Mamici de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

otim habar nu am care e schimbul.eu ma orientez cam asa 25 de mii de forinti = aproxi 100 E.il astept pe sot sa citeasca el ca eu sunt depasita total de limba.oricum hainute fff ieftine de nou-nascut la super pret am vazut la cora.acolo au si carucioare si cred ca sunt mai ieftine.

pentru cine pleaca la socrii,la parinti,la munte,etc va doresc din inima PASTE FERICIT alaturi de cei dragi,cu papa buna,odihna multa,si multa liniste alaturi de cei dragi!

alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna fetelor! Vad ca ati fost ocupate cu pregatirile pt Paste sau ati fost/sunteti la cumparaturi
Eu mi-am trimis "aghiotantul" la cumparaturi, adica sotul , nu a vrut sa ma ia si pe mine , ca eu tre' sa stau in patuc Mi-am mai revenit de ieri, dar tot mai am dureri de burtica si de spate, macar s-au mai rarit contractiile. Ei, si cu papica... sotzul e bucatar-sef , eu o sa fiu cu indicatiile

Si eu am carnet de gravi, dar nu a completat nimeni nimic in el, asa ca il am degeaba. Imi tin toate hartoagele intr-o folie de plastic in ordine cronologica.

Vreau sa urez si eu fericit tuturor forumistelor de iulie-august 2007 si multi pupici Sa ne regasim luminoase si sanatoase, cu chef de... toate si cu toate dorintele implinite (exceptand una- bebelul din brate, ca aia vine in vara )!

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Joujou din cate am inteles, bebelul tau sta cu capul in jos, pe col. Si bebelina mea sta cu capul in jos de la frageda varsta , dar eu am avut avatajul ca am concediu medical si mai stau si la orizontala, asa ca se mai misca ea pe acolo, mai are cateodata capul spre dreapta sau spre stanga (prefera insa dreapta) . Asa ca, stii ce ai de facut, ia-ti concediu fara remuscari si stai la patut cat poti (si cat ai rabdare ) Tu nu ai burtica tuguiata? Ca la mine arata ca o minge de fotbal mai mare inserata jos De aceea toate babele zic ca am baiat si cand le spun ca e fata casca niste ochi de zgripturoaice

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza burtici!
Multumesc pt raspunsurile despre Herghelegiu. Daca il gasesc abia in iunie chiar nu mai are rost. Pana la urma tot la dr asta nesuferita ma duc, unde am fost si la morfologica, pt ca macar au un aparat ffffff bun. Oricum trebuie sa mai am rabdare pana in luna mai ca sa poata masura cum trebuie IR-urile.
Incepem sa numaram zilele care au ramas? Eu una deja simt ca imi pierd rabdarea! Abia astept sa vad gogoshik asta o data ca tare sunt curioasa cum arata si la fata, ca de personalitate deja vad ca incepe sa o arate!

24+ Denisa Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Am si eu carnet de gravida. Mi-a dat doctora de la ginecologie. Este foarte vechi de pe timpul lui Ceausescu. Pe prima pagina sunt datele mele si grupa si RH sotului. Iar in rest la fiecare control imi trece consultatie, greutatea, analize, etc.
Mi-a spus sa-l am mereu la mine, deoarece daca mi se face rau pe strada sa se stie evolutia mea pana atunci. In plus am inteles ca-l verifica si la internare in maternitate.

Nu stiu exact, il am si il folosesc.

Diana 24+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Joujou din cate am inteles, bebelul tau sta cu capul in jos, pe col. Si bebelina mea sta cu capul in jos de la frageda varsta , dar eu am avut avatajul ca am concediu medical si mai stau si la orizontala, asa ca se mai misca ea pe acolo, mai are cateodata capul spre dreapta sau spre stanga (prefera insa dreapta) . Asa ca, stii ce ai de facut, ia-ti concediu fara remuscari si stai la patut cat poti (si cat ai rabdare ) Tu nu ai burtica tuguiata? Ca la mine arata ca o minge de fotbal mai mare inserata jos De aceea toate babele zic ca am baiat si cand le spun ca e fata casca niste ochi de zgripturoaice

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 26+

Lavinia, gata joaca! Ieri m-am si infiintat la dr. de familie si am cerut medical. Asa ca de marti incepand avem 2 saptamani de stat in patut doar noi doi, cumintei, ca pisica bortzoshica cu puiul ei, cum ii place lui tati sa spuna....
Si burtica mea e tzugu, am pus aici o poza recenta ca sa-ti dai seama. Nu lua in seama toate babele, sunt doar invidioase Mie mi-a zis cineva ca , valeeeeeu, ce burta maaaare am, ca asa o avea ea in luna 7-a...eu nu dau atentie la remarci dintr-astea rautacioase si imi plimb burtica cu mandrie prin lume!

Joujou19 saptamani cu
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

alina.a - Cora - ceea de la Szeged ??? la Arad stiu ca este Jackson ( nu stiu daca am scris bine ) dar de la care a luat surioara mea patut stil tarc cu masuta de infasat si deasupra cu jucarele care se poate aduna in geanta ei si are si in lateral un fel de saculeti pentru haine bebe la 2.700.000 lei tot si crede-ma ca patut exact ca si acesta am vazut in magazine cu oarecare nume la sume mult mari , la fel a luat si caruciorul de acolo . Eu oricum nu prea am incredere foarte mare in magazinele de la noi ca aduc lucruri originale care de fapt sunt tot pe langa original

Otilia22+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele sunt fericita !!!
Am prins un loc la eco 4D in luna mai,pe 8.
Asa se inghesuie japonezele astea la 4D de-mi vine sa le bat.
E eco de 30 min,iti da DVD,dar mi se pare piperat pretul de 70$.
Dar ce sa fac,cam toate preturile sunt asa aici.
Abia astept sa vad pe baby boy asa real,adika asa ca o poza.
Sunt asa de happyyyyyyyyy

Samurai-lady 23 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Ahhhh,am uitat si alte chestii:

am o fumoasa talie de 90cm fix(cu burtika cu tot)
uterul de 21 cm :)))
si is si putin anemica,de azi am supliment de fier.
Doar o saptamana,cika....ca nu-s cifrele asa de horror.

Va pupam si spor la cumparaturi si la gatit pentru sarbatori

Samurai-lady 23 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Eu calc si mai arunc cite un ochi si pe calculator.Eu am fost ieri la eco la dr.Iosup si am dat 3 mil.Eco a fost morfo-fetala si a fost 2D.Deci pretul de 70 $ chiar mi se pare mic.
.

Mergi la inceput