Dr. Tutunaru (19)
Raspunsuri - Pagina 30
monalac spune:
mami,multumesc,dar totusi,de unde iau acest tramvai?e vreo statie de metrou unde pot sa cobor si pe urma sa iau tramvaiul?in ce zona este cabinetul unirii,romana,victoriei?si la ce ora se deschide cabinetul?
madau spune:
Monalac nu sunt la curent cu statiile de metrou din zona, insa ca punct de reper ai ori Manastirea Casin..ori Romexpo (dar asta e nitel mai incolo). cabineul din cate stiu eu se deschide pe la 12.30-13, sper sa nu fi gresit cumva
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
cap.20
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
s_ana spune:
Buna fetelor,
Citesc mereu mesajele voastre si parca va cunosc deja.
M-am hotarat in sfarsit sa scriu si eu dat fiind faptul ca pot si eu sa va impartasesc cate ceva din experienta mea.
Am o fetita extraordinara de 5 ani si acum sunt tutunareasa de iulie.
Madau, am citit , cred aproape tot ce ai poostat pana acum si mi-a folosit din plin.
Ma apropii acum de termen si am incredere in Dr. T .
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste informatii legate de preturile practicate prin Elias? Eu voi face cezariana din pacate si de acum 5 ani sunt cam pierduta legat de acest subiect. Va multumesc din suflet si ma bucur ca am reusit in sfarsti sa imi inving timiditatea si sa va scriu
Pupici pe burtici si la bebici!
psj spune:
Cam cat dureaza pana obtii o programare? E un nr de telefon pe site dar n-as suna azi, e totusi sambata dupa-amiaza....