Dr. Tutunaru (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by ingeras26a
:) am avut o nastere suuuuper (am ras cu gura pana la urechi si am spus bancuri cat a durat ceza) chiar nu regret nik.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Deci nu ai avut anestezie generala? Ai vrut tu epidurala? A fost ok? Te doare ceva acum (capul etc.)?

31+

Gravidutza, am nascut prin cezariana cu epidurala si a fost beton! Trimite-mi PM daca vrei si iti povestesc. Mi-a lasat cateterin spate, imi bagau calmant direct pe acolo cand aveam nevoie si m-am simtit excelent! Acasa nu a mai fost nevoie de nici un calmant. De a doua zi am luat-o pe bb in salon cu mine, asa dispe eram. Si bine am facut, ca mi s-a declansat lactatia pana m-am externat, ne-am obisnuit una cu cealalta, iar acum suntem nedespartite. Pt orice eventualitate, cupara-ti si tu o trusa de epidurala, sa o ai la tine, ca poate nu au atunci in spital, si sa nu-ti faca generala. Eu am avut la mine, dar n-a fost nevoie, ca aveau ei la spital. I-am spus lui Tutu ca daca ma ajuta Dzeu in doi ani ne vedem iar pe masa de operatii pt bb2:) si a zis ca asa sa fie! Acum astept sa treaca cele 6 luni (iau AC) si dupa aceea ma pun iar pe treaba, ca la Maya a durat 3 ani...

slideshow Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Esti super tare da fa o socoteala: la Filip a durat 10 luni, la Georgia a durat 1 saptamana N-om fi la fel dar asa de exemplu sa vezi ca se mai schimba una alta dupa ce nasti. A fost chiar un subiect mai demult cu "bolile" vindecate de sarcina.
In rest, iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta cu bb2

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Ale, bafta in continuare si ramai la fel de optimista!!!Asta da atitudine!!Sa dea Dumnezeu sa-ti tii bebeu cat mai repede in brate si sunt sigura ca asta se va intampla cat de repede, datorita atitudinii de invingatoare!!
mamitzud2 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meg_avri spune:

buna tuturor, sunt si eu o graviduta pacienta a dr T., va citesc mesajele chiar de la inceput, de cand am hotarat ce medic imi va supraveghea sarcina, si ma emotioneaza deopotriva vestile voastre bune si cele mai putin bune pe care, fara sa stiti pana acum, le-ati impartasit si cu mine! acum sunt in sapt 21, iar DPN este pe la mijlocul lui septembrie, asa ca data viitoare o sa-l intreb pe T. cand are concediul de odihna, mai ales ca la ultimul control, sapt trecuta, m-a intrebat care este nr meu de telefon sa-l treaca in vestitul tabel (Ramona lipsea). citind ultimele voastre mesaje (in ultimul timp am cam chiulit pt ca am avut ceva evenimente in familie), am vazut ca este o oarecare agitatie si ingrijorare pe tema unor vesti mai neplacute in legatura cu T. daca inteleg eu bine si v-as ruga daca se poate sa ma primiti si pe mine in 'cercul increderii' cu aceste vesti daca se poate. Madau, indraznesc prea mult? in rest, sarutari mamicilor, aspirantelor si bebelusilor!!! cu mult drag, Madalina.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

Esti super tare da fa o socoteala: la Filip a durat 10 luni, la Georgia a durat 1 saptamana N-om fi la fel dar asa de exemplu sa vezi ca se mai schimba una alta dupa ce nasti. A fost chiar un subiect mai demult cu "bolile" vindecate de sarcina.
In rest, iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta cu bb2

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Androix, Sa dea Dumnezeu sa fie asa si la mine, o sapt pt bb2:) ca la Maya a durat 3 ani...

Ale, imi pare sincer rau pentru toate necazurile prin care ai trecut! Eu iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa ai bb-ul mult dorit cat mai curand, sa fie sanatos (ca de frumos, n-am nici o indoiala) si sa iba si un dram de norok!

slideshow Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna Mamici/burtici
Azi bebelusa mea implineste 2 luni ma solicita la maxim, seara sunt epuizata dar si foarte fericita.
Eu am nascut normal cu epidurala, fiind ingusta si fetita mea "capatanoasa" mi-am rupt colul, dar nu-i problema, mi-am revenit complet,nasterea a fost frumoasa si usoara si deja ma gandesc la bebe 2.
Am nevoie de ajutorul vostru; am fost la control si T mi-a recomandat Exluton ca si contraceptiv; problema e ca nu stiu cum sa-l iau...in prospect scrie "din prima zi de menstruatie" ori la mine menstruatia nu a aparut, asa ca nu stiu ce sa fac...
PS:vreau si eu sa stiu, pe PM desigur, vestile proaste, daca mai sunt de actualitate.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Ale imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asta dar sa nu iti pierzi increderea ca totul va fi bine!
Fetelor mie nu mi-a mers net-ul vreo doua saptamani si am avut de citit multe. Si eu am fost dezamagita de Tutu dar ceva(nu stiu ce) ma face sa il aleg tot pe el la o a doua sarcina(cand o fi si daca va mai fi).Eu cred ca este alegerea fiecareia. Eu am incredere in el ca daca sarcina va fi cu probleme el le va rezolva. Nu stiu de ce dar inspira foarte multa incredere.
Ce rau imi pare ca nu ma pot intamnli si eu cu voi... dar cine stie poate dupa ce mai crestem venim si noi in Bucuresti sa va vedem. Apropo Madau ce vesti proaste, ce s-a intamplat?

pozeBianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana Stefana

Buna Mamici/burtici
Azi bebelusa mea implineste 2 luni ma solicita la maxim, seara sunt epuizata dar si foarte fericita.
Eu am nascut normal cu epidurala, fiind ingusta si fetita mea "capatanoasa" mi-am rupt colul, dar nu-i problema, mi-am revenit complet,nasterea a fost frumoasa si usoara si deja ma gandesc la bebe 2.
Am nevoie de ajutorul vostru; am fost la control si T mi-a recomandat Exluton ca si contraceptiv; problema e ca nu stiu cum sa-l iau...in prospect scrie "din prima zi de menstruatie" ori la mine menstruatia nu a aparut, asa ca nu stiu ce sa fac...
PS:vreau si eu sa stiu, pe PM desigur, vestile proaste, daca mai sunt de actualitate.
Va multumesc

Oana, in primul rand, sa-ti traiasca bebelusa!!! le iei incepand din ce zi vrei tu si nu le intrerupi pana in momentul in care nu incetezi cu alaptatul / sau vrei bb2 / sau iti vine menstruatia. Daca intrerupi AC si nu te protejezi, risti sa ramai iar insarcinata (chiar daca alaptezi si nu ti-a venit CM). Mie mi-a spus T dupa ce termin cu alaptatul, sa ma duc sa-mi faca un Papanicolau si dupa aceea imi da reteta de AC normale, daca mai vreau sa ma protejez asa.

Ce vesti proaste????

slideshow Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

oana sa-ti creasca mare bebelina si sa fie sanatoasa! Cu Exlutonul faci cum ti-a explicat Ingeras, le poti incepe cand vrei, important e sa le iei ca lumea, altfel se lasa cu oki

Ingeras carevasazica incepi "lucrul" ptr bb2? Sa iasa cum vrei tu..si cand vrei tu!

VESTILE PROASTE NU MAI SUNT DE ACTUALITATE DEOCAMDATA si sper sa nici nu mai fie...daca mai aflu amamnunte va tin la curent

Saptamana asta vreau sa ajung si eu la T...sa vedem daca si reusesc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Ingeras, Mada multumesc frumos. Am inceput sa iau exluton de aseara; daca ar fi dupa mine as incepe lucru la bebe 2 imediat, dar sotul da semne de epuizare :)
Ma bucur ca totul s-a rezolvat.
Mada ai grija ca iar e omor la dr., eu am intrat la o ora si ceva fata de programare.

Mergi la inceput