Dr. Tutunaru (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns minou spune:

tuturor!
Androix, felicitari pentru micuta printesa. Ai doi copii superbi, sa fie sanatosi si sa iti aduca numai bucurii.
Madau, ti-am trimis un PM. Poate cand ai putin timp...

Un week-end frumos si tutunareselor!

Minou, viitoare mami de Ratzusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Minou am primit mesajul tau, nu te uit fii fara grija. Cum scap de piticanie ptr 10 min iti raspund

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Multumesc frumos pentru ponturi!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,credeti ca dr tutunaru la cate paciente are,mai are chef de dat detalii,etc...asta pt ca vreau sa merg la un dr care sa mi raspunda la toate intrebarile....stiu ca e f bun profesionist,insa mai stiu ca in ult tp e f aglomerat.intreb asta pt ca eu la sarcina anterioara,pe care mi a urmarit o un dr care acum a plecat in suedia,am avut f m probleme....cu cat tp tb sa mi fac programare inainte?care e nr de telef de la cabinet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Monalac, dr. T nu e genul de dr care sa stea la taclale, in sensul ca nu te cicaleste. Dar daca ai intrebari (mai ales pertinente), iti raspunde. Cateodata iti da senzatia ca vrea sa termini mai repede, dar asta nu trebuie sa te puna pe fuga. Eu, daca am vazut ca nu sta el la povesti cu mine, am tot citit ce au scris fetele, ce s-a mai scris si pe internet, plus framantari personale, mi-am facut o lista si i-am pus toate intrebarile. La unele te poate lua peste picior, dar eu nu m-am dat batuta, mai ales ca nu erau prostii si chiar nu aveam de unde sa le stiu de una singura pt ca nu am pregatirea necesara.
Nr. de tel al asistentei Ramona este 0720099299 (ea face programarile), iar al dr. T este 0723999939.
Bafta!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

graviduta,si cand sa sun asistenta?dimineata,dupa amiaza?nu exista nr de tel de la cabinet?cam cu cat tp inainte tb sa ti faci programarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

monalac pt programare tb sa suni cam cu cel putin o luna inainte si ar tb sa suni mai dupa-amiaza ca atunci si asistenta e la cabinet si raspunde la tel, dim e la spital si nu prea raspunde la tel de programari la cabinet. Si eu zic ca dc te duci cu intrebari clare si precise la dr iti raspunde si el f clar, dar intr-adevar nu e genul de dr care sa te dadaceasca sau sa te ia in brate. Multa bafta si sper din suflet sa reusesti sa ai un al doilea bebelas, ti-am citit povestea primei sarcini si m-a impresionat f mult. Doamne ajuta!

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, dupa nastere v-au pus saculeti cu nisip pe burta? Maternitatea Elias are asa ceva? Se pun si la cezariene?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mie nu mi-a pus sac cu nispi, m-a pus moasa sa ma masez pe burta cu putere vreo 2 ore, de nu-mi mai simtem nici mana..daramite burta. N-am vazut la nimeni saculeti, nu cred sa existe

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

graviduta, stai linistita, eliasul are saculeti de nisip, una bucata am simtit pe pielea mea, a fost rau, dar mai rau a fost dupa ce mi-a luat saculetul; in s[ecial la cezariana se pune, la natural te masezi pe burta;
madau, se pune la cezariene saculetul, ca n-ai cum sa te masezi pe burta;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput