Sezatoarea canadiana (60)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Dana si Laura- multumim de ganduri.
Laura- si Emma a avut jumper, si premergator, doar ca in jumper se plictisea, max 20 de min statea pe la 6 luni.
Dana- ne-am luat bilete la Riu Negril- mai ales pt plaja, si a fost 1000 fara taxe, asta e, speram sa fie ok , mai ales pt fii-mea.
Denisa
Denisa 27+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
carmen77 spune:
Fetelor, mie imi vine acuma in minte un cantec: I'm dreaming of a white Christmas , acu pe bune, eu mi-am pierdut sperantele de primavara, si cand ma gandesc ca pana si in Romania, care nu e o tara tropicala, se merge la strand , cel putin in vestul tarii, unde stateam noi ....
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Ira spune:
quote:
Originally posted by carmen77
Fetelor, mie imi vine acuma in minte un cantec: I'm dreaming of a white Christmas
Io cant de freo 3 ore :
Si tu aime le soleil, prends une verre : gal gal
Si tu aime le soleil fais la poule : coq coq
Si tu aime le soleil
Le primtemps qui se reveille
Si tu aime le soleil quitte très vite : ciu ciu
Cat de urata poate fi vremea afara, fe-no-me-nal. Ploua cu caca ud alb si rece, e frig si nu se poate respira de atata umezeala. Te-ri-bil!
Cel mai mila mi-e acu' pe vremea asta de vecinu, frateeeee, nu incetez sa-l compatimesc si sa ma gandesc la ce pedepsita fiinta tre' sa mai fie. In fiecare zi cand urc in casa el ié cu javra lui afara, o gardeaza. Zi de zi de zi de zi de la dumnezeu. Sta cu ea si o aeriseste, o alearga, o pazeste. Ciudat fenomen contemporan, dumnezeule, inainte parca era invers, javrele erau cele care pazeau oamenii...
Cand ti-e lumea mai nedraga si mai neomenoasa el e afara cu javra, tabarnak, ma doare pe mine sufletu' de ce chinuit poate fi. Intr-o dimineata, cand n-ai fi dat nici un urs polar afar' din casa (erau freo -100 grade celsius la umbra) el scotea aburi in cerculete, tremura - alb ca varga, vanat pe la gura si cu ochii umezi si javra lui facea pipi din pozitie oblica cu un picior in sus. Mi-a zambit vecinu', da' nu era zambetu lui. Pisacios caine, zau asa. Da' chiar asa, in fiecare zi de la dumnezeu se pisa, lua-l-ar dracu ? Sa se mai abtina si el, ca de-aia-i da de mancare, un pic de recunostinta, ce dumnezeu. Pun pariu ca si acum i-afara, si pe vremea asta chiar ca-mi vine sa-l invat cum sa-si spele cainele in cada cu prajitorul de paine conectat, l-as scapa de o pedeapsa, parol. Ma opresc aici, ca-mi aud vocea interna urlandu-mi : Arrête de prendre de la drooooooogue, Irina !!! Va jur ca de la vreme mi se trage !
DanaMario spune:
Buna fetelor
Am si eu nevoie de ajutor ziceti-mi si mie din experienta voastra a lucra pe contract este mult mai bine decit full time.
Eu pina acum am lucrat numai full time si tot incerc sa-mi fac calculele in mare cu ce-as putea sa deduc (masina. benzina...) si nu-mi dau seama daca e mult mai bine.
Voi daca ati putea sa alegeti intre fulltime si contract ce-ati alege?
Aveti idee unde gasesc un link cu ce este permis sa deduci pe contract?
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Ktrinel spune:
carmen, ira, fetelor...voi chiar mai asteptati primavara????? nu fiti naive....asa ceva nu mai exista, sunt convinsa...acum eu ma rog sa NU mai vina primavara, ca asta ar insemna dup=aia sa ma rog sa vina vara, ceea ce nu mai pot indura...deci sa vina DIRECT vara !!! nu mai vreau nimic altceva, nu mai suport nici o tranzitie , nimic..
dana podeanu, da, aici am pus "catusele"...ouale le=am facut cu Galus romanesc, dar , secret , am luat oua brune, adica maro, nu albe..de-aia au prins mai bine
laurajr, ce face David? zici ca nici copiii tai nu dorm noaptea mai mult de 4 ore...ce bine ca nu sunt singura...fata mea in loc sa progreseze, regreseaza la somn...ceea mai rau e ca nici ala de noapte , atat cat e , nu e linistit. se trezeste plangand, maraind, de mii de ori...am ajuns sa o iau cu mine in pat, ca nu ma mai pot ridica mereu la patutz...nu stiu ce poate fi...ziua nu doarme in casa mai mult de o jumatate de ora si se trezeste plangand...nu pare sa fie nimic fizic, vreo durere ...trebuie neaparat sa discut cu medicul.
pitilache, cum a fost la vaccin?
zenon, multumim de aprecieri, asa e , sunt frumosi copilasii de romani, oriunde ar fi...dar aici , si mai si..pt noi, daca vrei o explicatie asupra frumusetii produsului finit, cheia se numeste relaxare, asta e canada pt mine, stiu ca pt altii nu , dar eu asa ma simt aici...dar pe tine ce te aduce pe la noi pe la sezatoare?
zenon spune:
Canada m-a adus aici. Montrealul.
an scris Ro la deruta. :)
edit: pentru luni se anunta zapada pe la doua cifre (adica plus de 10cm de neige).si eu ma pregateam sa bag bocancii la loc, sa schimb cauciucurile...Poate-n iunie.
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by DanaMario
Buna fetelor
Am si eu nevoie de ajutor ziceti-mi si mie din experienta voastra a lucra pe contract este mult mai bine decit full time.
Eu pina acum am lucrat numai full time si tot incerc sa-mi fac calculele in mare cu ce-as putea sa deduc (masina. benzina...) si nu-mi dau seama daca e mult mai bine.
Voi daca ati putea sa alegeti intre fulltime si contract ce-ati alege?
Aveti idee unde gasesc un link cu ce este permis sa deduci pe contract?
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Dana intra pe site-ul federal si citeste despre self employed. Nu-mi mai amintesc tot, e mult de cind am studiat in facultate, dar ca self employed nu-ti poti deduce f multe cheltuieli daca ai un singur contract sau 90% din veniturile tale provin dintr-o singura sursa.
uite aici ce-am gasit la repezeala
http://www.cra-arc.gc.ca/E/pub/tg/rc4110/README.html
Denisa o sa va placa, acolo am auzit ca e plaja cea mai frumoasa din Jamaica, iar pretul e bun avind in vedere ca totusi e 5 stele si e si Riu. (eu am fost in Mexic la un Riu- f elegant)
Ktrinel, merci de pont, daca nu uit la anul fac si eu la fel.
Zenon, f inteligenta miscarea..
Eu mi-am sters linkul cu pozele de la semnatura dupa ce am aflat de la o prietena (care nu e membra a site-ului)ca o amica a ei stie cam tot despre viata mea particulara, ba a si venit personal prin fata casei, doar asa sa se convinga probabil ca pozele alea de la semnatura nu sunt fake. Asa ca aveti grija..
Dana si gemenii
Ktrinel spune:
quote:
Eu mi-am sters linkul cu pozele de la semnatura dupa ce am aflat de la o prietena (care nu e membra a site-ului)ca o amica a ei stie cam tot despre viata mea particulara, ba a si venit personal prin fata casei, doar asa sa se convinga probabil ca pozele alea de la semnatura nu sunt fake. Asa ca aveti grija..
Dana si gemenii
WWWWHHHHHAAATTTTT???????
Emilly spune:
Buna fetele,
ca si Ktrinel nici eu nu mai sper sa vina primavara...macar de-ar veni o data vara sa ma prajesc la 40 de grade si sa-mi pun aerul in geam.E depresie mare cu vremea de afara...eu de cind sunt in Ca nu mi s-a mai intimplat sa vad zapada in aprilie.
Vin si eu cu o intrebare la voi.A dat careva examenul de franceza la Office quebecoise de la langue francaise? daca da, cum vi s-a parut? mai ales pentru partea de scris m-ar interesa ca de asta mi-e cel mai teama caci nu am mai scris de ceva vreme...merci!
Emilly spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Dana si Laura- multumim de ganduri.
Laura- si Emma a avut jumper, si premergator, doar ca in jumper se plictisea, max 20 de min statea pe la 6 luni.
Dana- ne-am luat bilete la Riu Negril- mai ales pt plaja, si a fost 1000 fara taxe, asta e, speram sa fie ok , mai ales pt fii-mea.
Denisa
Denisa 27+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisa, 1000 de caciula? pentru ce perioada si pentru cite zile? cu vremea de afara mai ca-mi vine sa ma duc si eu in tarile calde.
Daca aveti ceva link-uri de vacante Mexic, Jamaica dati cu ele si la mine!multumesc!