***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 18
michigan spune:
se pare ca petrecerea nu s-a incheiat inca
ce putine burtici mai apar pe net!
eu sunt singura azi acasa si incerc sa stau la cat mai mare distanta de bucatarie
noroc cu bebe care misca intr-una si am si eu subiect de distractie!
sa petreceti fericite in continuare, in liniste si sa va bucurati de vremea frumoasa de afara!
mihaela
30 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
petit_ange spune:
Hristos a inviat!
Gata ne-am intors si noi pe acasa, inca nu stiu cu cate kg in plus
dar speram ca nu prea mult. Isabella incepe sa se agite mai mult, am simtit-o in sfarsit si cand sughita! a venit iepurasul si la ea!
PITICA, ma gandeam daca nu ar fi bine sa-ti faci un exudat faringian pt a vedea exact ce virus ai in gat si asa o sa poata sa-ti spuna ce antibiotice sunt potrivite pt a combate virusul respectiv. Si poate ca in lista respectiva sunt si antibiotice care pot fi luate de o gravida. Asta in cazul in care ampicilina tot nu-si face efectul... Pupici si ai grija de tine.
Bebe Isabella creste
28+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ella_74 spune:
Buna fetelor,
Hristos a inviat!
Sper ca ati petrecut bine Sarbatorile si ca bebeii vostri sunt ok.
Io am stat aproape numai in pat,la recomandarea dr-ului, asa ca nu pot sa ma laud cu nimic; ma uit pe geam si vad lumea care iese la plimbare si tare as iesi si eu sa ma plimb un pic prin parc.
Mai am 3 saptamani pana la cezariana, maine fac 36 de saptamani, asa ca numar zilele si ma rog ca bebe sa stea pana atunci in burtica.
+35
ella
numai_eu spune:
Dianalaura sa-ti traiasca nepotelul, sa creasca mare si sanatos si sa le aduca numai bucurii parintilor.
Michigan si eu sunt singura acasa de pe la amiaza, poate ne tinem una alteia de urat pe forum. Eu mai am si niste situatii de facut pentru seviciu, dar mai dau refresh pe forum din cand in cand.
Fetelor, stie cineva daca si cum pot sa fac sa-mi schimb nick-ul de pe forum, ca ma enerveaza din ce in ce mai rau cel pe care il am acum. Nu am fost deloc inspirata cand l-am ales, de fapt eram intr-o stare mai proasta atunci si intr-un fel se cam potrivea. Puteti sa ma ajutati si pe mine cu asta?
michigan spune:
numai eu poate maine e mai multa lume pe forum si te lamureste cineva
eu sunt depasita de situatie, nu ma prea pricep in ale net-ului
dar oricum e ok si nick-ul asta
oricum noi ne-am obisnuit cu el asa ca nu stiu daca are sens sal mai schimbi
spor la treaba
mihaela
30 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
Pepsi spune:
mica, si eu am urina de culoare spre portocaliu, in prima parte a zilei, si apoi e mai palida, ca beau multa apa! asa a fost si la prima sarcina, si nu e de la infectie urinara, inca nu facusem test de sarcina si urina era deja tulbure, semn la mine ca sint gravi!
elteka, pai ar face infarct medicul tau daca ar stii ca am pus 22 kg cu Dominic! pina prin 7 luni jumate pusesem cam 10, si apoi restul, atit de repede s-au prins de mine ca nici acuma nu stiu cum, adica de fapt ma suspectasera de diabet de sarcina si in loc sa ma bage la regim mi-au spus ca totul e ok! acuma.....uite ca imi fac griji ca am slabit 1 kg ultima data in loc sa pun! iar cu datul jos dupa sarcina la mine a fost asa, imediat a doua zi dupa nastere pierdusem doar 4 kg,copilul avind 4 kg 145g, apoi cu alaptatul eu am fost din categoria care n-a dat nimic jos, imi era atit de foame cind alaptam ca mincam mai mult decit gravida, in plus mincam porcarii ca nu avea cine sa mai si gateasca, si uite ca am dat in total 10 kg si aveam 1 an jumate de la nastere! alaptind 18 luni nu am vrut sa ma pun pe nici un fel de regim, deci nu pierdeam kg. dar dupa ce nu am mai alaptat m-am pus pe regim serios, am slabit 7 kg, deci am ramas cu 5 kg in plus cind am ramas a doua oara, si daca nu vroiam sa ramin sigur le pierdeam si pe alea...deci fara griji cu vointa se poate!
ibelciug, nu sint medic dar poate medicamentul i=a afectat lui Matei ficatul, e super ca maninca si ca a recuperat greutatea, ma bucur f mult, s-o tina tot asa!
chris,nu te necaji ca nu ai pus multe kg, poate asa e felul tau! sanatate multa!tin pumnii sa iasa totul bine!
andrada, un mare La multi ani, fericire multa, nastere cit se poate de usoara, si un bebe sanatos foc!
fetelor, noi am petrecut ff bine, am facut drob, ciorba de miel, friptura de miel, am vopsit oua cu ajutorul lui Dominic, am sa pun poze cind am timp! am framintat si cozonaci!!! o minunatie de cozonaci au iesit, n-am mai facut de 3 ani! am dormit mult, si m-am odihnit, inca mai am sinusurile pline de puroi,dar merg la ORL miercuri si vad ce am! important e ca Dominic e bine, am fost in familie si ne-am relaxat, am terminat cu amenajarea dormitorului, ptr bebe mic nu mai am mare lucru de luat, totul e pregatit, sa vina numa!e tare miscaret, fata de primul, care era mai linistit, si acuma are un caracter tare linistit! cica se spune ca deja mama stie de caracterul lui cind e deja in burta, vom vedea daca e asa!
noapte buna, o saptamina buna sa aveti, si noi schimbam saptamina miine!
va pup
Flavia
30+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
andradap spune:
HRISTOS a inviat!!!
Noi am fost plecati la socri... si ne-am intors aseara. Bine, nu am stat noi doar cu socrii ci mai mult cu tineretul, dar asa se zice (ca am fost la socri
). De fapt, am ajus duminica la pranz, am mancat BUNATATI dupa care am plecat in vizita cu nasii (cumnatii) si ne-am plimbat! Apoi, ieri am fost la DUNARE sa facem gratar. Asa multa lume era pe-acolo incat trebuia sa mergi o gramada ca sa gasesti un loc ferit de ochii lumii pt. a "te ushura". Asa ca va imaginati ca pana ma intorceam ma apuca iar
. La intoarcere de la padure am plecat cu niste prieteni cu JEEP-ul si... mama ce viteza a bagat pe hartoape (cica oricum mergea usor din cauza mea! sa nu ma zguduie prea tare si sa nasc pe-acolo)Mie totusi mi-a placut... parca as fi fost la calarie!!! Asa saream in spate pe bancheta!!! Si ... cu toate astea: NIMIK!!! Tot 2 in 1!!!
Desi recunosc ca NU-mi pare rau... ca parca mai degraba vreau TAUR decat sa stau cu BEBE prematur in spital 2-3 sapt.
In fine, acum ne-am intors acasa si e atat de bine... Asteptam urmatoarea plecare: de 1 MAI la mare (asta daca NU nasc pana atunci)
Madi, IULIABRAILA, lauracatu, oanaclaudia, Androix, Mamibiutza, Didialex, numai_eu, jollyies, piticasigogosica, Pepsi va multumesc si voua pentru urari! 
Pitica, eu stiam ca in primele 2 trimestre folosirea aspirinei nu este INTERZISA!!! In schimb, de trimestrul III stiam ca poate avea ca "efecte adverse": influente in cresterea fatului (chiar si o singura doza), poate prelungi o sarcina sau travaliu. Ba chiar este recomandata pentru incercarea de a opri un travaliu PREMATUR!. Mai sunt riscuri de sangerari excesive inainte si dupa expulzie! Intreaba dr. de aceste efecte.. .sa vezi ce zice... Poate a considerat ca beneficiile administrarii aspirinei sunt mai mari decat aceste mici efecte adverse (care dupa cum observi NU SUNT GRAVE!). Sanatate multa!!! 
Andrada
35+ cu
Antonio
ELTEKA spune:
Fetelor, ce ma plicitisesc fara voi!
pe cat asteptam Pastele in Romania, acum abia astept sa treaca si sa veniti inapoi pe forum!
Noi aici n-am sarbatorit nimic...N-am avut chef sa ma apuc de cautat vopseluri, iar cozonaci n-am facut in viata mea si aici nu e locul sa incep: nu inteleg nimic pe pachete
Am cumparat ceva la un moment dat care arata ca faina, dar in loc de clatite mi-a iesit un fel de pasta groaznica
.
Dar la anu' o sa trag niste pasca si miel si o sa vopsesc multe oua, cu ajutorul lui bebel, abia astept 
Pitica, ai primit asa multe sfaturi, ca ma gandesc sa nu-ti zic ca la mine in carte scrie ca aspirina nu e buna in ultimul trimestru
Sper insa ca ti-ai mai revenit intre timp 
Dianalaura, felicitari pentru nepotel! 
Ralucami, o sa-ti dau PM cu ale noastre cumparaturi si etc. cand mai imi trece putin depresia. Intre timp imi trag suturi puternice sa merg la inot de 3 ori pe saptamana. Si am redus mancarea la maxim...Dar nu se misca cantarul in jos nicicum...Citind-o pe Androix mi-am "reamintit" ca eu fac parte din tipul care pune imediat si nu da jos decat cu eforturi "imposibile"...Cand m-am lasat de fumat am pus 8 kg pe care n-am reusit sa le dau jos inainte de sarcina
. Asa ca acuma ma gandesc ca doctorii astia au dreptate...Desi imi vine sa iau la bataie pe cineva de frustrare
Si aici a venit vara si japonicile astea isi pun la vedere corpurile astea unduioase...
Fetelor, cand veniti pe forum? Eu va astept ![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
numai_eu spune:
Buna dimineata gravidute!
Ne-am trezit si noi si acum ma pregatesc sa plec la lucru. Of, imi e din ce in ce mai greu si cand ma gandesc ca eu vreau sa merg pana pe 1 iunie la serviciu
. Mai ca imi vine sa renunt, dar prefer sa stau mai mult cu bebe acasa, decat acum. Cateodata imi doresc sa nasc prematur ca sa nu ma mai duc
.
De Paste nu am facut nimic spectaculos, am fost in vizita la parinti si la socrii (si ne-am intors cu o multime de bunatati), si ne-am odihnit. Iar ieri dupa parnz deja a plecat sotul meu la serviciu, asa ca am ramas singura acasa si mi-am facut "temele" pentru serviciul meu.
Voi cum ati petrecut?
poohy spune:
Neata burtici!
Uite asa incepe inca o zi de serviciu :D Mi-am facut calendar - 4 saptamani, 18 zile lucratoare 
Sper ca v-ati odihnit si sunteti toate bine 
Piticasigogosica, multa sanatate!
Eu am lenevit zilele astea. Am mancat si cozonac, si oua :D In schimb nu m-am atins de miel/drob - ca sa nu ii dau motive stomacului sa imi faca iar urat.
Sotul m-a scos prin niste marsuri fortate prin parcuri, asa ca seara picam lata de oboseala
Si ca sa vezi, m-am intalnit cu tipa cu care faceam eu aerobic, si e si ea insarcinata si naste in iunie 
Dianalaura, sper ca nu mai ai arsuri
Deci asa se cheama! Cum ai zis tu am avut eu cele 6 saptamani cu greturi :D Nu e deloc placut, mai ales amestecate cu ameteli si dureri de cap nasoale
Elteka, intotdeauna m-am intrebat in ce tara nordica o sa te duci. Al meu frate e plecat din vara lui 90 in Finlanda, acum e si cetatean finlandez, si vine diseara sa ne viziteze o luna
Dar mai mult se plimba decat sta prin Finlanda
pupici,
Anca
33+ 
poze
bebelusa