Sezatoarea canadiana (60)
Raspunsuri - Pagina 7
rocs02 spune:
Ktrinel, sa-ti traiasca buburuza ca tare dulce e !!
Imi amintesc ca nici Julia mea pe la 4 luni nu dormea in timpul zilei mai mult de o jumate de ora in timpul zilei. Noaptea, ce-i drept ,dormea 10-11 ore.
Ca sa o pacalesc in timpul zilei o puneam in car-seat si faceam doua ture de cartier si dormea fata bustean.Poti sa incerci si tu, poate tine.
O sa vezi, ca dupa ce se incalzeste un pic si vei iesi mai mult la plimbare cu ea se va mai schimba situatia.
Cred ca Dana are dreptate...am mai auzit si eu de situatii asemanatoare...cine stie ce poate fi in capul celor care fac asta?
O zi buna sa aveti ...ca primavara asta pare ca nu mai vine...
Roxana
Denisam spune:
Emilly-da 1029 de caciula plus taxe care sunt 260(variaza in fctei de tzara de la 236 la 276-cuba e cea mai scumpa pt ca au biletele cele mai ieftine la 4 stele, ca la 5 stele is ca si in alte locuri, 5 stele exista doar in varadero)- uite link: www.selloffvacations.com si wwww.itravel2000.com- astea is cele mai bune ca oferte si pretz.
Dana-mersi, asa speram si noi, si ai dreptate cu pozele, mersi ca mi-ai adus aminte, le-am scos si eu.De acuma o sa dau linkul cand e ceva d evazut sau cand imi cere cineva!
Ktrinel-eu zic ca dc si noapte se trezeste inc ala 4h la 4 luni, e clar de la dintzi, i-ai luat chamilla( care e camomila, cu asta dupa 2-3 zile sigur vezi imbunatatziri)- mai ales ca zici ca e satula si nu se trezeste de foame.
V-am pupat, weekend placut si o sapt buna- noi main3 mergem la un botez si duminica vom fi ocupatzi cu bagajele ca decolam devreme.
Denisa 27+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Ira spune:
Eu ma intreb doar cum a facut tipa conexiunea poze-adresa. Ca oricum, daca ar fi fost o cunostinta mai indepartata, ar fi putut ajunge la adresa si fara poze, prin lantul de amici.
Ma mai intreb care-a fost si manifestarea finala, adica daca a vazut casa si "stie tot" cu ce anume-o-ncalzeste ?
Ktrinel spune:
rocs02, si eu aplic varianta cu plimbarea in carutz, de 2 ori pe zi, cate 2 ore cel putin. cum da cu nasul de aer, cum adoarme..si nu se trezeste si 2-3ore...deci se poate...abia astept sa cunosc Julia , varianta de 3 ani .
poate o fi si de la dinti cum zice Denisa, am camillia aia in casa, am incercat odata , dar nu mi s-a parut ca s-a linistit de la ea.
denisam, daca nu mai vorbim, sedere placuta la soare!! si adu ceva soare in bagaje cand te intorci, ca slabe sperantze pe aici...
Denisam spune:
Ktrinel- mersi si incerc cu soarele- camilla isi face efectul dupa cel putzin 2-3 zile, treb sa ii dai de 3 ori pe zi cate 1ml- nu ai cum sa vezi dupa 1 doza ca gata, doarme 3hBafta si rabdare!
Denisa 27+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
nelia spune:
Si eu pe aici, mai rarut, ca am o durere plesnitoare de caaap! Poate fi de la vreme? Ca eu oricum dau vina pe ea pentru orice! Dimineata Agata a refuzat sa se imbrace cu costumul de iarna, pe motiv ca s-a saturat de iarna! Daca si ea, care iubeste zapada de nu se poate, a ajuns sa o urasca... e clar ca e prea mult! Mi-a spus clar si raspicat ca ea nu se mai imbraca gros chiar daca va ninge pina la vara! Pot sa o contrazic!?!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
rocs02 spune:
Ktrinel, si eu as vrea sa intalnesc Julia, varianta bebe, sa mai mi-aduc aminte de cum era pufoasa mea pe atunci.Sa vina odata primavara sau vara, ce-o fi,si, poate ne intilnim.
Denisa, vacanta si odihna placuta !!
Roxana
Ktrinel spune:
denisa, pe bune ???? atunci ii dau cum zici...ce toanta sunt si eu ...doar nu credeam ca e ca un algocalmin..
rocs02, musai sa ne vedem cand da caldura ! unde stai tu?
Ktrinel spune:
se intampla ceva ciudat, in curte la mine pasarelele canta de ma surzesc!!! iar zapada pe jos e de 30 cm...unde s-a mai pomenit asa ceva?? e clar ca ele canta de primavara...dar zapada nu vrea sa plece , nu si nu....sunt ca Agata lu' Nelia.. saracuta fata, te cred si eu ca nu mai vrea haine groase...