Dr. Tutunaru (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Graviduta ai PM

MihMih o sa-ti spunem mai incolo daca va mai fi cazul, deocamdata stai linistita si nu te agita degeaba, totul va fi ok, ai incredere

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina1979 spune:

Felicitari Dianiana!
Sper sa fiti bine amandoi, sanatosi si sa ai parte de un bebe cuminte. Povestea ta m-a emotionat ff tare pentru ca nici eu nu mai am ff mult(37sapt si 3 zile), iar faptul ca ai dat peste oameni de treaba parca ma mai linisteste un pic. Sper sa am si eu norocul asta!

Sa-ti traiasca bebele si sa aiba parte de tot ce-i mai bun si frumos pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by madau

Graviduta ai PM

Multumesc, Mada.

Corina, iti tinem pumnii si asteptam si povestioara ta.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Va pupam pe toate! Suntem bine, cam agitati, ne ies primii dintisori

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

O intrebare fetelor care sunt deja mamici: exercitiile fizice pot duce la scaderea cantitatii de lapte? Cum v-ati refacut (ma refer la greutate si dimensiuni) dupa sarcina?

Multumesc,
Alina

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihMih spune:

Madau, esti o draguta. O sa iti ascult sfatul si incerc sa am incredere!
Uneori mi se face teama ca mi se pare ca dl. Dr isi forteaza f mult limitele. Si pana la urma nu e totusi decat un om. Sper sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca!

Va pup pe toate fetele si va doresc o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna fetelor! Graviduta exercitiile fizice NU duc la scaderea cantitatii de lapte. Am citit undeva ca duc dar la mine nu au dus. Fac de o luna de zile zilnic exercitii fizice si nu am observat nici o schimbare in ceea ce priveste cantitatea de lapte dar nici kilogramele. eu nu am slabit deloc de cand am venit acasa cu bebelina mea.

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

MADAU ce tre sa fac sa primesc si eu PM??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Fetelor, va rog frumos sa mi dati si mie un pm sa mi spuneti cat mai costa eco morfo la Iosup.Multumesc mult!

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sibip trebuie sa ai putintica rabdare , ca azi am avut treaba pana peste cap, acum ma da tati afara de la comp...maine "te rezolv". Scuzeeeeeeee!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput