***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 22
lilky spune:
chris27 Mai e asa putin pana pe 16 Aprilie, asadar tu deschizi sezonul de nasteri
, sa inteleg , nu?
Sa ai parte de nastere si refacere usoara, bebe sanatos si mancacios!
P.S.La ce ora esti programata?
Liliana
+36 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
ancamari spune:
Ella, Lilky - nici eu nu stiu de unde sa iau pungi din alea, daca gasiti sa-mi ziceti si mie, va rog!
Lilky - merci de raspund, cred ca ce am vazut eu ieri era un no name si d-aia era moale... Imi mai spui si de patut?
Arsuri am si eu aproape permanent. Uneori am si intepaturi puternice (zici ca ma injunghie cineva prin partea locului) in col (chiar si in zilele in care stau in pat), am spus doctorului si a zis ca sunt normale, bebelul e greu, el tot creste acolo si impinge ca sa-si faca loc. Asa ca Ella, daca nu te tin prea mult nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi prea tare.
Piticasigogosica, aia care nu aveau nici o treaba sa stea la casa aia facusera un dop de nepatruns si am prins o cucuvea de vreo 45 de ani cu sot cu tot chiar acolo unde incepe bara (deci mai era cel putin un carut inaintea ei) care pur si simplu nu m-a lasat in fata si au fost si mojici: ma trimiteau la casa speciala pt cosuri, desi le atrana ditai semnul deasupra capului si era afisat si la casa; s-a luat si casiera de ei dar degeaba: ziceau ca n-am decat sa am prioritate, dar dupa ei! Iti dai seama ca imi crescuse tensiunea deja, eu si asa abia merg, nu ma dusesem acolo sa ma distrez... Suntem civilizati rau de tot, ce sa mai vorbim! Si femeia aia cu copil micut in brate care striga la casiera ca nu o lasa "coada" sa treaca! Oribil, ce sa mai vorbim ca eram in zi de mare sarbatoare!
Anca, 34s+
Andrei Cristian
burtica
lilky spune:
ancamari patut am luat de la babydesign, http: //www. babydesign. ro/mobilier.php?selid=25(fara spatii), cel din poza galben cu portocaliu.E super, e montat in dormitor, isi asteapta stapana. Firma are magazin de prezentare chiar vizavi cu intrarea la stadionul Steaua(am uitat cum se num. complexul), patul are 140x70 cm, are 2 nivele ale saltelutei si cand il tranform in junior renunt la laterale si la o parte din capete, am o schema... e f usor.Oricum sunt unguresti, nu sunt facute la noi!Pupici, Liliana
Liliana
+36 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
cristinamaria spune:
Salutare!
Dragelor vad ca per total au trecut cu bine sarbatorie! Piticasigogosica sanatate maxima! Hai ca n-a mai ramas nimeni in famiia ta fara sa se fi imbolnavit asa ca ... umeaza sigur vremuri mai bune!
A si.. eu voi spala maine...cred ca se exagereaza totusi cu sarbatorile astea! Sadicutza sanatate si fetitei tale!
Chris BAFTA MULTA!! regatim majoretele da?

Sa te odihnesti zilele astea!!
De ieri am intrat si eu in sapt 38 asa ca... daca nu sapt viitoare atunci peste 2 saptamani se intampla sigur!!
cristina
37+
ancamari spune:
Lilky, adica aici in Home and Design Mall? Eu fac 5 min pana acolo si nu am stiut... O sa incerc sa ma mobilizez si sa ma duc intr-o seara cand vine sotul mai devreme, astia parca la 8 seara inchid. Multumesc frumos!
E foarte frumos modelul ales de tine!
Anca, 34s+
Andrei Cristian
burtica
dideip spune:
Madi, produsele nemtesti de care vorbeai se numesc Bubcen si sunt foarte bune. Sora mea la cremuit numai cu Bubcen pana la 1 an pe nepotelul meu.La fundulet il dadea cu o crema Bubcen si vreau sa-ti spun ca nepotelul meu nu sa iritat niciodata la fundulet nici cand ii ieseau dintisorii si atunci fecalele sunt mai toxice.Eu iti recomand produsele Bubcen.Eu acum ma dau pe corp numai cu lotiune de corp Bubcen,pentru copii.
Paula
36+
poze
poze bebe
Madi spune:
quote:
Originally posted by dideip
Madi, produsele nemtesti de care vorbeai se numesc Bubcen si sunt foarte bune. Sora mea la cremuit numai cu Bubcen pana la 1 an pe nepotelul meu.La fundulet il dadea cu o crema Bubcen si vreau sa-ti spun ca nepotelul meu nu sa iritat niciodata la fundulet nici cand ii ieseau dintisorii si atunci fecalele sunt mai toxice.Eu iti recomand produsele Bubcen.Eu acum ma dau pe corp numai cu lotiune de corp Bubcen,pentru copii.
Paula36+
Da, Paula de Bubchen vorbeam...daca zici ca sunt bune, cred ca ma orientez spre ele. Dar ce tb sa iau oare pentru inceput?! Ulei de masaj, un sapun sau gel de baie...si mai ce?!
Madi +

Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
piticasigogosica spune:
Cris27 tinem pumnii,chiar ce putin mai ai !!!
Iris e ff bine desi mi-e teama sa nu o ia si ea.Eu increc sa o protejez dar ea mitica vine mereu langa mine.Ba ea m-a facut bine,imi dadea pastile,imi fcae frectie cu tati, a zis ca e o doctoita buna.Scumpa mea!
Cristinamaria,merci,da ai dreptate:Iris apoi eu de la ea,sotul cu coloana,apoi iar eu.
Am cam racit de 3 ori in sarcina asta,dar nu ca acum.Sper sa nu mai trec prin asa ceva.Sper ca va iesi un flacau rezistent.
Didi si eu am incredere in produsele nemtesti,cele facute acolo nu pe la vecinii unguri.Eu pt Iris am folosit mumai nivea si a fost super ok.
Ancamari chiar ca nesimtire cred ca t-i se urcase sangele in cap!
Acum ca stau si eu cu voi vad ca lipsesc fete :Andrara vorbareara????Kay???Restul?
poze
Iri +34 si Iris
alina25 spune:
Salutare burticute ,
HRISTOS A INVIAT!
Am reusit sa citesc si eu din urma si vad ca ati trecut cu bine de sarbatori si acum asteptam momentul cel mare.
Eu nu am mai scris de foarte mult timp dar v-am citit cat am putut ca aveti o viteza la scris....Eu de azi am intrat in prenatal asa ca o sa stau mai mult pe forum.Am vazut ca majoriatatea aveti probleme cu arsurile si la mine sunt foarte frecvente dar inca nu mai luat nimic pastilute pentru ele.Eu ma confrunt cu o alta problema si anume cu hemoroizii care au aparut si ma supara dar ma d-au cu creme si sper sa dispara ca altfel nu stiu cum sa o scot la capat.
Am citit si pe 16 vom aveam primul bebelus ce frumos ..abia astept si eu parca acum trece cel mai greu timpul .
Sarcini usoare in continuare .
33+
ancamari spune:
Piticasigogosica - Unde se gaseste gama asta Bubchen? Eu de ce n-oi fi vazut-o?
Si sanatate multa! Poate scapi repede acum pt ca e cald afara, pe mine intotdeauna ma ajuta vremea buna sa ma refac.
Cred ca fetele sunt ocupate cu sotii pe acolo, cu familia, ca nu toata lumea a inceput lucrul de azi.
Lilky, repet: patutul ales e super, acum am vazut ca au si cu albastru. Cat a costat? Le-am dat un mesaj dar vad ca intarzie cu raspunsul si mi-e lene sa ma duc azi, poate ca e si inchis.
Anca, 34s+
Andrei Cristian
burtica