Dr. Tutunaru (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

As fi preferat ca, atunci cand am fost internata dupa nastere, sa nu se permita accesul vizitatorilor in salon, mai ales ca am avut cezariana si doream sa ma odihnesc sau sa stau cu bebelusul langa mine si nu sa impart salonul cu 3 colege plus putin 2 vizitatori la fiecare.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mihaela,la coltea recomanda dr t sa se faca analizele de coagulare?ca stiu ca se pot face si la medicover...ai idee,la coltea cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Da la Coltea la Dr Simona Avram care este foarte draguta si al carui nr de telefon ti-l va da el.Pot sa ti-l dau si eu dar nu-ti foloseste pt ca trebuie sa-ti spuna ce analize trebuie sa faci.
Nu costa foarte mult cam 150 ron cu aproximatie,nu mai stiu exact.
Celelalte de la Idd in jur de 220 ron.

Eu am avut noroc si am stat intr-un salon cu 2 paturi,amandoua facusem cezariana in aceisi zi,asa ca ne-au fost de folos vizitatorii adica sotii nostri de fapt,ca pe altcineva nu am lasat sa vina.

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Apropo de copii frumosi de 4 kile. Mi-am amintit o faza haioasa.
In noaptea cand am facut furia laptelui m-am dus sa alaptez si la 12. Georgia statea la "solar" la pampersu gol ca incepuse icterul. SI asistentele faceau glumite: hai ca t bronzezi, stai in tinuta sexi, etc. Si cand sa termin vine si mi-o ia o asistenta si-mi zice: stiti in noaptea asta pititca sta la bronzat. S-a nascut un baietel de turc de 4.5 kile si taticul lui cand a venit a cerut expres sa nu fie asezat langa un baiat ci intre doua fete
A doua zi dimineta puiul de turc pleca cu patut cu tot la mamica lui in salon si l-am oprit o secunda sa vad si eu cu cine s-a bronzat fi-mea peste noapte, era tare haios, intr-adevar sunt frumusei copiii dolofani.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

monalac, ids este pe dorobanti nr 58; de la romana iei autobuz, dar nu mai stiu care o statie, pana la stefan cel mare, apoi te intorci pe la jumatatea drumului sau o iei pe jos pe langa ase; uite nr de telefon 021/2115862 021/2115863 021/2115864 ;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by riloasa
Daca mai vrei sa stii ceva eu o sa iti spun ce te intereseaza. BAFTA MULTA!

Multumesc mult pentru informatii. Mie mi-a recomandat dr. T cezariana, asa ca in prima zi cred ca nu am voie mancare.

Apropo, fetele cu cezariana, cand v-a zis dr. T ca va puteti relua viata sexuala?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Androix, eu am filmat pe fi-miu cum se bronza in acelasi patut cu o domnisoara. Probabil ca daca ta-su ar fi fost turc as fi avut pe film 2 printese + 1 baiat.Graviduta, mie mi-a dat OK-ul T la 3 luni cand am ajuns la el prima data dupa naster. Ca inca ceva vreme nu am avut eu curaj, e partea a 15-a .DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Buna ziua, dragi tutunarese!
Sunt si io o pacienta gravidutza a lu'Tutu, am 16 saptamani, si urmeaza sa fac amnio cu el.Puteti sa-mi spuneti si mie care-i procedura, unde face, la cabinet sau la spital?
Io am tare mare incredere in el si sunt tare linistita ca el ma-nteapa, dar ash vrea sa stiu si io ce si cum!

Multam fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele! Sunt si eu gravidutza a dr Tutunaru.

MamitzuD2 eu stiu ca tutu face amnio la cabinet la inceputul consultatiilor, adica pe la ora 11. Cand vine la cabinet incepe cu amniocentezele dc are in ziua aia. Am fost in cabinet de vreo 2 ori cand a procedat asa. Si apoi te trimite pe tine cu proba la laborator. Asta stiu eu, poate fetele stiu mai multe.

Va pup.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mamitzu si eu stiu ca le face la cabinet, dar mai bine il intrebi pe el personal, sa nu gresim noi aici. Procedura nu o stiu, imi pare rau. Iti tinem pumnii insa sa iasa ok!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput