Sezatoarea canadiana (60)
Raspunsuri - Pagina 11
Ktrinel spune:
laurajr, myrrha va multumesc pt raspunsuri..se pare ca are si un reflux mai nebunatic de la o vreme...pare asa ca si cand ar avea acid gastric, stiti, ca la oameni mari...arsuri...poate ma aberez, dar ii vine laptic inapoi si chiar daca nu il regurgiteaza, pot observa asta din mimica ei...ofofof, si eu care credeam ca de la 5-6 luni o sa fie mai usor...
i-am dat camilia de dinti (desi baleste mult, nu vad nimic pe gingii sau nu ma pricep, dar nici la deget nu simt) si nu am vazut vreun rezultat. voi stiti daca ii pot da asa...intr-una..ca instructiunile nu sunt f clare.
va doresc multa sanatate si bafta cu excursiile in tara...din tot sufletul imi doresc sa va fie bine la toti, ca sa imi dati si mie curaj sa merg, ca altfel ma divorteaza sotul...
maine sunt calare pe pediatru, nu il voi slabi...
laura, pe bune, si David se trezeste asa des?si ziua si noaptea?
daca doar s-ar trezi nu ar fi nimic, dar Julia incepe sa planga....rau ..
myrrha spune:
Ktrinel, daca banuiesti ca are reflux gastrofaringian, neaparat mergi la dr. Pina atunci incearca sa o adormi in carseat sau in marsupiu, sa fie in pozitie cit mai verticala. Mai fii atenta si sa rigiie dupa fiecare masa, a mea adormea uneori fara sa rigiie si se trezea plingind dupa o ora.
Stiu cum e sa-ti plinga bb si sa nu stii de ce Hai, fii tare ca pe la 7-8 luni cind bb se misca mai bine si nu mai e asa frustrat se usureaza mult situatia.
mami de Agatha (21.08.06)
codritu spune:
Ktrinel, eu nu ti-am raspuns ca nu vreau sa te sperii, Petrutza mea are 9 luni si nu s-a schimbat nimic in bine in somnul ei, se trezeste noaptea de 4-5 ori, iar ziua doarme putin si adoarme numai in brate. La noi e nasol ca mai e o luna si incepe gradi si o sa o lase sa planga pana se albastreste ca nu cred ca o va adormi cineva in brate. Eu am incercat de cateva ori sa o adorm cu plansete, dar nu am reusit. Daca are reflux de aia plange si nu mananca, incearca sa o tii mai mult sus si pune-o sa doarma cam la 45 de grade, ridica-i salteaua sau pune-i o perna.
Nelia, ai mare dreptate cu sunatul acasa, dupa ce am nascut si eu am patit-o si stiau tot, nu stiu cum de au dreptul din spital sa dea toate datele despre tine.
Carmen77, daca iti faci bagajele pentru Dubai pune-ma si pe mine. Mi-as cauta si eu ceva de lucru dar prin Europa ca m-am saturat de iarna, frig, si iar iarna si frig, cred ca ne prinde ziua quebecului la facut oameni de zapada. Stie cineva site-uri de cautare de joburi in Europa?
Comorile lui mami
Donia spune:
Ktrinel, scuze, uite ca numai in miez de noapte am mai ajuns la calculator. Nu stiu zau ce poate fi cu Julia, dar daca are intr-adevar reflux asta poate sa doara, deci sa fie maraita si din cauza asta. Sper sa fie doar o perioada mai proasta, a avut si Cristi vreo cateva zile maraicioase dar a trecut de la sine, din fericire dormea noaptea.
Sper sa revina totul la normal si la voi si poate te mai linisteste si pediatrul maine.
myrrha, separation anxiety nu e pe la 8 luni? Tu pleci ziua si o lasi pe Agatha cu altcineva?
Laura, am gasit un site cu inchirieri de masini si Dacia Logan e ceva mai ieftina, ne gandim si noi la varianta asta. Plus ca pentru 10 euro iti dau si car seat.
codritu, incepi deja serviciul de duci fetita la gradi? Of, draguta... sper sa se acomodeze cat mai repede.
Si noi mergem in RO in iulie si stam 3 saptamani, nu stiu cum o sa fie. Soacra-mea imi spunea ca a vazut o mamica in avion care isi tinea copila in carucior (3 in 1) si scoica proprie - la noi nu va fi posibil, cred, Cristi nu stiu cat timp o sa mai incapa in scoica. Mai vedem, dar uneori mi se pare ca ma pregatesc pentru 3 saptamani de chin...
Pana una-alta ma innebuneste vremea asta, ii inteleg pe bietii copii daca mie imi vine sa imi iau campii!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
carmen77 spune:
Codritu, iti dau pe mail ... despre Dubai si joburi, geme piata de munca de oferte.
Fetelor, eu nu mai poooot, acu in jumate de ora tre sa plec la munca si vad ca pe meniu e freezing rain . Parca vad ca mai si fac peste o ora pana la munca (si sunt numai 8 kilometri), si lunea e si zi de kkao la mine, cea mai aglomerata din saptamana ... Doamne, trimite odata caldura si pe aici ca speram sa mai stau pana iau cetatenia .
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
myrrha spune:
Fetele vin eu cu vestea cea buna. Vine primavara in Canada!
Vineri se anunta in Toronto 13 grade si soaaareeee
Inca citeva zile de ploaie si-am scapat
Donia, stiu ca separation anxiety poate avea loc de pe la 6 luni pina la 2 ani. Agata a trecut prin asta pe la 6-7 luni. Stau mai mult eu cu ea, dar cind plec la cursuri sau la biblioteca (maxim 3 ore pe zi, citeva zile pe saptamina), ramine cu mama; la inceput plingea cind plecam, acum nu mai plinge, dar se bucura cind ma intorc
Uf de-abia astept sa schimbam impresii despre vacanta in Ro. Adica sa fi trecut Pupici lui Cristi.
mami de Agatha (21.08.06)
nelia spune:
Nu mai cred in primavara!!! Pina nu o vad eu cu ochii mei, nu mai cred nici o prognoza. Declar oficial ca m-am saturat de iarna! Agata a revenit la sentimente mai bune, cica e totusi amuzant sa te joci cu zapada plouata...
Fetele, si noi mergem in vacanta in Romania, de pe 27 iunie pina pe 22 august. Care si unde mergeti, ca poate apucam sa ne vedem macar acolo, daca aici nu apucam... Si eu am emotii, ca plec singura cu doi copii pe avion si stiu ca usor nu-mi va fi. Chiar si acolo va fi destul de greu, ca mergem la mare, la munte si, in general, vom fi cam singure, ca prietenii, rudele nu pot sta cu noi decit in weekend-uri. Dar asta nu ma impiedica sa ma bucur ca un copil gindindu-ma la aceasta vacanta, desi mi se pare mai complicat si mai obositor plecatul decit statul aici. Sper sa nu am probleme prea mari si sa ma intorc dezamagita!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
rocs02 spune:
Ktrinel, o asa zisa metoda de a afla daca o deranjeaza gingiile este, sa incerci, daca te lasa, sa i le masezi. Daca vezi ca e deranjata de asta s-ar putea sa fie o problema. Eu ii mai dau cateodata seara lui Luca,atunci cand observ ca ziua a fost teribil de agitat din cauza dintilor, Tempra. Asa m-a sfatuit pediatrul cand Julia era mica si vad ca il ajuta si pe el, adica imi doarme toata noaptea. Bineinteles, nu e recomandat sa-i dai zilnic, dar in zilele in care o vezi foarte agitata poti incerca.
In privinta regurgitarii, in cazul meu, am avut cu amandoi probleme din cauza ca mancau ca haplea, foarte rapid si lacom si apoi dadeau afara. Am intrebat in diverse locuri si diversi medici, am aplicat cam tot ce ti-au spus deja fetele si nimic nu a dat rezultate. Pana la urma a trecut de la sine in jur de 6 luni, probabil atunci stomacelul lor devine capabil sa digere mai usor.
Inarmeaza-te cu rabdare multa, sunt stadii normale din viata de bebelusi, prin care trebuie sa trecem si noi odata cu ei. Vestea buna e problemele astea trec, cea mai putin buna este ca vin altele!!!
Si, in alta ordine de idei, cica vine in curand primavara!!!
O zi buna tuturor,multa rabdare mamici de bebici si multa intelepciune celorlalte!!
Roxana, mami de Julia si Luca
Cricor spune:
Buna fetele, vad ca mai toata lumea se pregateste de vacanta ...
V-am mai citit dar n-am mai scris ca se plange seful ca nu depunem efort constant in situatii de criza Da' acum e plecat la o conferinta taman la Florida si ne-am napustit cu totii pe internet.
Ange, mai vii la Toronto? Ne mai vedem? Sau ai fost deja si te-am scapat?
Mai stiti ceva de Simona, ca demult n-a mai scris (parca).
Oana, pupici Antoniei.
Corina
laurajr spune:
Donia, dau si scaun de masina ? Pai e super, te sun azi sa-mi dai si mie agentia .
Noi am avut un noroc chior, am insistat la dr de fam sa ne dea trimitere la alergolog, mi-a zis ca s-ar putea sa prind o programare prin iulie( si eu in iunie plec in Ro ) dar m-au sunat azi ca au maine o anulare asa ca maine l;a alergolog ! Sper sa-i faca teste lui David, sa vedem la ce alergic !
Carmen77, chiar geme piata de oferte ? Ia da si tu niste adrese, poate ne tragem mai multe canadeze spre zarile calde...sa mergem sa shopaim la Dubai !
Si da domle, e oficial, vine primavara, cica vor fi 18 grade in we !!! Ma duc sa scot tricourile si pantalonii scurti!