Sezatoarea canadiana (60)
Raspunsuri - Pagina 12
Ira spune:
Exista si avantaje la o asemenea vreme : M-am vindecat de insomnie....de unde emotiile cu casa si toate problemele ma trezeau din ora in ora...acum am dormit cu totii 14 ore neintorsi. Ploaia asta trage a sooooomn....Doamne ce fericire imi da o café neagra dupa o asemenea odihna !Simt ca mi-am revenit la viata si sunt fericita fara motiv.
Fetele, de unde pot sa-mi cumpar si eu din qc masina de spalat Miele ? Ma gandesc sa-mi cumpar numai de spalat, ca oricum pe cea de uscat n-o voi folosi in veci. Sigur Miele e cea mai buna ? Ca nu vreau sa am rufe innecate si piscate sau, cel mai clasic, sa le scot din masina mai murdare decat atunci cand le-am bagat hi hi.,
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by Ira
Eu ma intreb doar cum a facut tipa conexiunea poze-adresa. Ca oricum, daca ar fi fost o cunostinta mai indepartata, ar fi putut ajunge la adresa si fara poze, prin lantul de amici.
Ma mai intreb care-a fost si manifestarea finala, adica daca a vazut casa si "stie tot" cu ce anume-o-ncalzeste ?
conexiunea???? dai pe canada411 doar numele complet si quebec si-ti gaseste ce vrei tu,
manifestarea finala nu ma intereseaza dar eu una mi-am sters imedait linkul
Dana si gemenii
Ira spune:
Eu cred ca persoanele in cauze sunt bolnave psihic, asta ar fi singura lor scuza. Or fi uitat sa-si ia medicamentele in ziua respectiva si au luat-o la vale. Eu as lua masuri serioase, nu as sta asa, as suna cel putin la politie la mom. respectiv.
Anyway, eu nu voi spune decat prietenilor f apropiati unde ma mut, si si pe tine, Dana, te sfatuiesc sa stergi numele localitatii mentionat mai sus. Paza buna e uneori de folos cand vine vorba de nebuni. Mare e gradina lui Dumnezeu.
Edit : In anumite cazuri, Dana, se poate schimba si nick-ul, vorbesti cu adminul si daca e vorb. de motive serioase...se rezolva. Eu si asta as face in locul tau, sau mi=as face unul nou.
Podeanu spune:
Acusi Ira imi bagai iar morcovul,ah? De abia ce ma linistisem.
lasind gluma la o parte si vorbind de rominii nostrii...stiti voi fetelor cite familii am primit eu de cind sunt aici? 5 familii cu copii cu tot, parte din ele nici nu le vazusem la fatza inainte de a ateriza in Canada. dar ma rugasera alti prieteni sa-i ajut si cum si eu la rindul meu am fost ajutata de cineva asa am gasit eu de cuviinta sa fac.
Au stat la mine intre 1-3 luni de zile pe mincare si toate alea.Du-i la sin, assurance maladie, indruma-i, etc...ah si gaseste-le apartament, gireaza ptr ei (ptr unii m-am si judecat la Regie de logements si am pierdut/ platit vreo 550$)
Ptr ultima familie chiar si gateam ca ei doi (tineri)se culcau tirziu seara (deh, lipsa de preocupare, televizor)si a doua zi se trezeau la 12, si ma intrebau ce avem la masa????
Si acum va intreb eu, cu cite familii crede-ti ca mai am legatura?
Una singura mai apropiata (sunt nasii copiilor) si mai rar cu o alta prietena.
Fiecare si-a vazut interesul si dus a fost.
In fine, sa schimb subiectul ca ptr mine e tare delicat.
Si ziceti asa vine primavara??? Aseara m-am uitat la Love Wrecked, o comedie usoara dar filmata pe niste plaje superbe in St Lucia, doamne si cind ma uitam pe geam cum batea oblic zapada imi venea sa ma bag in tv cu totul ca in The Fat Albert.
Dana si gemenii
Simonna spune:
Corina... sint pe-aici, sar'mina de intrebare!
Nu merge netu' acasa, asa ca am rarit-o tare cu scrisul... Plus ca nu prea am mare lucru de zis, m-am inecat in zapada asta fleoscaita azi dimineata cind am iesit din casa! Astept sa vad minunea de 17 grade anuntata pentru joi? Oare se poate sa ninga la 17 grade? Ca dau dintr-o depresie in alta!!!!
Ana... vezi la Funtropolis, am fost ieri sa vedem pt ziua lui Atomix si s-a emotionat tot! Tunurile cu bile, dom'le, mare inventie! (Curé Labelle nord, o data ce-ai iesit de pe 440, imediat dupa St.Elzear) Si-am descoperit ca la Recreateque au patinuar din parchet pentru role... Ca dac-o tine-asa cu zapada asta...
Irina... Miele am vazut eu la Corbeil, mi-a stat ceasul cind am vazut cit costa! Degeaba mi-a zis nenea ala ca ma tin toata viata, sa fiu eu sanatoasa ca mi-oi mai lua un rind peste 10 ani! Asa ca m-am reprofilat urgent pe Wirepool, si alea mi se par scumpe... La Sears am vazut, uf, alea, marca maison a lui Sears..., Wirepool costa dublu si Miele triplu plus ceva maruntis... Asa ca Sears scrie pe mine, citesc flyerele cu ardoare!
Lorelai... 12:30 phone??? Svp, please, hai sa vad ce mai fac pustoaicele...
Gata si lunch...
Simonna
mikiion spune:
Ktrinel la fel ca Codritu pot sa «ma laud» cu un copil care se trezeste la 12 la 2 la 4 la 6 noaptea. Uneori mai sare cate o trezire, dar nu mereu. A ramas cu programul asta de cand il alaptam la 3 ore ca sa scape de icterul lui dificil.
Am uitat sa spun ca are 10 luni. Si ii place asa de mult sanul ca nu reusesc sa-i dau altceva in afara de apa simpla.In canita, ca biberonul ca si suzeta le refuza.
Eu am ajuns la concluzia, dupa ce am vorbit cu mai multe mamici de bebe morti dupa san, ca ar trebui sa dea niste «instructiuni de folosire» si niste «advertismente» de genul: daca le place sanul asa de mult, asteptati-va sa-l vrea si noaptea cel putin de 3 ori, si asta pana la minimum 1 an.
Partea buna e ca in 10 luni ( exceptand primele 3 saptamani care au fost cu emotii) nu a fost niciodata bolnav. Nici macar nu a facut febra mai mult de 37.2. sper sa o tina inca asa.
Partea proasta e ca vreau sa-l intarc si nu reusesc de loc.Devine tot mai mamos. Ieri plangea daca plecam de langa el , 2 metri din mijocul salonului pana in bucatarie.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
zenon spune:
quote:
Originally posted by myrrha
Zenon, Studiezi cumva filozofie la Montreal sau cum se esplica nickul?
yep, te-ai prins.: )) dar nikul mi se trage mai mult de la M. Yourcenar cu l'Oeuvre au noir.
Ira spune:
Dana, capul sus si mergi inainte, asta e, ai avut intamplator bafta de oportunisti, de persoane nerecunoscatoare. Noi nu am ajutat inca pe nimeni cu emigrarea, in schimb fata de persoanele care ne-au ajutat la mare nevoie atunci cand am calcat in Canada si nu cunosteam pe nimeni vom avea toata viata respect si dragoste indiferent de cum va decurge viata, si vom incerca sa ne rascumparam cat vom putea noi. Pentru noi a fost esential, si asemenea lucruri nu se uita. Sa stii ca ajutorul pe care l-ai dat celor care au emigrat la momentul acela atat de delicat este nepretuit si nu va putea fi niciodata intors pe deplin, iar protejatii tai care acum se fac ca ploua nu sunt decat niste oameni mici la sfat si foarte tristi in sufletul lor.
Merci si tie si Simonnei pt. sfaturi si sanatate la bb-ii mici, sa nu va mai trezeasca noaptea !
Ira spune:
Oameni buni, ati vazut ce s-a intamplat in State ? Infiorator..Mi-e pur si simplu greata, zau asa, la ce poate duce nebunia umana.
Fetelor, acum dupa ca studiai magazinele on line...laveusele astea nu se vand separat ? Ca eu nu vreau secheuse, nu am ce face cu ea, in Ro aveam o masina de spalat Whirlpool care mi le scotea gata uscate, le intindeam numai de forma.