Dr. Tutunaru (19)
Raspunsuri - Pagina 15
madau spune:
A nascut Androix
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100330
Felicitari, sa fiti sanatoase amandoua si asteptam poze si impresii de la fatza locului!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
mayaione spune:
Felicitari Androix, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
anasia spune:
felicitari, Androix sa fiti sanatoase! asa de repede a trecut timpul? asteptam pozici si povestea!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici
gaby3 spune:
Draga Madalina s, eu am nascut noaptea la 1'50 si dr.T nu prea mi-a placut cum s-a purtat. Tipa intruna ca-i e somn si sa imping mai repede. Nici de epidurala nu am avut parte ca lipsea anestezistul si au zis ca pana vine nasc. Am avut noroc cu moasa Mariana care m-a tinut de mana si m-a ajutat sa-l ignor pe T.
madau spune:
Eu nu mai povestesc cum am nascut...aveti totul cu lux de amanunte la semnatura...povestea nasterii
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
madau spune:
Iaca acum am aparut si eu de la spital, imi naste verisoara si am fost cu ea de la 2.30...acum i-au montat epidurala si cum nu prea are contractii, am fugit repede pana acasa sa mananc si eu ceva si sa-i dau si piticaniei. Tutu e de garda, am vb cu el, era rupt de somn, nu va spun ce fatza avea, Bogdan era si el pe acolo, m-a recunoscut imediat (ma mir), in rest agitatie mare cu votarea.
Vroiam sa intreb fetele care au nascut mai de curand, unde se mai depune dosarul ptr CIC? Tot acolo in piata Amzei?
Gata, fug inapoi la spital..pupici si we placut
votati mica dansatoare
madau spune:
Gata...am o nepotica mica si frumoasa, Tutu a fost la inaltime asa cum ma asteptam, Bogdan a fost mai mult "bagator de seama" pe acolo, moasa la fel, super draguta...pe scurt toate foarte bune, parca mi-am facut curaj sa ma apuc si eu de bb2.
votati mica dansatoare
Androix spune:
Fetele, multumesc de urari! povestea e scrisa la mamicile mele de mai-iunie 2005, daca aveti rabdare sa sapati dupa ea. E haioasa si aventuroasa zic eu. T. a fost super ok, la fel cum ma asteptam. A venit in fix 5 minute, si dupa alte 5 minute am nascut
Oricum o sa-mi fac timp zilele astea sa fac un subiect special cu povestirea la povesti despre nastere si o sa port linkul la semnatura sa ma dau mare
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
cristinamh spune:
Androix, felicitari!!!! si
Ia uite, nu dau o sapt pe forum si tu nasti!!! ma duc sa caut povestea
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
madau spune:
Androix felicitari...super nastere!!!!!
Vad ca ti-ai primit si mult asteptata "bataie pe obraz", si are dreptate omu'..la bb3 sa vii mai repede ca poate nasti in taxi.
Sa-ti traisca piticoata...si ia zi cu asistentele de la copii cum a ramas?
votati mica dansatoare