Dr. Tutunaru (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns minou spune:

Buna dimineata din nou!

Graviduta . Multumesc pentru raspuns. Ma duceam eu pana la urma sa le fac, insa m-am gandit ca poate am inteles aiurea si e vorba de alte analize. Dar daca e normal sa se repete, atunci...ii dau bataie, ca asta e. Multa sanatate si tie si nastere usoara .
Aylin, raspuns negativ din partea mea...nici eu nu am facut urocultura si nici secretie vaginala. Doar cele trei analize pe care le-ai mentionat si tu. Si nici antitetanosul...desi am gasit discutii pe tema asta pe un alt forum...o sa ma uit pe unde erau. Eu mai am drum la Dr. T de abia la inceputul lunii iulie...daca ajungi mai devreme la cabinet, fa-i o intrebare si vezi ce iti spune.

si week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

de parca nu ar fi destule intrebari puse, mai pun si eu una: voua v-a dat tutu sa faceti secretie vaginala si urocultura? ca mie nu mi-a dat niciodata. mi-a zis sa fac analize (sange, sumar urina, streptococ B) pe care i le voi arata la 32 de saptamani. dar...ma intreb eu...cu o eventuala candidoza ce facem?

si am retinut: ca poti sa nu dai niciun ban!

ce trebuie in spital neaparat (pt noi si pt bb)?

si acum, ceva delicat....ce s-a intamplat cu Kay?

EDITEZ ca sa mai intreb ceva. voi ati facut antitetanosul?

Aylin, 30+

pozici

atat de mari suntem

Aylin, candida iti iese si din cultura col; cel putin cei de la IDS nu iti dau rezultatul strict pt streptococ B. Mie, de fiecare data (28 si 36 sapt), mi-au indicat si alte chestii. Spre ex, la 28 sapt mi-a iesit candida, dar T si inca un medic gineco la care T m-a trimis pt o alta problema mi-au spus ca, in sarcina, este oarecum frecventa aceasta candida.
In ceea ce priveste urocultura, eu m-am gandit s-o fac si am vorbit cu fetele de la IDS. Mi-au spus ca, de regula, se face daca sumarul de urina indica probleme. Eu am facut-o oricum la 36 sapt, pt ca vroiam sa vad daca imi dau si alte rezultate.
Apropo, care e treaba cu antitetanosul? De ce trebuie facut?
Iar treaba cu banii ma pune pe ganduri, ca-l vad pe sotul meu alergandu-l pe Tutu prin spital cu plicul. Am auzit ca T are o fundatie, asa ca, daca nu-i primeste, cred ca o sa-i cer contul fundatiei.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Mie T mi-a dat sa fac in primele saptamani secretia si Papa Nicolau iar acum la 28 doar ce scria pe hartiuta: sumar de urina, analize de sange si streptococ B.
In legatura cu streptococul, voi unde ati facut analiza? Pe bilet scrie Medicover dar daca faci pe Plevnei costa 70lei si rezultatul il primesti in 2 sapatamani iar daca faci analiza in Grozocici e 60 si dureaza 2-4 zile !

Aylin, despre Kay nu stiu daca e bine sa scriu eu aici, eu am citit intamplator la mamicile de mai-iunie despre cazul ei. Mai bine asteptam sa vedem ce scrie si ea, cand o sa poata, ca sa nu induc in eroare pe careva.

Si imi spuneti si mie cum imi activez PM?? Ca nu ma pricep deloc!

Mih, gravi roz, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by mishuta

Mie T mi-a dat sa fac in primele saptamani secretia si Papa Nicolau iar acum la 28 doar ce scria pe hartiuta: sumar de urina, analize de sange si streptococ B.
In legatura cu streptococul, voi unde ati facut analiza? Pe bilet scrie Medicover dar daca faci pe Plevnei costa 70lei si rezultatul il primesti in 2 sapatamani iar daca faci analiza in Grozocici e 60 si dureaza 2-4 zile !

Aylin, despre Kay nu stiu daca e bine sa scriu eu aici, eu am citit intamplator la mamicile de mai-iunie despre cazul ei. Mai bine asteptam sa vedem ce scrie si ea, cand o sa poata, ca sa nu induc in eroare pe careva.

Si imi spuneti si mie cum imi activez PM?? Ca nu ma pricep deloc!

Mih, gravi roz, 26+

eu streptococul l-am facut la medicover victoriei pt ca e vis-a-vis de unde locuiesc, m-a costat 517 500 si e gata in 7 zile lucratoare. nu cred ca poate fi gata in 2 zile, ca e cultura totusi.

Aylin, 30+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Aylin, cand m-am dus sa fac analiza pt streptococ am facut-o si pe aia pt candida pt ca am observat o secretie mai abundenta. Iar urocultura mi-a dat-o medicul de familie cand m-am dus la ea cu lista de la T. M-am dus la Medicover pe Grozovici, dar pe lista lor de preturi apare 39 ron costul analizei pt streptococ .

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Analizele se fac la 28 si la 36 sapt.

Candidoza se vede la streptococul de grup B, insa mie pe langa streptococ (care apropo mi-a zis sa-l fac la Medicover) mi-a dat intotdeauna sa-mi fac si cultura din col (poate si din cauza cerclajului pe care l-am avut), insa nu va impiedica nimeni ca odata cu streptococul sa faceti si un examen de secretie..era vreo 90.000 lei ultima data. Urocultura am facut-o de fiecare data, odata cu sumarul de urina.

Antitetanosul mi-a spus sa NU il fac, nici n-am intrebat de ce ca nu m-a interesat sa stiu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Suntem fotomodel DC!!! Daca a avut Tutu mana buna, au iesit numai copilasi frumosi.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maya felicitari!!!!!. Si noi am fost "modeale" DC

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,pe 27 sunt programata la dr tutunaru.pt ca sunt din provincie,vreau sa va rog sa mi dati niste pct de reper,pt a sti cum se ajunge la cabinetul lui.mi ar fi de folos daca mi ati da ca pct de reper o statie de metrou.si o alta intrebare//la cat se deschide cabinetul?//eu sunt programata la 12 40 dar am inteles ca nu se tine cont de programari.cam pe la cat ar tb sa ajung eu,astfel incat sa nu ma apuce seara pe acolo?va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Monalac,as vrea sa iti raspund la intrebare.Cabinetul este pe strada SANDU ALDEA 86,Mai precis in spatele manastirii CASIN.Pe acolo trece tramvaiul 41.Sper ca ti-am fost de folos.

Mergi la inceput