***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Hristos a inviat!

Am vazut ce liniste a fost zilele astea si aici pe DC si m-am bucurat ca au fost mesaje de la multe burtici de la care nu prea mai erau vesti in ultima vreme.
Dragele mele eu va urez sanatate voua, copilutilor de acasa si celor din burtici!

Eu mi-am facut curaj si duminica am fost la pranz la socrii cu parintii mei cu tot si apoi am intrat jumatate de ora in Gradina Botanica: duceti-va sa vedeti magnoliile inflorite, sunt superbe. Cred ca intr-o saptamana-doua va inflori si liliacul si ciresii japonezi, care sunt la fel de minunati ca cei din pozele primite de la fetele din Japonia. Dupa toate astea (eu de 7 sapt in pat) eram moarta de oboseala, nici nu ma mai puteam misca.

Dar ieri am fost si mai viteaza: am mers in Carrefour sa iau si eu tot felul de creme si sampon pt bebe, scutece, aleze, vata, spirt, tampoane si alte chestii utile in afara de mancare (la noi nu facuse nimeni cumparaturi cam de mult si se terminasera toate rezervele din casa). Bineinteles ca la casa prioritara, iar discutii neplacute pt ca unii pur si simplu nu vor sa dea prioritate (desi eu am burta mare, zici ca acum nasc si ei oricum nu ar trebui sa se aseze la coada aia de la bun inceput) si angajatii Carrefour nu prea au ce sa le faca (se innegrise de suparare si fata aia de la casa, cred ca ma si vedea facand reclamatie- data viitoare chiar fac!), doar nu ne luam la bataie cu toti taranii. Ce e ingrozitor e ca exact nevestele sunt cele mai rele, au dreptate si barbatii astia care-si iau cate un monstru din asta fara suflet si fara creier in casa... Niste aimale... E adevarat ca si eu aveam cosul aproape plin, dar ele nu s-au gandit ca eu nu am avut nimic in casa de Paste si ca alea erau cumparaturile mele pt sarbatori. Degeaba se duc la biserica cucoanele astea daca ele a doua zi de Paste dau cu gura si putin lipseste sa dea si cu cotul numai sa nu astepte 10 minute in plus (poate se grabeau la vreo telenovela care nu se mai dadea si in reluare!).
Asa ca mi-a ajuns de cumparaturi cat mai am burta, dar ma gandesc cu groaza ca o sa am copil mic si o sa patesc la fel; cand am plecat eu o luasera de la cap cu o mamica cu copil in brate, care nu avea cum sa intre in fata, ca spatiul e stramt si nu o lasa nimeni.

Pana la urma cred ca am sa cumpar si patut de lemn, asa ca va rog sa-mi dati si mie PM sau mesaj aici cu ce v-ati luat voi (denumire patut, pret, magazin) ca de pe site-urile magazinelor virtuale nu inteleg nimic pt ca nu se poate distinge finisajul, si dupa ce ma sfatuiti voi o sa-mi trimit sotul la fix, ca uite ce trece timpul. Cred ca o sa iau salteluta din aia cu umplutura compacta de cocos pt ca in Carefour am pipait una din aia sandwich cu cocos si parca mi s-a parut cam moale, dar aia nici nu avea 7 kg cum scrie la cea produsa de Traumland. Lilky, tie ti-a venit salteluta. Cum e?
Eu am cumparat si un pachet mare cu pampersi newborn 2 (3-6 kg), sper sa fie buni. Voi de care ati luat sau care stiti ca sunt mai buni, in primele zile si in primele saptamani? V-am mai zis ca o sa fie sotul meu mai mult plecat de acum pana la sfarsitul lui iulie si vreau sa am in casa cat mai multe din cele necesare in prima luna.

Sa stiti ca eu am bagat rufe in masina (si cred ca voi mai pune de 2-3 ori pana diseara pt ca se stransesera prea multe, nici nu mai aveam unde sa le tin (am avut si oaspeti de-o noapte si va dati seama...) noroc ca am balcon lung si insorit, maine sunt uscate.

Va pup si sper sa nu va suparati ca am scris asa de mult, asa e cand esti singur in casa si afara e vreme de plaja...

Anca, 34s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Carstea, vad ca ai DPN ca mine. Aceeasi intrebare mi-o pun si eu cand ma doare cate ceva, (Oare oi naste acum?) dar cred ca sunt totusi schimbarile care apar in ultima luna, cu mici dureri prin toate partile. Pe mine ba ma doare spatele, ba ma dor salele, ba picioarele. Deci nu cred sa fie ceva care se poate trata, decat dupa ce ies micutii din burtici.
Eu cel putin asa gandesc , nu stiu poate ai dreptate si s-ar putea sa fii tras curent, dar daca nu e ceva grav lasa sa treaca de la sine.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ancamari ce creme/sampon ai cumparat pentru bebe? Adica de la ce firma?

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Madi - am luat de la Sanosan (made in Germany): Bad&Shampoo (500 ml/13 ron) si Crema antiiritatii cu zinc (150 ml/110 ron), sper sa fie bune, dac nu o sa le folosim noi in familie. Eu am crema pt vergeturi (m-m dat pe sani incepand cu ianuarie) si pt burta am folosit Lotiune de ingrijire pt bebelusi cu ulei de masline si proteine din lapte (am o sticla de 500 ml si abia am consumat 1/2, cred ca mai prinde si bebe un pic!) din aceeasi gama, mie mi s-au parut ok. Mai sunt gamele Nivea si Johnson & Johnson, poate in farmacii mai sunt si altele mai scumpe (gen Klorane), eu pe astea la stiu. E greu de ales pt ca nu avem cum sa stim daca o sa ii placa si copilului si o sa ii faca bine, o sa dau si eu putinel la inceput si daca nu sunt ok pt el o sa cumpar altele si pe astea le folosesc eu (sunt nemtesti, la noi astia mari precis sunt bune toate).

burtica

Mergi la inceput

Madi - 11 ron nu 110 ron, asa ma pacalesc cu banii astia, parca sunt o baba, mereu scriu prost, eu tot in milioane vechi calculez totul, nu ma pot obisnui deloc, ma mai si incurc la etichetele din magazine: la Miniblu e expus un super balansoar, si eu zic: "ce bun e si numai 2 mil!", si vanzatoarea ma corecteza intepata: "20 mil doamna!" Eu ma ridic din el si zic: "atunci e prea scump, nu merita atat!". Bine ca eu gresisem prima, dar sa ceri/dai atatia bani pe un balansoar mi se pare de neconceput!

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, fetelor!
Vad ca ati petrecut toate de Sarbatori(mai ales cu mancarica)!

Sotul meu a fost cam bolnav zilele astea asa ca mare lucru n-am facut!Am fost doar la Biserica cu sora mea si atat!
Ieir am iesit in parc si a fost tare frumos!Aveam chef sa ma plimb!Insa ma dureau ingrozitor picioarele cand am ajuns acasa!Mai ales calcaiele!Am avut si cateva intepaturi f.jos si probabil contractii ca abia mergeam!Azi am fost pana la piata si abia m-a intors pe jos!Si nu e distanta mare!Bebe e foarte activ!Poimaine mergem la control si aflam poate si cand nastem!

Pitica, insanatosire grabnica!

Sadicutza, si eu as vrea sa-mi provoace!Aflu peste 2 zile!Cred ca mai mult de 2 sapt nu mai am!Eu asa sper!

Alyna 35+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ancamari ei eu stiu ca produsele Sanosan sunt bune...te-am intrebat de la ce firma ai ales pentru ca nici eu nu ma pot inca hotari ce sa iau pentru bebe. Am exclus din start Johnson pentru ca am tot auzit ca ar fi destul de alergene pentru bebelusi mici. Ma gandeam tot la ceva de la Sanosan, Nivea sau mai este o firma cu B..tot nemteasca...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Ella 74 Totul e sa gasesc pungi care se inchid ermetic, ca de sterilizat, le sterilizez si pe ele…Si pe mine ma cam doare burtica desi iau no spa si scobutil de 2 ori pe zi, trebuie sa fac si bagajul, of…Si micuta mea e asa agitata azi…
Vas Sunt f nasoale arsurile si eu sper sa scapi, eu le am cam de o saptamana….dar toata noaptea si acum si ziua vad…
Carstea Nu cred sa aiba legatura cu nasterea, ai grija de tine….
Anca Saltelua vine joi, dar eu le-am pipait(la targ)f tari, perfecte pt. spatele bebeului.Eu mi-am comandat pana la urma din aia cea mai buna , cu multe straturi si lana , ca patul meu se tranfotma in pat junior si chiar daca nu se transforma, tot pe aia o luam, ca asa a zis sotul meu, ce-i mai bun pt. piticot! Cred ca o iubeste deja, asta noapte mangaia burtica si piticuta raspundea,smechera….

Liliana +36 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Ancamari,mai ce oameniCum sa nu te lase in fata mai???Pai nu erau case prioritare???Si eu am fost acum o sappamana la Cora si abia asteptam sa nu ma lase sa vezi scandal.Dar am avut noroc ca nu era nimeni la coada prioritara.
Si ai dreptate mai rele sunt femeile,chiar nu or fi nascut in viata lor????Eu la Mega ma duc mai des si imi vien sa urlu ca nu se simte nimeni.Si macar daca ar fi un moft al nostru asta.

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare dragele mele!Si la mine arsurile au devenit groaznice,nimic nu le mai inlatura!Piticuto,sper ca esti mai bine...Of,saracuta de tine ,ce sarbatori ai avut!...Ce face Iris?Sper ca nu are si ea de furca cu raceala...Sadicuta,imi pare rau ca ai trecut prin asta...e groaznic cand ti-e puiul bolnav...Eu numar zilele...Da,draga Vas,au mai ramas 5...

Mergi la inceput