***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Sandicutza ,sanatate Andreei,lasa ca isi revine ea!Tare rau e sa fi bolnav...

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Ralucami, initial a fost o suspiciune de scarlatina, infirmata si inlocuita cu viroza, au externat-o dupa 3 zile dar am revenit cu virus intraspitalicesc, contactat din spital, dupa numai o zi. Acest virus i-a pus capac, s-a supra infectat si la stomac, si la plamani, asa ca 2 zile a vomat si sufletul din ea, nu a putut sa inghita nimic, deshidratare 8%...a stat la terapie intensiva pe perfuzii cu glucoza+antibiotice de generatia 4+ceva din grupa cortizonului o saptamana. Pe mine nu m-au lasat sa stau cu ea, am putut sa o vad doar la geam (bine au facut), a stat mama mea cu ea. La 2 zile de la externare, a facut si mama aceeasi boala.

sadicutza 35+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Hristos A Inviat!!!
Fie ca din ceruri Parintele Luminilor sa ne lumineze inima si cugetul, pentru a intelege miracolul Invierii si toate minunile sale, iar primavara sa reverse peste sufletele noastre prinosul sau de frumusete si imboldul spre innoire, sa ne deschida noi drumuri presarate de aspiratii inalte, fericire si succes.

Fetelor, eu nu mai pot, noapte nu dorm am arsuri,nu pot respira.Vreau sa nasc mai repede, vreau sa am 37 de sapt. implinite si gata, ca nu se mai poate!Sper sa fie si micuta mea de acord!
Eu de Paste am stat in casa in pat, f plictisitor, dar a stat si al meu sot cu mine si a trecut timpul mai repede, ca altfel...Am avut de toate, nu pot sa ma plang de la socra si mama, dar e f plictisitor sa stai in pat.De ieri am inceput sa-mi fac bagajul pt. spital.voi aveti idee unde gasesc pungi care se inchid ermetic, vreau sa-mi pun pompa de muls si biberoanele dezinfectate in ele?
Pupici Liliana

Liliana +36 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

mai dar curajoase burtici mai sunteti
sa va duceti atat de mult la serviciu
toata stima si respectul
primiti si statuie in fata biroului?
eu una nu m-as mai vedea la lucru in halul asta
obosesc si cand vorbesc mai repede
oricum
spor la treaba
si sa nu stresati totusi bebeii prea tare

mihaela
30 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Sadicuta imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva Multa sanatate si Andreei si mamei tale!

Mie imi e groaza de fiecare data cand aud ca in spitalele din Romania te duci sa te tratezi de ceva si te pricopsesti de altceva, in loc sa te vindeci.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

lilky,

ma recunosc in vorbele tale, si eu am azi 36 de saptamani si eu stau in pat , nici eu nu mai pot sa dorm de nici un fel, mi-am pregatit bagajul de spital si am aceeasi dilema ca tine : unde gasesc eu pungi care se inchid ermetic si sa fie sterile ca sa-mi pun pompa, suzetele si ce-mi mai trebuie; biberoane si lapte au astia la maternitate si cica sa n-aduc ca e inclus e in pachetul de nastere...

ma rog sa mai treaca macar saptamana asta si dupa aia, cum o vrea Dumnezeu...am simtit asnoapte niste intepaturi in col si in vezica de am zis ca acum e momentul ...si bebe sughitza taman cand dorm eu, dar atat de tare ca ma trezeste si pana nu termina, nu pot adormi la loc...

36 fix

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Hristos a Inviat!
ce mai faceti gravidutze? vad ca inca mai petreceti.
Si noi am petrecut, am mancat tot ce am prins. Am fost la bunici la tara, va dati seama ce am avut pe acolo. Nu m-am cantarit dar burtica mi-a crescut in astea 4 zile foarte tare. Pana acum nu aveam nici o problema dar aseara exact cum povestea Lilky, nu puteam respira, aveam o stare de nervi, si micuta mea avea treaba la ora 2 noaptea. Ma tot ridicam in fund ca sa imi iau mai mult aer. Bine ca nu am arsuri ca dupa cate vad pe la voi sunt destul de nasoale. Sper sa scap si sa treaca pe langa mine.
Incep sa ma gandesc si eu la nastere si astept parca sa treaca mai repede timpul. Totusi ultima luna se dovedeste a fi un picut mai grea. Dar trece. Oricum de luna asta dam startul, nu?
34+

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Chris27, UUUUAAAAOOOOOO, acum am vazut data nasterii bebelului tau. VAI, deja intru in panica, adica peste nici o saptamana????!!!!!
Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa treci repede si sa ne dai curaj si noua.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

ADEVARAT A INVIAT!
ce fac ?ma bucur sa citesc si sa vad ca am trecut toate (aproape toate,piticagogosica)cu bine acest paste. Am mancat din toate (in afara de ciorba si friptura de miel, care nu mi-au placut niciodata)cate putin, deh sa nu pofteasca bebe. Dar am niste arsuri de imi vine sa iau cate o cutie de dicarbocalm in gura.
Am fost la biserica(eu inainte de a ma casatori am fost catolica si acum prin casatorie sunt de religie ortodoxa)si am luat lumina de la ambele biserici, m-am spovedit si impartasit, am petrecut si alaturi de familia mea(parinti si frati)care imi sunt atat de dragi ca deh...suntem 4 frati, nu???si alaturi de noua mea familie(a sotului)adica cu socrul, soacra si bunica sotului.Si de astazi suntem la servici pe baricade(doar saptamana asta si gata)
ANDRADA(cu intarziere dar niciodata nu e prea tarziu)

Paula36+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna fetelor!HRISTOS A INVIAT!
CINE IMI POATE SPUNE CA SA FAC?cred ca am tras curent zilele astea ca ma doare un omoplat de nu mai pot.ma trec toate transpiratiile.si am avut si o usoara senzatie de voma.
STIE CINEVA CE POT SA IAU?
POARE SA AIBA LEGATURA CU NASTEREA?AM 34 SAPTAMANI SI 5 ZILE
PUPICI!

Mergi la inceput