Sezatoarea canadiana (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana si Laura- multumim de ganduri.
Laura- si Emma a avut jumper, si premergator, doar ca in jumper se plictisea, max 20 de min statea pe la 6 luni.
Dana- ne-am luat bilete la Riu Negril- mai ales pt plaja, si a fost 1000 fara taxe, asta e, speram sa fie ok , mai ales pt fii-mea.

Denisa
Denisa 27+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, mie imi vine acuma in minte un cantec: I'm dreaming of a white Christmas , acu pe bune, eu mi-am pierdut sperantele de primavara, si cand ma gandesc ca pana si in Romania, care nu e o tara tropicala, se merge la strand , cel putin in vestul tarii, unde stateam noi ....

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by carmen77

Fetelor, mie imi vine acuma in minte un cantec: I'm dreaming of a white Christmas

Io cant de freo 3 ore :

Si tu aime le soleil, prends une verre : gal gal
Si tu aime le soleil fais la poule : coq coq
Si tu aime le soleil
Le primtemps qui se reveille
Si tu aime le soleil quitte très vite : ciu ciu

Cat de urata poate fi vremea afara, fe-no-me-nal. Ploua cu caca ud alb si rece, e frig si nu se poate respira de atata umezeala. Te-ri-bil!
Cel mai mila mi-e acu' pe vremea asta de vecinu, frateeeee, nu incetez sa-l compatimesc si sa ma gandesc la ce pedepsita fiinta tre' sa mai fie. In fiecare zi cand urc in casa el ié cu javra lui afara, o gardeaza. Zi de zi de zi de zi de la dumnezeu. Sta cu ea si o aeriseste, o alearga, o pazeste. Ciudat fenomen contemporan, dumnezeule, inainte parca era invers, javrele erau cele care pazeau oamenii...
Cand ti-e lumea mai nedraga si mai neomenoasa el e afara cu javra, tabarnak, ma doare pe mine sufletu' de ce chinuit poate fi. Intr-o dimineata, cand n-ai fi dat nici un urs polar afar' din casa (erau freo -100 grade celsius la umbra) el scotea aburi in cerculete, tremura - alb ca varga, vanat pe la gura si cu ochii umezi si javra lui facea pipi din pozitie oblica cu un picior in sus. Mi-a zambit vecinu', da' nu era zambetu lui. Pisacios caine, zau asa. Da' chiar asa, in fiecare zi de la dumnezeu se pisa, lua-l-ar dracu ? Sa se mai abtina si el, ca de-aia-i da de mancare, un pic de recunostinta, ce dumnezeu. Pun pariu ca si acum i-afara, si pe vremea asta chiar ca-mi vine sa-l invat cum sa-si spele cainele in cada cu prajitorul de paine conectat, l-as scapa de o pedeapsa, parol. Ma opresc aici, ca-mi aud vocea interna urlandu-mi : Arrête de prendre de la drooooooogue, Irina !!! Va jur ca de la vreme mi se trage !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna fetelor

Am si eu nevoie de ajutor ziceti-mi si mie din experienta voastra a lucra pe contract este mult mai bine decit full time.
Eu pina acum am lucrat numai full time si tot incerc sa-mi fac calculele in mare cu ce-as putea sa deduc (masina. benzina...) si nu-mi dau seama daca e mult mai bine.
Voi daca ati putea sa alegeti intre fulltime si contract ce-ati alege?
Aveti idee unde gasesc un link cu ce este permis sa deduci pe contract?

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

carmen, ira, fetelor...voi chiar mai asteptati primavara????? nu fiti naive....asa ceva nu mai exista, sunt convinsa...acum eu ma rog sa NU mai vina primavara, ca asta ar insemna dup=aia sa ma rog sa vina vara, ceea ce nu mai pot indura...deci sa vina DIRECT vara !!! nu mai vreau nimic altceva, nu mai suport nici o tranzitie , nimic..

dana podeanu, da, aici am pus "catusele"...ouale le=am facut cu Galus romanesc, dar , secret , am luat oua brune, adica maro, nu albe..de-aia au prins mai bine

laurajr, ce face David? zici ca nici copiii tai nu dorm noaptea mai mult de 4 ore...ce bine ca nu sunt singura...fata mea in loc sa progreseze, regreseaza la somn...ceea mai rau e ca nici ala de noapte , atat cat e , nu e linistit. se trezeste plangand, maraind, de mii de ori...am ajuns sa o iau cu mine in pat, ca nu ma mai pot ridica mereu la patutz...nu stiu ce poate fi...ziua nu doarme in casa mai mult de o jumatate de ora si se trezeste plangand...nu pare sa fie nimic fizic, vreo durere ...trebuie neaparat sa discut cu medicul.

pitilache, cum a fost la vaccin?

zenon, multumim de aprecieri, asa e , sunt frumosi copilasii de romani, oriunde ar fi...dar aici , si mai si..pt noi, daca vrei o explicatie asupra frumusetii produsului finit, cheia se numeste relaxare, asta e canada pt mine, stiu ca pt altii nu , dar eu asa ma simt aici...dar pe tine ce te aduce pe la noi pe la sezatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zenon spune:

Canada m-a adus aici. Montrealul.

an scris Ro la deruta. :)

edit: pentru luni se anunta zapada pe la doua cifre (adica plus de 10cm de neige).si eu ma pregateam sa bag bocancii la loc, sa schimb cauciucurile...Poate-n iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by DanaMario

Buna fetelor

Am si eu nevoie de ajutor ziceti-mi si mie din experienta voastra a lucra pe contract este mult mai bine decit full time.
Eu pina acum am lucrat numai full time si tot incerc sa-mi fac calculele in mare cu ce-as putea sa deduc (masina. benzina...) si nu-mi dau seama daca e mult mai bine.
Voi daca ati putea sa alegeti intre fulltime si contract ce-ati alege?
Aveti idee unde gasesc un link cu ce este permis sa deduci pe contract?

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Dana intra pe site-ul federal si citeste despre self employed. Nu-mi mai amintesc tot, e mult de cind am studiat in facultate, dar ca self employed nu-ti poti deduce f multe cheltuieli daca ai un singur contract sau 90% din veniturile tale provin dintr-o singura sursa.

uite aici ce-am gasit la repezeala

http://www.cra-arc.gc.ca/E/pub/tg/rc4110/README.html

Denisa o sa va placa, acolo am auzit ca e plaja cea mai frumoasa din Jamaica, iar pretul e bun avind in vedere ca totusi e 5 stele si e si Riu. (eu am fost in Mexic la un Riu- f elegant)

Ktrinel, merci de pont, daca nu uit la anul fac si eu la fel.

Zenon, f inteligenta miscarea..

Eu mi-am sters linkul cu pozele de la semnatura dupa ce am aflat de la o prietena (care nu e membra a site-ului)ca o amica a ei stie cam tot despre viata mea particulara, ba a si venit personal prin fata casei, doar asa sa se convinga probabil ca pozele alea de la semnatura nu sunt fake. Asa ca aveti grija..

Dana si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

quote:

Eu mi-am sters linkul cu pozele de la semnatura dupa ce am aflat de la o prietena (care nu e membra a site-ului)ca o amica a ei stie cam tot despre viata mea particulara, ba a si venit personal prin fata casei, doar asa sa se convinga probabil ca pozele alea de la semnatura nu sunt fake. Asa ca aveti grija..

Dana si gemenii

WWWWHHHHHAAATTTTT???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,
ca si Ktrinel nici eu nu mai sper sa vina primavara...macar de-ar veni o data vara sa ma prajesc la 40 de grade si sa-mi pun aerul in geam.E depresie mare cu vremea de afara...eu de cind sunt in Ca nu mi s-a mai intimplat sa vad zapada in aprilie.

Vin si eu cu o intrebare la voi.A dat careva examenul de franceza la Office quebecoise de la langue francaise? daca da, cum vi s-a parut? mai ales pentru partea de scris m-ar interesa ca de asta mi-e cel mai teama caci nu am mai scris de ceva vreme...merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Denisam

Dana si Laura- multumim de ganduri.
Laura- si Emma a avut jumper, si premergator, doar ca in jumper se plictisea, max 20 de min statea pe la 6 luni.
Dana- ne-am luat bilete la Riu Negril- mai ales pt plaja, si a fost 1000 fara taxe, asta e, speram sa fie ok , mai ales pt fii-mea.

Denisa
Denisa 27+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Denisa, 1000 de caciula? pentru ce perioada si pentru cite zile? cu vremea de afara mai ca-mi vine sa ma duc si eu in tarile calde.
Daca aveti ceva link-uri de vacante Mexic, Jamaica dati cu ele si la mine!multumesc!

Mergi la inceput