Dr. Tutunaru (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

EU nu am vazut la nimeni cat am stat eu pe acolo si pana am nascut...ca toate nascura normal..la cezariene nu ma bag ca nu ma pricep

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madau, la nastere naturala am vazut ca n-au dat saculeti, le-au pus sa se maseze pe burta;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Fetelor ma bag si eu inseama cu voi care sunteti la curent cu tarifele practicate de dr T - Cat mai este o consultatie??? si tot acolo pe langa Sofitel are cabinetul???

Madau - poate iti mai aduci aminte de mine ....ti-ai pus steriletul??de care??ti-a recomandat el ceva anume???

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mi am facut si eu programare la dr tutunaru.din pacate,n am mai gasit loc decat la sf lui iunie...ieri am fost si mi am facut si toate analizele,ca sa merg deja cu rez analizelor....

Mergi la inceput

Fetele nu ma ajuta si pe mine nimeni???...OFFFF

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minou spune:

alexutza_26 . Acum am vazut mesajul tau.
Consultatia, care include si ecografia, te costa 100 RON.
Cabinetul este pe Str. Sandu Aldea nr. 86 (intre Casin si Sofitel..deci probabil ca vorbim de acelasi cabinet).
Din pacate in ultima perioada e din ce in ce mai ocupat, asa ca e recomandata o programare din timp.

Pupici si week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alexutza cum sa nu te tin minte? Doar ca ai cam tras chiulul dupa ce ai nascut. Nu te pot ajuta cu preturile ptr ca nu stiu, cabinetul e tot acolo, cred ca tre sa te programezi din timp dupa cum zic fetele, cat despre sterilet, am fost, mi-am pus...acum vreau sa-l scot deja. Mirena am, pe asta mi l-a recomandat, pe asta l-am pus. Si mi-e foarte bine cu el.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Madau - esti o dulce ca de obicei ...o sa sun sa vad cand poate sa ma programeze...si mie tot de sterilet mi-a zis, insa eu am zis samai astept, acum insa dupa mai multe pareri destul de bune despre steriletul asta, am decis si eu intr-un final ca pt vreo 3 ani cam asta ar fi solutia...Sa inteleg ca deja va mai veni un bebe???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Androix, felicitari pt micuta Georgia sa fie o frumoasa si DD sa-i dea sanatate multa.

fetelor, eu am nascut in februarie la Elias si era carantina deci nu am avut vizitatori decat sotii nostri si noi am stat 4 in salon, noi nu am luat nici una copiii peste noapte in salon pe motiv de oboseala, e fte important sa va odihniti in acele zile, ca aveti de pierdut nopti dupa ce ajungeti acasa. Mie mi s-au parut cele mai frumoase zile cat am stat in maternitate poate sunt eu defecta dar asa a fost, pe asistentele de la neonato le-am dat cu IGNORE si nu prea le-am indesat buzunarele cu bani. poate ca in privinta banilor am fost mai zgarcita, dar am trecut si a fost totul OK, ceea ce va doresc si voua celor cu puiutii la purtator.

Madau, ma tai de pe lista cu intalneala ca am niste problemute de sanatate cu puiutul mic.

va pupam si va dorim nasteri super usoare.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata fetelor! as vrea sa ma sfatuiti si pe mine in ceea ce priveste nasterea. eu sunt pacienta dr. T, dar dupa cum cred ca stiti, parerile in ceea ce priveste nasterea cu el sunt impartite. voi ce ziceti?

multumesc pentru raspunsuri

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput