***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burtici

Va multumesc mult pentru raspunsuri ,ati fost niste dragute si asa cum au mai avut si alte fete nevoie de voi,intr-adevar alaturi!!!
Eu sunt in sfarsit,mai bine.de ieri nu mai am febara.Azi noapte am si dormit.Am reusit sa respir si pe nas.
Inca tusesc,de fapt am inceput de ieri.behai de fapt,e un fel de magareasca.Si se rupe puroi din gat.semn de vindecare.
Am terminat si 5 zile de antibiotic.In final nu am mai luat nici un fel de aspirina.Doar paracetamol.Si mai iau si un sirop pt tuse din plante Prospan e super eficient.Azi tot in casa stau.Maine am un audit.Nu stiu ce sa fac.Mi-e teama sa nu ma intoarca.Ce ziceti,dupa atatea zile de antibiotic?
Ma bucur ca sunteti bine voi si bebei si hai sa mai rezistam un pic.
Pe mine aseara ma chinua bebele se zbatea pe acolo si se ridica pana in stomac.Offff abia astept sa-l nasc.
Pupici

Fetelor azi se spala????

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Fetelor am intrat si noi la raport, este adevarat dupa o absenta prelungita de 3 sapt., dar am avut probleme de sanatate cu Andreea(spitalizare, externare iar spitalizare...), in final, multumim lui Dumnezeu, Andreea este bine, chiar daca arata ca dupa un schimb de experiente cu copiii din somalia ( a pierdut in greutate 4kg).
Saptamana trecuta am facut ultima echo morfo-fetala, micutza Teodora se prezinta cu capul in jos, avea 2.400kg, si un avans de 9 zile fata de calculul dupa UM, col inchis, placenta gr.3, fara alte probleme. Am vb si cu doctorita ginecoloaga si a ramas stabilit ca in prima garda din luna mai sa ne internam pt. provocarea nasterii. Asa ca noi am inceput numaratoarea inversa, bagajul este pregatit.
Acum am sa incerc sa mai citesc din urma...
Pupici pe burtici!!!!

sadicutza 31+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

Mergi la inceput

Uitasem de semnatura...am 35 sapt.

sadicutza 35+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Dianalaura, eu am de pe la inceputul sarcinii arsuri la stomac si de luat am luat maalox, nu in exces dar am luat ca sincer nu prea aveam de ales ca e nasoala rau senzatia.
Noi mai avem o luna si o saptamina, ca din 15 mai avem dezlegare la cezariana, ramane doar o chestie de stabilire a datei.Inca merg la servici, dar sincer e nu greu , ci foarte greu.Initial imi propusesem sa merg pina prin 4 mai, dar stau sa ma gindesc daca voi reusi sa tin ritmul inca 4 saptamani, sa stau dupa aceea doua saptamini acasa si gata sa ma trezesc cu bebelusul ....Stiu cat sunt de obositoare primele luni, iar daca intri foarte obosit in hora e tare greu sa faci fata.Vom vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Hristos a inviat!
Noi am avut doua zile de rasfat(culinar!), asa ca azi vad numai frunze de salata... Am bagat atata carne, oua, prajituri in mine ca nu mai vreau sa le vad! Nici cantarul!!!Si culmea, desi nu am stat mai deloc in pat, ma simt mult mai bine decat in urma cu cateva zile! Sper numai sa nu fie linistea dinaintea furtunii...

Pitica, insanatosire grabnica! Si mie mi s-a parut ca Prospanul e mai eficient decat alte siropele ptr tuse.

Sadicutza, bine ca s-a facut bine Andreea. Lasa ca pune ea la loc kg lipsa!
Fetele care inca mai lucrati, aveti toata admiratia mea! Nu-mi vine sa cred ca la primul copil si eu am mers la serviciu pana in ultima clipa...

33+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Hristos a inviat!

quote:
Originally posted by piticasigogosica
Fetelor azi se spala????
poze
Iri +34 si Iris

Piticasigogosica ma bucur ca te simti mai bine, sper sa nu mai ai probleme.
Intrebai de spalat. Eu stiu ca nu se spala toata saptamana, pana sambata. Azi e cruce rosie, maine si poimaine cruce neagra si vineri iar cruce rosie. Chiar daca e cruce neagra, eu stiam ca in saptamana dupa Paste nu se spala. Si eu am un cos plin ochi de rufe.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by sadicutza
Am vb si cu doctorita ginecoloaga si a ramas stabilit ca in prima garda din luna mai sa ne internam pt. provocarea nasterii. Asa ca noi am inceput numaratoarea inversa, bagajul este pregatit.

Sadicuta am si eu o intrebare, poate ai mai spus, dar nu mai retin, de ce iti provoaca nasterea mai devreme?

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Madi ,merci de raspuns.
poate maine ca e cruce neagra???Ca doar spala masina.Eu am rufe de o saptamana,fiindca de miercurea trecuta bolesc si inca nu se spala decat sambata.
Am decis nu ies nici maine din casa.E mai sigur.
Apropos Sandicutza,chiar asa de ce sa-ti provoace sarcina?

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

Madi, eu si sotul meu ne dorim sa participam impreuna la nastere, si pt. asta trebuie facute ceva aranjamente, pe de alta parte este mult mai usor doctoritei sa ma urmareasca pe perioada travaliului pt. ca oricum este in spital...daca vrei potzi sa iei chestia asta ca pe un moft al meu. Sincer si eu sunt putzin in cumpana daca este bine sa procedez asa...

sadicutza 35+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare gravidute!!

ADEVARAT A INVIAT!!- Sadicuta dar ce a avut fetita ta de a slabit atat de mult? Biata de ea! 4 kg in 3 sapt mi se pare ENORM de mult pt un copilas!

Elteka eu m-am lasat de fumat imediat ce am aflat ca sunt insarcinata ( si eram fumatoare "model" cu minim 1 pachet pe zi. ) Asa cum am spus, am +10 kg, dar chiar nu ma mai sinchisesc. Toate japonicile cu care am vb au zis ca si ele au luat mai mult decat e "standardul" si toate la randul lor au fost certate de asistente si dr. ( deci de-acum pt asistente cred ca devine o rutina sa "certe" gravidutele) Cu listuta nu te stresa, cand ai tu timp si chef o scrii, mai schimbam cate o parere. ( ca doar vorba aia, mai aveeeem timp) Cozonac nu am facut nici eu anul asta , dar am cumparat un Panettone care a facut fatza cu succes. Oua am vopsit vreo 10, dar barbate-meu vad ca nu mananca, in schimb a avut grija sa le ciocneasca ( e mai rau ca un copil!!!). La anul le-am promis japonicilor mele ca le invat cum sa incondeieze oua , ca tare interesate s-au aratat.

Dianalaura felicitari cumnatei tale, refacere rapida si mult laptic! Hehehe ce comic si cumnatul tau cu lesinul.

In seara de Inviere a nascut si prietena mea cea mai buna, un baietel de 3880g. Abia astept sa vina acasa si sa o prind la o vorba, sa-mi povesteasca experienta ei. ( a nascut natural dar cu o zi inainte, cand au apucat-o contractiile, imi zicea ce morcov adanc are, ca e la prima nastere si ea).

Eu azi m-am tuns ( deh! o sa fiu mamica , trebuie sa am si eu o freza mai serioasa si usor de intretinut) si nu-mi dau seama ce produse a folosit tipul care m-a aranjat ca am un par care miroase asa de faaain si e atat de moale . ( lauda-ma gura!!) Ca bonus mi-a facut si un masaj capilar de am crezut ca adorm pe scaun . Nu mai spun ca am iesit cu prietenele mele la masa si am avut un lunch course cu vreo 4 feluri de mancare+ desert+ cafea cu ditamai stratul de frisca. ( s-a dus dracu` toata cumpatarea mea in ale dietei cand am vazut cum aratau platourile. ) Per total: zi de rasfat pt mine !

Nu pot sa cred ca mai avem atat de putin si nastem si noi!! Eu parca nu constientizez treaba asta!! (o fi si din cauza ca ma simt minunat, am un tonus...cum nu am avut nici in zilele mele bune de dinainte de a fi gravi).

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput