Mamici de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
otim spune:
de alergat , nu ... aylin_tarcan se pare ca noi facem parte din fericit pentru ca nici eu nu ma pot plange de soacra mea ( ca din pacate socru nu am DD sa-l odihneasca )
Otilia22+Laurentiu
Ioana75 spune:
aylin, fugi cit mai poti.
Eu am 2 carnete de gravida, dar nimeni nu scrie in ele. Toate analizele si ecografiile sint prinse frumos intr-un dosar, si cu el ma prezint la fiecare control, si la sfirsit la nastere.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
X-ray spune:
neatza burtici!
si eu m-am trezit de dimineatza dar am fost in piata cu sotul la cumparaturi.acum ma apuc de bucatarit.adica in prima faza le pun la fiert ce trebuie fiert.asa ca ma trec pe aici.
nikole ce faci,mi-era dor de tine zau!
samadhi esti bine?ce-ti face ochiul?
miillyy multumesc de info la ele doua am intrat si eu acum cand am fost.de la baby center mi-am luat sarafanul de care va povesteam.
hai ca ma duc sa pun la fiert ce am....
alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi
aylin_tarcan spune:
hai sa va zic ce ma intrebam eu acum, asa, ca sa radeti de mine
vraful de analize, cum e mai usor pentru doctor sa il tin? in ordine calendaristica sau oe categorii (eco intr-un loc, sange bla bla in alt loc, infectioase in alt loc)....
Aylin, 20+
otim spune:
alina.a - buna dimineata , uita-te pe recontra.hu cu wwww , si apropo care e schimbul euro = forint ??? daca stii cumva ???
Multumim Miillyy
Otilia22+Laurentiu
taedi spune:
Buna fetelor
Felicitari tuturor care au aflat culoarea caruciorului,sa aveti bb-ei sanatosi si mancaciosi.
Eu am carnet de graviduta si este completata cu toate rezultatele de la analize,controale si eco,am noroc de doctorita de fam si gine amandoua superbe.
In rest suntem bine,a inceput sa creasca burtica muuuuuuuuult si obosesc fffrepede.
Pt Pasti prea multe eu nu fac pt ca am o bomboana de soacra care face si pt noi de toate,asa ca ma duc si le iau pe toate gata facute(oua,cozonac,papica,praji,etc).
Va urez la toate un PASTE FERICIT si am trimis o felicitare fff.frumoasa pe mail-ul comun.
Sanatate si numai bine la toate burticutele.
Pupici multe
Edith24+ si Andreea
Ioana75 spune:
aylin, eu tin dosarul in ordine cronologica, cu cel mai recent rezultat primul.
Va doresc si eu Sarbatori Fericite, alaturi de familie, sanatate si multe bucurii!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Joujou spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Buna seara frumoaselor,
Joujou, Narcisa si Raluca felicitari pt culoare caruciorului!
Joujou, dar dr ce a zis de pozitia bb-ului? Singurul mod de a evita presiunea pe col e sa stai la orizonatala.
Anto, multumim frumos! Intr-adevar, Dr. la care am facut acum echo mi-a recomandat o perioada de stat in pat, pana cand isi mai schimba el pozitia. Atat ca nu e dr. meu ginecolog si este de specialitate radiodiagnostic-echografie...deci nu am o parare oficiala din partea dr. care imi urmareste sarcina. Am preferat sa ma duc acum la altcineva pt. a vedea clar sexul bebelusului, pt. ca la cabinet la al meu aparatura nu este asa performanta (la echograf se vede cu purici )
Mamici, am trimis o felicitare pe mailul comun, va zicem si noi sa aveti un Paste Luminat si plin de caldura in suflete! Sa aveti grija de voi si de ousoarele fermecate!
Joujou19 saptamani cu
uite cat sunt de mare!
monjum06 spune:
buna dimineata,
azi e ultima zi de lucru,
de maine, liber pana miercuri.
abia astept.
carnet de gravida n-am avut nici prima data, n-am nici acuma nu stiu nici cum arata.
va pup Monica 27+, mama lu' gabi