nimeni...
Androix spune:
Cristina, eu ma programez de la o vizita la alta (lunar) si in general am facut-o luni ultima programare, adik la opt fara zece. Intru de obicei intr-o ora dar noroc ca la ora aia nu tre sa-ti iei concediu.
Ce intalnire mey, ca io nu stiu nik? Daca oi mai putea sa vin si cu copilu si cu burta...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
elenuca spune:
salutare mamicilor cu pitici si mamicilor care asteapta pitici ! Ma primiti si pe mine in grupul Tutunareselor? Astazi am afost la dl dr, pentru prima data si sfatul dumnealui a fost sa < trec la treaba> este adevarat ca noi avem ceva neclaritati cu unele analize, erau tare contradictorii rezultatele facute la 3 clinici diferite. Domnul doctor ne-a recomandat o ultima analiza pe baza de reactivi, voi ati auzit de ea? se numeste PCR si credeti-ma ca nu are nici o culoare politica... se face la Laboratoarele IDS si e destul de nou aparuta...
Asa la prima vedere mi-a parut un om obosit, cu cearcane, sper sa fie ok cu sanatatea- m-a cam nelinistit mada.
Multa sanatate fetelor si imi doresc din suflet sa vin cat de curand cu o veste buna si sa intru in randul tutunareselor cu bebe :)
va pup
ileana_marius spune:
Buna fetelor.
Sunt o mai noua pacienta a dr si sunt programata vineri pentru cezariana. Va rog da-ti si mie un PM cu detalii despre nasterea la Elias, inclusiv acele vesti proaste despre care se vorbeste.
- in mod normal dr-ul ce fel de anestezie face la cezariana? Nu am vorbit cu dr despre asta, mi-a zis doar sa vin la spital la 7.30, nemancata, nebauta.
- cui trebuie sa dai bani si cam cat?
- care sunt regulile spitalului? (ore de vizita, sotul poate sta cu tine in salon, cat stai cu bb, il aduce cineva pe bb la tine sau il ceri tu, ce trebuie sa ai pt bb, cine il schimba, spala etc - nu imi mai vin alte intrebari, dar cred ca orice poate fi de folos).
- cat te tin in spital dupa cezariana?
Multumesc anticipat.
Ileana 38+
my baby
madau spune:
Androix io tot strig pe aici de disperata dar vad ca nu ma aude nimeni, ziceam mai asta iarna ca odata ce da caldura facem o mega intalneala a Tutunicilor mari si mici, sa ne cunoastem si "live" sa mai stam la un pahar de vorba.
Ileana io la preturile ptr cezariana nu te pot ajuta ca nu stiu, vestile alea nasoale nu ti le spun ca nu te lezeaza cu nimic avand in vedere ca nasti vineri. Orele de vizita habar nu am cand sunt, ca nu prea te lasa sa ai vizitatori mai deloc, doar sa stai afara pe hol cu ei, in salon mai mult de 10-15 min nu te lasa sa stai ca nu prea au halate si daca mai vin si altii si vor sa intre..., eu una maduceam dupa bb mereu, insa daca lasi vorba sa-ti fie adus ti-l aduc, ptr bb iti trebuie pampersi, servetele umede si Bepanthen..eventual pompa de san ca alea de acolo sunt jalnice si un biberon ptr orice eventualitate. De spalat si schimbat il schimba asistentele, sau tu daca il ai la tine. Sper sa te fi lamurit in mare,preturi si alte amanunte strict legate de cezariana nu stiu din pacate. Nastere usoara si te asteptam si cu povestea