Dr. Tutunaru (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu am apucat-o pe Constantinescu, dar foarte draguta a fost. Mi-a prezentat bebita si mi-a explicat detaliat cum s-o ingrijesc, ce sa fac dupa ce plecam acasa. Ana a avut icter pronuntat si chiar s-a ocupat de ea, ii facea analize mereu, m-a sfatuit sa mai raman in spital, pt ca acasa e mai greu de vindecat, nu stiu, poate am prins-o eu intr-o perioada buna, pentru ca majoritatea fetelor au fost si sunt nemultumite. In schimb asistentele, cu o singura exceptie, erau . Eu una am tinut-o numai intr-o cearta cu ele, d-aia am si facut depresie, de jeleam prin baie noaptea.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maya si io am dat la greu apa la shoricei prin baie..ii dadeam piticei sa pape la ora 12 si apoi imi sunam sotul si boceam la telefon cate jumatate de ora

Monalac vad ca ti-a raspund deja Anasia..vestile sunt de bine deocamdata, cat despre analize, am inteles ca ar prefera IDS, eu le-am facut la Medsana si n-a comentat

Graviduta curaj ai sa vezi ca ai sa te descurci. Pe bb il poti tine cu tine in camera daca vrei, am inteles ca acum le-a obligat pe mamici sa-i aduca noaptea in sectie, urmand sa le fie adusi dimineata dupa ce-i spala, cosmetiza, etc. Curatenie este, saloanele sunt cam de 2-3 paturi, e bine. Bebita va face oricum icter, verisoara mea a avut Rh negativ, bb tot negativ si a facut icter un pic mai tarziu..dar de facut tot face. Iti va spune neonatoloaga ce sa faci si cum.

Pup Tutunicile, se mai aude ceva cu intalnirea? E vreo doritoare?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Riloasa, dar ce atata graba? Mai stai un pic. Am avut o colega de salon care alapta cand a ramas gravida si copilul ei s-a intarcat singur cand avea 3 luni de sarcina, banuieste ca din cauza faptului ca laptele si-a schimbat compozitia. Diferenta intre copilasii ei e de un an si cinci luni.
Sfatul meu e sa mai astepti macar pana face bebele tau 6 luni.

Gravidutza, ti-a raspuns Anasia. Nu stiu ce as mai putea sa adaug decat ca si lauzele care au nascut natural sunt ca lovite de tren in prima zi si nu iau copilasii la salon. Abia de a doua zi.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Androix
Gravidutza, ti-a raspuns Anasia. Nu stiu ce as mai putea sa adaug decat ca si lauzele care au nascut natural sunt ca lovite de tren in prima zi si nu iau copilasii la salon. Abia de a doua zi.

Fetelor, va multumesc mult pt raspunsuri. Sper sa fie ok. Eu nu cred ca o sa ma plang la telefon sotului, ca e in stare sa vina la spital si sa faca mare scandal. Asa ca, mai bine, le fac eu un scandal mai mic. Dar nu stiu daca nu o sa am probleme dupa. Am sunat acum vreo luna la biroul de internari la Elias si le-am spus ca o sa nasc la ei si i-am intrebat cat costa rezerva. Mi-au spus ca e 50 euro/noapte, iar apartamentul 100 euro. Presupun ca e vorba de rezervele Eliasului, nu ale CMU. Voi stiti?
Apropo, cum e cu vizitele? Mama mea, fiind asistent ginecolog, o sa vrea sa stea cat mai mult pe acolo, dar nu stiu daca o sa o lase. Presupun ca e un program de vizite, nu?
(Imi povestea soacra mea ca, pe vremea lor, lauza trebuia sa iasa la poarta/gardul spitalului sa-si ia pachetul si sa-si vada vizitatorii. Nu-i lasau inauntru.)

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Graviduta, eu am nascut sambata seara. Pana luni poate veni la tine oricine si la orice ora ca nu zice nimeni nimic. Dar luni nici pe sotul meu nu l-au lasat decat in orele de vizita care stiu ca erau dupa-amiaza. Am stat in salon de 4 paturi.Acum sa te te gandesti daca vrei sa fii singura, pe mine m-au ajutat foarte mult fetele cu care am fost si am invatat foarte multe de la ele. De preturi, fiecare da cat are, la fel se poarta cu tine.Stiu fete care au dat foarte mult si care nu au dat nimic. Crede-ma ca nu a fost nici o diferenta, am vazut cu ochii mei. Te lasa sa ii aduci haide lui bebe de acasa. Noi toate i-am imbracat cu hainute de acasa, ca tare era greu sa il tii in scutecele lor ca se desfaceau si nu puteam sa il infas.Icter e foarte bine daca iti face in spital ca ti-l tine la lampita o noapte si a doua zi poti sa il ei cu tine in salon. Si al meu a facut, si este normal la copii, nu se intampla nimic daca face. Saloanele la bebelusi sunt foarte curate si frumoase, tare imi placea sa ma duc sa ma uit la toti bebelusii. Al meu a fost mic, dar ce frumosi erau cei de 4 kl. Sa ai si ceva papa la tine ca dupa nastere o sa-ti fie foarte foame. Acum nu stiu cum o sa nasti. Daca mai vrei sa stii ceva eu o sa iti spun ce te intereseaza. BAFTA MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Riloasa sa-ti traisca puiul si sa creasca mare! Intreb si eu ca si Androix..dar la ce atata graba? . Eu stiu ca toti medicii recomanda macar o pauza de 6 luni intre sarcini, ca organismul sa-si revina cat de cat si sa poata face fatza unei noi solicitari. Plus ca si cel mic are nevoie de cat mai mult laptic, las-al macar pana incepeti diversificarea.

Graviduta din pacate la capitolul vizite e cam nasol..adica nu prea te lasa inauntru. Cel putin acum cand a nascut vara-mea n-am putut intra deloc...scrie si mare pe usi ca e interzisa vizita in salon, toate mamicile ieseau afara pe hol si isi luau pachetelele si ce mai aveau de luat. Am vazut ca mai intrau taticii sa-si vada copii dar la fel, rapid.
Si cand am nascut eu nu l-a lasat pe sot sa stea mai mult de 10-15 min cu mine. Asta e...noroc ca trec repede zilele si venim acasa.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Poate e mai bine asa, fara vizite in salon. Nu de alta, dar nu ne deranjam una pe alta, daca suntem mai multe. Fiind si dupa operatie/nastere, fiecare cred ca e mai sensibila. Apropo, cat stau cezarienele internate?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Daca totul merge bine,operatia e in regula si bebe nu are probleme, 2 zile,atat am stat eu.Am nascut marti la ora 1.55 si joi eram acasa.
Operatia a fost super.M-a durut ceva ,ceva dar a trecut ,acum nici nu zic ca o mai am.

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

anasia,madau,multumesc pt raspunsurile prompte.cat despre policlinica unde dr t recomanda sa fie facute analizele,stiti daca acolo se fac si analizele de coagulare,plus cele pt listeria,toxoplasma,chlamydia,citomegalovirus,micoplasma,ureeaplasma?pt ca vreau sa mi le fac pe toate intr un loc,sunt din provincie si tb sa ma invoiesc de la serviciu sa vin repede sa mi le fac,nu pot umbla prin tot bucurestiul.aa,inca ceva!spuneti mi si unde e localizata policlinica,dati mi ca pct de reper o statie de metrou.ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Monalac,analizele de coagulare se fac la Coltea la dr Simona Avram.Celelalte la Idd sau Medicover.
Graviduta,daca faci cezariana nu e prea bine ca nu lasa vizitatori in camera pentru ca tu nu te prea poti ridica singura sa te duci pe hol sa vorbesti cu ei.

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput