Dr. Tutunaru (19)
Raspunsuri - Pagina 14
ayla spune:
Buna
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Nu sint pacienta dr. Tutunaru, dar am vazut ca recomanda Bio Marine, si as vrea sa iau si eu, insa nu stiu de cand pana cand il recomanda, adica intre ce saptamani de sarcina? Ma puteti ajuta? Multumesc.
Steluta spune:
quote:
Originally posted by ayla
Buna
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Nu sint pacienta dr. Tutunaru, dar am vazut ca recomanda Bio Marine, si as vrea sa iau si eu, insa nu stiu de cand pana cand il recomanda, adica intre ce saptamani de sarcina? Ma puteti ajuta? Multumesc.
Daca nu ma insel, dr. T recomanda cate 1 pastila pe zi de Biomarin Plus, din luna a 3-a de sarcina si pana termini de alaptat .
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by ayla
Buna
Eu am luat din luan 3 pana am nascut.
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by madau
Ingeras carevasazica incepi "lucrul" ptr bb2? Sa iasa cum vrei tu..si cand vrei tu![cool
Madau, mai sta un pic, sa ma refac si eu bine inauntru...ca doar a fost cezariana. T a zis ca dupa minim 6 luni, eu zic cam dupa 1 an. Ma simt excelent, dar am zis sa aiba Maya min 1 an si ne apucam. Cum o vrea Dumnezeu...
Trebuie sa ajung si la T sa-=mi fac un papanicolau, ca cica e bine si dupa sarcina.
slideshow Maya
madau spune:
Vroiam sa va aratam si voua ce mari ne-am facut, www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20070509&ctime=184009" target="_blank">mancam singurele
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mihailescu teodora spune:
Madau,e dementiala Miruna!!!!!Am ras cu lacrimi,l-am zguduit pe bb Mihneaa lins lingura aia pe toate muchiile.... e dulce rau de tot!Sa va traiasca si sa va umple viatza de bucurie...si de ce nu si un Mihnutz!
Teodora 17 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
madau spune:
Va mai amintiti ca am zis ca azi merg la T....ei bine nu mai duc, ca am zis sa astept pana dupa concediu si apo sa-mi scot steriletul...ce ma fac daca imi vine CM-ul pe acolo..asa macar sunt sigura ca nu vine
teodora multumim ptr aprecieri, ma bucur ca ati ras asa cu pofta
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Gravidutza, am nascut prin cezariana cu epidurala si a fost beton! Trimite-mi PM daca vrei si iti povestesc.
Ingeras, multumesc pt informatie. O sa-ti trimit PM in week-end ca tre sa-mi adun gandurile si sa-ti pun toate intrebarile .
32+
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by madau
Vroiam sa va aratam si voua ce mari ne-am facut, www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20070509&ctime=184009" target="_blank">mancam singurele
ce tare eee! sa-ti traiasca!
slideshow Maya
madalina_s spune:
Buna dragi paciente ale lui Tutu,
Eu merge la dansul de ceva vreme dar nu prea l-am prin in toane bune. La nastere cum se va comporta? La voi cum a fost?
Madalina 27+