***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Ancamari Da, Home and Design Mall.E aproape nu?
Uite asa suna mesajul de la ei:
Va asteptam si la magazinul nostru de prezentare, in cadrul Home&Design Mall - pe blvd.Ghencea, vis a-vis de stadionul Steaua.
In show-room veti vedea majoritatea seturilor de mobilier, dar si lenjerii (alte modele in afara celor de pe site), covoare, tapet si alte accesorii - intr-un cuvant multe idei de amenajare pentru camera copilului.
Ca eu am vb cu ei pe net, in speranta lasarii unui avans si au fost de acord.Daca vrei lista de preturi, le trimiti mail si le ceri lista de preturi.Macar sa stii la ce sa te astepti.Eu zic ca prerturile sunt ok.Dar cel mai bine vb pe mail cu patronul, ca in magazin depinde pe cine nimeresti, ca una din fete nu mi-a placut, vroia sa platesc repede totul probabil ca sa-si ia ea repede comisionul, dar nu a avut ce spune cd i-am spus ca am vb cu patronul....
Pupici!Si ai grija de tine!

Liliana +36 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

ancamari Patutul a fost 590 Ron.Montajul se plateste separat 30 Ron, transp. e gratuit!

Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Lilky - mercic. Am dat deja mail si vad ce-mi raspund, dar daca tu zici ca e chiar aici langa mine, cred ca dau o fuga maine sa le vad pe viu si dupa aia ii mai iau la intrebari pe net. Eu am o canapea noua pt bebel cand o creste, dar mi-a venit ideea ca peste cativa ani pot folosi patutul transformat in casa pe care se chinuie s-o termine socru meu in apropiere de Bucuresti, poate ies bunicii la pensie pana atunci si mai tin nepotu' acolo vara.

Anca, 34s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna ziua, fetelor!

Ma bucur sa vad ca ati revenit pe forum! Si ca sarbatorile au trecut cu bine in majoritatea cazurilor! Arsuri am si eu ... cred ca s-au agravat acum din cauza mancarurilor grele de Paste! Abia astept ceva mai soft... vreo salata ... insa trebuie sa ies la cumparaturi, ori ... inca nu am curaj! Ma simt obosita ... sau o fi lene?Am avut ceva probleme si cu , asa cum nu am patit niciodata in viata mea!

Am primit noi musafiri ... nasii , desi ei ziceau ca finii merg la nasi cu pasca si cozonac , ne-am scos ... ca noi suntem gravizi!Probabil ca mai tarzior ii vizitam putin pe primii si maine pe ceilalti!

In rest ... eu am o saptamana de vacanta si vreau sa profit sa ma odihnesc, sa incep cumparaturile pentru Teodora ....

As vrea sa ma tina puterile sa mai merg la scoala pana pe 1 Mai. Dar mai vad eu ... copilul meu e mai important decat copiii altora (incep si eu sa sesizez asta!)

O zi buna tuturor! Pupici!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 33+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,

vad ca multe va plangeti de arsuri la stomac...ce sunt astea? e anormal daca nu le am? ca incep sa-mi fac ganduri ca io n-am si nici n-am avut...

36 fix

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

ancamari am fost astazi in home design mall sa caut lenjerii de patut, vazusem la babydesign acum vreo 3-4 sapt unele facute de patruace .ro, dar nu mai aveau decit un sac de dormit de la ei. Si vorbind cu vinzatoarea mi-a spus ca au mai deschis un magazin tot acolo, linga cafenea si ziare daca stii. Acolo este spatiu mai mare si aveau citeva patuturi si camere de tineret foarte dragute. Eu nu am luat de la ei, cind am vazut cit costa unele chestii in lista de preturi. Eu am lista de preturi de la ei inf format xls, daca o vrei da-mi un pm cu adresa de email unde sa ti-o trimit.

Patut am luat de la babycomfort .ro, model Paula, mi l-au adus acasa si mi l-au montat gratis. este de fag si sunt facute in italia. salteluta tot de acolo am luat-o, am luat standard cu cocos si cred ca e buna ca e asa de tare.

Tamara 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Va salut cu mare drag, burticute dolofane!
Puteti sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema? Stie careva, pana la cate saptamani poate, medicul de familie, sa-ti acorde concediu medical. Al meu ice ca doar pana in sapt. 31, altii dau pana in 32 inclusiv. Aveti idee, este prevazut in lege in mod expres acest lucru?
Si inca ceva, eu am facut echo morfofetala in saptam. 22. La cate saptamani se mai repeta aceasta ecografie?

Multumesc anticipat si pupici dulci pe burtici!
Musete 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Musete - eu o sa fiu in CM inclusiv sapt viitoare, abia de pe 23 apr intru in prenatal. Cum sa nu aiba voie sa-ti dea CM? Nu cred ca exista nici o precizare in lege despre asta. Daca tu vrei sa-ti iei, sa zicem, numai o sapt de CM in sapt 35 si apoi sa te intorci la munca (deci nu intri in prenatal) - care ar fi problema? Ia intreaba-ti tu dr de fam unde scrie aberatia aia pe care o sustine? Ca mie nu-mi prea vine sa cred asa ceva. Teoretic prenatalul nu se poate da mai devreme de 32 sapt, dar cred ca si aici pot exista exceptii.
Eco morfofetala am repetat la 32 sapt implinite, dar cred ca intervalul e larg (+/- cateva 2-3 sapt).

Anca, 34s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pup !

am trecut repede sa va pup, in special pe Chris !!! nu-mi vine sa cred ca mai sunt 6 zile !!! sunt cu inima mica-mica ! e primul nostru bebe !!!

Sosonica mea are 1200gr, 29w fix, e n mic taifun in burtica ! revin maine (sper) !

mi-e dor de voi !

oana 27 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

V-am pupat, plec in Mall ca ma intalnesc cu niste prieteni si poate gasesc si pungile alea care se inchid ermetic.Pupici!
P.S.ancamari Ce burticuta sexi ai!
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput