Dr. Tutunaru (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nadiutza, multumesc pentru felicitari. Sanatate pentru puiul tau!

Aylin, ce anume te intereseaza? Ai la semnatura mea povestea nasterilor si pentru Filip si pentru Georgia, ambele cu dr. Tutunaru.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

m-ati sfatui sa masc cu el? ce se intampla daca ma apuca noaptea? cine ma baga si pe mine in seama pe acolo? si cine decide daca doamne fereste trebuie cezariana? nici nu stiu ce sa intreb...doar daca m-ati sfatui sa nasc cu el. o sa ma mai sfatuiesc si cu amely pe care o daca citeste!

androix

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Aylin, scumpa mea, Amely nu cred ca a nascut la Elias...te pupicesc si ne mai vedem la mamici la noi.
Si eu am fost pacienta lui lui T.

Te pup

Clau

33+ Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

claucia, stiu, a nascut la euroclinic, dar oricum, mai stie experientele fetelor si ma poate sfatui! tu de ce nu nasti cu tutu?

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Buna burtici si mamici, sunt si eu o pacienta de-a lui Tutu, graviduta in 26 de saptamani.Am prins curaj sa postez vazand ca si Aylin are aceleasi temeri. Momentan sunt intr-o mare dilema si anume cum e cu nasterea prin cezariana la Elias. Eu vreau neaparat sa fac cezariana deoarece am mai trecut printr-o nastere naturala , cu epidurala, acum un an si jumatate, la Cantacuzino. A fost o tragedie cumplita, pe care nu o dezvolt aici si care s-a finalizat cu moartea copilasului meu!!! Acum sunt iar gravi si am reusit sa am aceasta sarcina, dupa mai multe incercari, prin inseminare, tot cu Tutunaru.
Sunt un pic cam disperata si ma gandesc chiar sa schimb medicul deoarece citesc tot felul de povesti legate de aprobarea pe care trebuie sa ti-o dea Vladareanu! Tutu imi tot spune ca nu va fi problema dar la ultimul consult m-a intrebat iar de ce vreau cezariana?!
Mi se pare cam ciudat se depind de acordul unuia pe care nici nu-l cunosc si ma gandesc ca voi poate stiti mai multe si m-ati putea ajuta cu un sfat!Va rog mult sa ma ajutati, in special pe cele care au nascut cu cezariana. Va pup pe toate!

Mih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da chiar, Claucia, te mutasi? Ce face burtica?
Aylin dupa doua nasteri cu T. sunt de parere ca am facut cea mai buna alegere. Cezariana trebuie aprobata de Vladareanu, iar daca e sa nasti noaptea are cine sa se uite la tine. Dar tu de ce pui intrebarile astea acum? Ai avut alt medic pana acum sau ai fost pana acu la T. si esti inca nehotarata?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

Da chiar, Claucia, te mutasi? Ce face burtica?
Aylin dupa doua nasteri cu T. sunt de parere ca am facut cea mai buna alegere. Cezariana trebuie aprobata de Vladareanu, iar daca e sa nasti noaptea are cine sa se uite la tine. Dar tu de ce pui intrebarile astea acum? Ai avut alt medic pana acum sau ai fost pana acu la T. si esti inca nehotarata?

well, androix, am fost la tutu, dar din cauza experientelor mele trecute, instalandu-se paranoia, acum mai merg in paralel la cineva. ma gandesc ca in cazul in care s-ar impune pe loc o cezariana, vreau sa imi fie facuta, si sa stiu ca s-a luat masura la timp. adica s-o aprobe vladareanu la timp. am incredere mare in tutu, dar cine ia decizia daca el nu e acolo? sau il suna sa il intrebe in caz ca e vreo problema?

conditiile cum sunt? daca bb are vreo problema, sau daca e prematur, o sa fie ingrijit cum trebuie?

am eu experientele mele cu municipalul si cu personalul de acolo...de aia acum intreb vrute si nevrute...ca nu mai pot trece inca o data prin ce am trecut... dar stiu ca voi nu va suparati

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Fetelor, imi pare rau ca nu-mi permite timpul sa citesc ce s-a scris in urma, am o rugaminte la voi: puteti sa-mi scrieti nr de tel de la cabinetul dr T (cel de pe Str. Sandu Aldea, ca habar n-am daca mai are si altul)?
...Eu am o problema cu sarcina actuala (am mai pierdut una acum 4 luni), un hematom langa sacul gestational si am vorbit ieri cu dl dr la tel (pt prima data), mi-a spus sa fac Pregnyl de 5000, sa stau cuminte si sa vin sa ma vada la cabinet vineri, dupa ora 12.
Eu voi veni din Cta, clar fara programare. As da un telefon inainte si la cabinet... desi nu stiu cat ma ajuta....
Nu stiu cum va trebui sa procedez odata ajunsa la cabinet, ca sa reusesc sa intru la dl dr.... Imi displace ideea de a intra in locul altei persoane, poate ca mai sunt si alte urgente... dar mi-am pus sperantele in dl dr T si trebuie sa mearga totul bine!
Va rog, ajutati-ma cu un sfat!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Revin, pt ca am gasit pe pagina precedenta nr de tel la asistentei Ramona. Totusi, va rog, dati-mi un sfat cum sa procedez maine, la cabinet!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

claucia, stiu, a nascut la euroclinic, dar oricum, mai stie experientele fetelor si ma poate sfatui! tu de ce nu nasti cu tutu?

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Draga mea draga iti povestesc eu pe PM daca vrei cam pe unde sunt si ce mai fac...fac bine de tot, nu am nici o problema svala Domnului ca pana acum sunt super bine, de cate ori merg la dr. imi confirma, eco bune, ce sa zic? Astept marea intalnire cu bebelutza mea frumoasa. Pana una alta, a nascut sora mea acum 6 zile si are asa un bebe frumos si scump de nu mai pot dupa el.
E baietel si cu fetita mea va face o pereche de verisori de exceptie. Si mai imi formez si eu mana (sau mai degraba ma pregatesc emotional pentru un bb mic si pitic - ca n-am pic de experienta)
Vinerea viitoare merg la Iosup - o sa am 35 saptmani aproape, abia astept. Nu e necesar, insa este pentru evolutia sarcinii pentru ca asa imi doresc eu sa mai imi vad balerina.

Multi pupici

Clau

33+ Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput