Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)
Raspunsuri - Pagina 9
arleena spune:
nikol ce zici de asta?
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=448171778&size=o
deci, astept sa-mi dati textul, sa-mi ziceti daca e buna cireasa aia, sau fac alta, caraterul daca vreti sa fie cu litere caps sau nu, fontul sa fie gen scris de mana, sau haios, sau gen arial sau timesnewroman din alea standard, sau ceva mai ascutit?sau ce alte preferinte aveti, asa, apoi culori deci fondul va fi rosu(adica tricoul)textul ce culoare sa aiba?poate avea si umbra de alta culoare, sau dublat sa para 3D tot de alta culoare, cireasa ce culoare sa fie?etc....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
EllaX spune:
Apai... Arleena, aseara am intrat si eu in goana, ca mi-era teama ca se termina cearta si nu apuc sa-mi spun si eu parerea!
Si avem la treaba, de nu ne vedem capul - evident, eu am chef de cearta, ca intotdeauna cand sunt stresata!
Da, ne-am intalnit iar, noi, pomii de la cluj, cu rod cu tot. Si o sa ne mai intalnim, ca deja e mai dezghetata atmosfera! Am si luat masa impreuna, o sa va arate Arleena poze. Eu am doar doua pozici, nu grozave, dar reprezinta o dovada ca ne-am intalnit:
http://new.photos.yahoo.com/iulicutu/album/576460762396672935/photo/294928804315316801/0
(sunt acolo si cateva poze cu Anuta mea, pana reusesc sa pun mai multe)
N-am apucat sa citesc din urma, da' o sa.
Azi vine mama la Cluj, apoi vine socru-meu sa ne ia cu masina si sa ne duca la Alba. Pana atunci, tre' sa ma spal, sa se tunda barbatu-meu (cu masina de tuns, singur, in baie
), sa dezghetam frigiderul, sa portionez si sa pun la congelat carnea tocmai fiarta pt Ana, sa facem cumparaturi, sa facem bagaje... a, si sa nu uit: sa hranim si sa distram copilul, printre picaturi. Mai nou, e tot printre picioarele noastre, de preferinta peste papucii mei de casa.
Daca nu ne mai citim pana duminica, un Paste fericit sa aveti! Cand o sa ciocniti oua rosii, duminica, ganditi-va ca toata livada face acelasi lucru! La Braila, mancam oua cu cozonac si cu lapte batut... sau cu cafea
, cateodata. Si nu uitati de albumul de Paste!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
angelica_g spune:

Cata veselie, cata bucurie, cata pofta de viata, de munca, de ...copii!
Va felicit!
Multumesc ca nu m-ati
!
Lacri, o draguta, ca de obicei!
Ca de altfel si Arleena!
Vazut tricourile..., insa nu pot sa ma pronunt! Imi plac toate! Si numai ideea in sine si ma face sa zburd!
Nu am vazut prea multe poze, insa nu le-am ratat pe ale Adrianei, pt ca nu i-am vazut niciodata asa reuniti, toti 3, prim-plan, mari, voiosi si frumosi! Sa iti traiasca! O scumpete de mamica! Cati ani zici ca ai?! te-ai apucat de ei cand erai minora?!... Arati ca o sora mai mare de-a lor. Super!!!
Steluta! Multa sanatate! Acush... a trecut! Bine ca a trecut. Oricum, a fost mai usor ca la nastere, nu?!
Pupam sa treaca (de crema, nu stiu sa-ti spun!, dar la copii - merge garantat!!!)
Carmina, am uitat sa te feliciti si pe tine pt montajul de 8 martie! (Stii, eu imi mai aduc aminte si in pat de ceea ce as fi vrut sa scriu si am uitat sau nu am mai apucat!)
LYLY809 spune:
Arleena, cireasa e faina, si "clubul cireselor" e perfect, daca pui pe spate si "nu ma calcati pe codita" e de-a dreptul fantastic... M-am amuzat TERIBIL LA POVESTEA CU LOPATICA, MI-AI DAT IDEI, NUMA' CA TREBUIE SA-L DUC PE MOACA PRIMA DATA LA GRAMADA DE NISIP, CA SA STIE EXACT LA CE FOLOSESTE![]()
Inaioana, bine ai revenit! Moama, cate mai face si Serghei!
Am adaugat pe lista doritoarelor de tricouri aniversare pe: EllaX, adriana, ralucis, oana din Iassy, miti, nikolett
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
angelica_g spune:
Mai aveam de spus cate cava... insa ma apuc si eu de trebi!
Va urez tuturor un PASTE FERICIT!!!
Lumina Sfanta a invierii sa se reverse peste sufletele, casele, cugetele voastra si sa dezvaluie tot ce e mai bun, mai curat si mai de folos pentru voi!
P.S. s-au schimbat planurile! Sotu' nu mai pleaca in Italia. Maine plecam la o tara (adik tarina) prin Teleorman! Duminica plecam la o cabana in Rucar, sa aniversam o "sefa"!
Traiasca bucatarii care ma vor satura Pastele acesta! Ramane doar curatenia, baia copiilor, a mea si neaparat salata boef, vinete cu maioneza si niste rulouri umplute cu frisca si eclere cu crema de vanilie! Toate facute repede, repejor,ca sunt fara pretentii! FAra sarmale, drob, cozonaci (de care n-am facut in viata mea pt ca le-am avut pe mame alaturi). Ouale am sa le capat gata vopsite...
Va pupic! Garantat nu mai intru pana dupa Paste! Sa fiti cuminti si sa va gasesc la fel de vesele si de binevoitoare, tolerante si iubitoare!
si....
LA MULTI ANI SHORICUTZA!!!! Toate visele sa ti se indeplineasca si sa te bucuri de toate darurile minunate pe care ti le-a incredintat Dumnezeu!
(n-am gresit data, insa nu am sa fiu aici la timpul potrivit!)
cocutica spune:
Fetelor in 5 minute ne suim in masina si plecam la bunici!URA!!!
Asa ca:
PASTE FERICIT! SA VA ADUCA IEPURASUL TOT CE VA DORITI!
O idee care mi-a trecut prin minte citind mesajul arleenei ar fi: cum ar aparea cireasa agatata de unul dintre caractere, iar fontul textului sa fie "comic sans MS", iar daca tricoul e rosu textul sa fie galben. Cam asta mi-a trecut prin capsor asa... intre 2 bagaje carate la masina!
Va pupam
! pe saptamana viitoare!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by arleena
ioana daca gasesti tricouri de bebe(astia care imprima nu au cu nasturi sau capse pt bebei) si la pret bun ar fi bine, zic io.
ai vazut modele propuse de tricouri?le-am facut dupa cateva sugestii ale fetelor.....idea e ca se poate face orice, numai sa stim ce. sa ne hotaram la un text. hai si tu cu niste exemple cum a facut amiss,, sorry da' nu mai stiu cine a zis cu "prinde-ma"
de
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
nasterea
Eu eram cu "prinde-ma"
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
adriana spune:
Shoricuta? cand e ziua ta? ee.. la multi ani
.. si io-s prin preajma ta![]()
Mai, auziti, minora
. Nu bre, nu m-am apucat de ei minora.. Cat se poate de majora, la 26 l-am avut pe Codrin.. acum fac 31
Dar stiu ca arat fugita de acasa.. cand am ajuns in USA, proaspat casatorita, si m-am dus sa iau niste bere de la magazin, mi-au cerut ID-ul
.. ca nu dau bauturi minorilor.
Multumim frumos pentru vizionari
M-apuc sa fac lista de pretendenti pentru Cornelia ![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Buna ziua.
Vad ca vati mai linistit, o sa schimb si numele mai dupa amiaza daca o sa fie liniste.
Eu iata ce vreau sa zic, Lacri va zis de concurs, da nu va zis ca acolo se voteaza din ora in ora, si acela care concureaza cu rizacila(ca ceilalti sunt tare ramasi in urma), cind e cu un vot mai putin, cind cu unul mai mult.Eu dumineata am vazut ca rizacila avea un avantaj de 18voturi, lacri cica o vazut mai dimineata 30, inseamna ca undeva 12 persoane sau pierdut in drum.
Eu va rog mult sa treceti macar o data la 2ore pe acolo sal votati pe rizacila, ca sa mai avem un superstar.Va rog sa fiti unite asa cum ati fost zilele aste unite in cearta(am in vedere ca ati venit toate cu cite un cuvint, nu neaparat de cearta, da erati aici toatele, sa nu se inteleaga gresit)si sal sustinem pe mai marele imasului.
Sunt sigura ca rizacila o sa va multumeasca in felul lui la toate "vreascurile" ce lau votat.
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Si eu m-am pierdut azi - am pui bolnavior - da' recuperez
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by arleena
no, da de tricouri nu ziceti nimic????lacri deci e greu sa te hotarasti??
cocutica pe ciuperci am pus branza de oaie. am facut si ieri la grill si am pus blue chees, din aia cu mecegai, si mozzarella. sunt delicioase cu orice branza pui.....ma rog, cu branza proaspara de vaca nu prea cred, ca aia e fada. incearca si cu unt si zi-mi cum ies.
oana sa folositi masina sanatosi si fara peripetii. ar fi fain sa facem o intalneala a ardelencelor...desi mi se pare cam greu, dar sa speram ca ne intalnim la un gratar,la niste mici GROZA bestiali(daca gasiti marca asta- e inregistrata la OSIM- sa incercati negresit sutn bestiali)
de
nasterea
La gratar eu ma inscriu la ciupercutze, ca le-am vazut si de felul meu nu-s tare carnivora....

Oana Rusu - mamica de

Natalita-Elena (12.05.2006)